Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Аз не подкрепям политиците, но съм убеден, че протестите няма да променят нищо.
    Промяна в конституцията и политическия модел също.

Разсъждавам самостоятелно и точно за това не виждам смисъл в надеждите и въжделенията на протестиращите.

Не ми даде линк към твой пост извън политическите
    А, този тон вече ме устройва - както споменах и преди проблема не е между мен и теб и различните ни мнения, проблема е, че хората в тази държава живеят зле ( включително пенсионерите с 100лв пенсия и децата на безработните родители и сираците, за които няма кой да се погрижи освен отец Иван от Нови Хан)....за линкове - разгледай форума - гади ми се от политици и от хора, които сляпо им вярват...
    Last edited by gboiaj; d.m.y г., 23:19.
    Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
    Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
    Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
    Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
      А, този тон вече ме устройва - както споменах и преди проблема не е между мен и теб и различните ни мнения, проблема е, че хората в тази държава живеят зле ( включително пенсионерите с 100лв пенсия и децата на безработните родители и сираците, за които няма кой да се погрижи освен отец Иван от Нови Хан)....за линкове - разгледай форума - гади ми се от политици и от хора, които сляпо им вярват...
      Когато правителството подаде оставка, ще живеят ли по-добре?

Продължаваш да не ми даваш линк на твой пост извън политическите теми.
      Преди няколко поста намекна, че тук двама души пишели срещу възнаграждание.
      Бъди коректен и разкажи ти защо пишеш тук
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• [QUOTE=Susscrofa;1227623]Когато правителството подаде оставка, ще живеят ли по-добре?

Бъди коректен и разкажи ти защо пишеш тук[/QUOTE

Пиша,защото ми стана интересно и забавно, не си спомням да съм намеквал за възнаграждение, нямам никакво намерение да ти давам обяснения - пак ти казвам- think out of the box , опитай се да се абстрахираш от политическите си пристрастия и има шанс някой да те вземе насериозно, със заяждане, плюене и отричане на чуждото мнение- не става...

Айде лека нощ от мен и да не ме оплюете много докато спя ей, мушмороци
        Last edited by gboiaj; d.m.y г., 00:11.
        Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
        Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
        Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
        Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

Да, възможно е. След оставката на Жан хората заживяха по-добре.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Да, възможно е. След оставката на Жан хората заживяха по-добре.
            Сравненията са ти неадекватни.

---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:56 ----------

[QUOTE=gboiaj;1227638]
            Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Бъди коректен и разкажи ти защо пишеш тук[/QUOTE

Пиша,защото ми стана интересно и забавно, не си спомням да съм намеквал за възнаграждение, нямам никакво намерение да ти давам обяснения - пак ти казвам- think out of the box , опитай се да се абстрахираш от политическите си пристрастия и има шанс някой да те вземе насериозно, със заяждане, плюене и отричане на чуждото мнение- не става...

Айде лека нощ от мен и да не ме оплюете много докато спя ей, мушмороци
            Ясно, нямаш пост извън политическите теми. Така и предполагах.
            К.М.

Comment

• Пак ви казвам, че народа е тотално изпростял и оскотял.
              Разберете, че проблема не е в правителството, а в нашите изисквания към него.
              Ние сме като работодател, който е недоволен от работниците си, защото не работят и ги сменява непрекъснато, но проблема е, че никога не им е казал какво иска те да работят.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Пак ви казвам, че народа е тотално изпростял и оскотял.
                Ние сме като работодател, който е недоволен от работниците си, защото не работят и ги сменява непрекъснато, но проблема е, че никога не им е казал какво иска те да работят.
                Глупости, прибери се на сянка и приемай повече вода. Кое от исканията не е ясно? Правителството само си вкарва автогол след автогол, после хората били прости и не знаят какво искат.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                  Глупости, прибери се на сянка и приемай повече вода. Кое от исканията не е ясно? Правителството само си вкарва автогол след автогол, после хората били прости и не знаят какво искат.
                  А ти спри с бирата по протестите.
                  К.М.

Comment

А ти спри с бирата по протестите.
                    По-добре бира по протестите, отколкото ракия вкъщи.
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                      По-добре бира по протестите, отколкото ракия вкъщи.
                      Защото я разнасят безплатно, да, прав си.
                      К.М.

Comment

• СПИН
                        Attached Files
                        sigpic Alfasud/156 1.8ex
                        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Защото я разнасят безплатно, да, прав си.
                          Това ли е най-новата теория на другарите

Да обявят поне как става номера.
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Пак ви казвам, че народа е тотално изпростял и оскотял.
                            Ако може да се говори за простотия на народа, то тя е нещото, което позволи на корумпираните политици и на всякакви отрепки да се домогнат до властта и така да му се качат на главата.
                            Но това време отминава. Мислещите хора много добре знаят какво искат и какво не искат от управляващите.
                            Затова и излизат по улиците.

Накратко - смъкването на прага на търпимост на обществото е единственото средство, което може да вкара политиците във верния път.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                              Това ли е най-новата теория на другарите

Да обявят поне как става номера.
                              Ами кафето пред парламента кой го плаща. Трябва да е някой с много добра душа.

---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Ако може да се говори за простотия на народа, то тя е нещото, което позволи на корумпираните политици и на всякакви отрепки да се домогнат до властта и така да му се качат на главата.
                              Но това време отминава. Мислещите хора много добре знаят какво искат и какво не искат от управляващите.
                              Затова и излизат по улиците.

Накратко - смъкването на прага на търпимост на обществото е единственото средство, което може да вкара политиците във верния път.
                              Като знаят какво искат защо не разговарят с управляващите ами поставят ултиматум.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Като знаят какво искат защо не разговарят с управляващите ами поставят ултиматум.
                                Мислиш ли, че пчеличката мая и кулския алкохолик не са разбрали какво искат? Разбрали са, но когато се престориха, че искат да разговарят с протестиращите си поканиха пак от "техните" и естествено не се получи нищо. Иначе си прав, че с разговори се получават нещата. Олигарски след голямата засилка за 1, после 2?!?!?!?! милиарда дупка в бюджета клекна. Вчера гледах едно предаване по БНТ с Менда Стоянова, Бисеров, зам. министъра на финансите, чоевек от БСП, Георги Ангелов и др. Стана доста приличен диалог - колкото и да е не ми се вярваше. Изведнъж стана ясно, че промяната на бюджета не е наложителна, но ще се прави защото така иска кабинета - все пак те имат друга политика, различна от тази на герб. Че приходите се изпълняват, дори по-добре от предната година. Не стана ясно за какво ще се харчат парите само - за това си мълчаха, мрънкаха за буфери и разплащане. Та е добре когато има натиск, съчетан с диалог - но да видим, още нищо не е глаусвано.

Comment

Working...
                                X