Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Това, че главният прокурор е подкупен е огромен проблем и трябва да се реагира! Вярно, сега се занимава с Боко и повечето разумни хора не ги грее, но ако номерът на комунистите мине сега, утре ще го правят с всеки. Ще опорочават всички избори и ще манипулират още по-нагло, отколкото с костинбродските бюлетини.
    Имаш ли доказателства, или си просто поредната ку.ва, която ръси недоказани обвинения?
    Очаквам отговор?
    Сериозно ли твърдиш, че главният прокурор е подкупен?
    Да не би ти да си част от групата хомосексуални творци /разбирай педерасти/, които днес най-гнусно се изгавриха с един от лъвовете пред съдебната палата?
    Очаквам твоят отговор с интерес?

п.с. Единственото хубаво нещо от управлението на ГЕРБ е новият Главен прокурор.

---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Днес например в сутрешния блок на Канал 1 питаха директора дали линейките за закъснели при случая, когато пиян таксиметър уби една жена (към момента, не дай боже може да има и още жертви) и рани още 5-6 човека, защото това било написано на сайта на прокуратурата.
    Човекът отговори, че това не е вярно, защото линейките са дошли от други близки до местопроизшествието точки, забавяне би имало, ако бяха тръгнали от централата - на Сточна гара.
    Но това не пречи на Цацата да проведе разследване....
    Според мен това твърдение е логично.
    Цариградско е най-бързият и кратък път до там.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от fred
      Май пак не четеш-ако си тръгнал от ЦУ на Бърза помощ, а ако не си, не е така.Ма каквото и да е, проблемите на Бързата ни помощ не е в протестиращите, а много по дълбоко, както и на цялото ни общество.
      Това не прави твърдението на прокуратурата невярно.
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Това не прави твърдението на прокуратурата невярно.
        Прави го, ето директорът на спешна помощ пред Канал 1 на БНТ:
        http://bnt.bg/bg/news/view/104579/d_...i_na_linejkite
        Last edited by fred; d.m.y г., 19:48.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Прави го, ето директорът на спешна помощ пред Канал 1 на БНТ:
          http://bnt.bg/bg/news/view/104579/d_...i_na_linejkite
          Чшшшшшш, изслушвам и изглеждам всички сутрешни блокове, новини и полит. предавания.
          Слушах го, но той не можа да каже откъде точно са минали линейките.
          К.М.

Comment

Чшшшшшш, изслушвам и изглеждам всички сутрешни блокове, новини и полит. предавания.
            Слушах го, но той не можа да каже откъде точно са минали линейките.
            Аз пък въобще не ги поглеждам, ама сега съм в отпуска и дремех пред Канала.Не знам какво слушаш и гледаш, ама той каза, че линейките на са тръгнали от централната база, тоест Сточна гара.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Аз пък въобще не ги поглеждам, ама сега съм в отпуска и дремех пред Канала.Не знам какво слушаш и гледаш, ама той каза, че линейките на са тръгнали от централната база, тоест Сточна гара.
              Да, но не можа да каже откъде са минали!
              К.М.

Comment

• Тия червените боклуци наистина са съвсем изтрещели. Високите технологии да са излишни разходи. То от инвестициите във високите технологии може ли да има нещо по-приоритетно?!

Техпарковете - излишен разход на средства
                Техпарковете са хубави инициативи, но в нашия случай по скоро ще се разходват излишно средства, отколкото да се постигне желаният ефект. Това заяви министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев по време на среща за бъдещата европейска програма „Иновации и конкурентоспособност за периода 2014-2020 г"...

Нема такава държава!
                2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Тия червените боклуци наистина са съвсем изтрещели. Високите технологии да са излишни разходи. То от инвестициите във високите технологии може ли да има нещо по-приоритетно?!

Техпарковете - излишен разход на средства
                  Техпарковете са хубави инициативи, но в нашия случай по скоро ще се разходват излишно средства, отколкото да се постигне желаният ефект. Това заяви министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев по време на среща за бъдещата европейска програма „Иновации и конкурентоспособност за периода 2014-2020 г"...

Нема такава държава!
                  Абе Никалай, пак разсъждаваш без да разбираш.

Comment

Да, но не можа да каже откъде са минали!
                    Прасешки тука се издъни ...
                    Понеже не си бил на ръководна длъжност, та да те светна - шефът не трябва да знае кой от къде е минал, а дали си е свършил работата качествено или не ...
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                      Прасешки тука се издъни ...
                      Понеже не си бил на ръководна длъжност, та да те светна - шефът не трябва да знае кой от къде е минал, а дали си е свършил работата качествено или не ...
                      Ти си голям шеф, знаем всички.

Няма значение аз на каква длъжност съм.

Никога не четеш внимателно, аз не го критикувам, че не знае от къде са минали.
                      Останалото сам си разбери, не ми се губи време да обяснявам.

А и това, което си написал е уникална глупост.
                      Ако имат предварително определени маршрути знаеш ли кога на шефа не му пука откъде минават, а?
                      /не говоря за спешната помощ, защото те дори лекари нямат/
                      Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 07:52.
                      К.М.

Comment

• Суска, ти да не си кьорав, бре?

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=HvfmflMy6Xg

Comment

• Две линейки са били отклонени от орлов мост, и са заобиколили през телевизионната кула и алея Яворов.

Дори и тук се вижда, че се забавя линейката.
                          Ти си неадекватен и неинформиран.
                          К.М.

Comment

Две линейки са били отклонени от орлов мост, и са заобиколили през телевизионната кула и алея Яворов.

Дори и тук се вижда, че се забавя линейката.
                            Ти си неадекватен и неинформиран.
                            Линейката се забавя 15 секунди. Когато няма протест има трафик и линейките се придвижват доста по-бавно, Суси. Ако някой е отклонил линейките това е полюцията, която се командва не съвсем неадекватно.

Например на 11-ти бяха направили огромна зона за сигурност около НС. Хората трябваше да минават през паметника Левски и после чак по "Дондуков". Бяха докарали страшно много полицаи, за да блокират всяка пресечка, водеща към НС, но колкото и да бяха много, пак беше невъзможно да покрият цялата зона. Вследствие на това хората просто дойдоха пак пред НС и понеже там бяха останали едва 50-60 ченгета, хората им дръпнаха металните огради и полицаите нямаше как да си ги задържат. За 30 секунди оградите се озоваха зад паметника, а полицаите изглеждаха доста смешно без тях. Нищо не пречеше на хората да стигнат до сградата на НС, но не това е целта. На 12-ти вече зоната беше много по-малка. Поне показват някакви леки признаци за мислене.

Comment

Ти си голям шеф, знаем всички.

Няма значение аз на каква длъжност съм.

Никога не четеш внимателно, аз не го критикувам, че не знае от къде са минали.
                              Останалото сам си разбери, не ми се губи време да обяснявам.

А и това, което си написал е уникална глупост.
                              Ако имат предварително определени маршрути знаеш ли кога на шефа не му пука откъде минават, а?
                              /не говоря за спешната помощ, защото те дори лекари нямат/
                              Ти нали не беше комунист бе? Тогава защо по типично комунистически изопачаваш казаното от другите ...
                              Никой не се интересува на какви длъжности сме аз и ти. А и написаното от тебе звучи точно като опит за намиране на кусур ама по Станишевски
                              И още нещо, когато пишеш във форум, който се чете от различни хора, трябва да пишеш, така че да те разбират всички. Това е критерий, че владееш материята...
                              А ти владееш ли я?
                              145, 1.6 boxer
                              156, 2.4 JTD - ex
                              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                                Ти нали не беше комунист бе? Тогава защо по типично комунистически изопачаваш казаното от другите ...
                                Никой не се интересува на какви длъжности сме аз и ти. А и написаното от тебе звучи точно като опит за намиране на кусур ама по Станишевски
                                И още нещо, когато пишеш във форум, който се чете от различни хора, трябва да пишеш, така че да те разбират всички. Това е критерий, че владееш материята...
                                А ти владееш ли я?
                                Пачко, много тънкопишковци като теб съм преживял в този форум, не ми давай акъл.

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:19 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                                Линейката се забавя 15 секунди. Когато няма протест има трафик и линейките се придвижват доста по-бавно, Суси. Ако някой е отклонил линейките това е полюцията, която се командва не съвсем неадекватно.

Например на 11-ти бяха направили огромна зона за сигурност около НС. Хората трябваше да минават през паметника Левски и после чак по "Дондуков". Бяха докарали страшно много полицаи, за да блокират всяка пресечка, водеща към НС, но колкото и да бяха много, пак беше невъзможно да покрият цялата зона. Вследствие на това хората просто дойдоха пак пред НС и понеже там бяха останали едва 50-60 ченгета, хората им дръпнаха металните огради и полицаите нямаше как да си ги задържат. За 30 секунди оградите се озоваха зад паметника, а полицаите изглеждаха доста смешно без тях. Нищо не пречеше на хората да стигнат до сградата на НС, но не това е целта. На 12-ти вече зоната беше много по-малка. Поне показват някакви леки признаци за мислене.
                                Аха, първо обвини главния прокурор в корупция, а сега полицията в некадърност.
                                Абе мустела, ти ако си кука няма ли да отклониш линейката, ако знаеш, че на орлов мост вилнеят хипита, кръпки и "интелекти"?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X