If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа
Тцъ, Станишев каза ни есента ни май месец ще има оставка.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Какво става с реформаторите, май взеха да си изпускат нервите напоследък.
1. Кои реформатори имаш предвид? Реформаторския блок или на протестиращите казваш реформатори?
2. Какво имаш предвид под изпускат си нервите?
3. Харесва ли ти политиката на сегашното правителство?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
1. Кои реформатори имаш предвид? Реформаторския блок или на протестиращите казваш реформатори?
2. Какво имаш предвид под изпускат си нервите?
3. Харесва ли ти политиката на сегашното правителство?
На мен политиката ми харесва, но някои от назначенията не ми харесват.
Аааааааа, щях да поискам и оставката на вътрешния министър след разходката с белия автобус.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Имам предвид реформаторчетата където търсят политическа изгода и манипулират недоволството на хората. Тези реформаторчета са и архитектите на прехода ни където за 24 години ни докара до задънена улица. Сега се опитаха да повторят сценария от 1997г. забележете колко много си приличат действията. Започват с протести на умни, млади и интелигентни ( тогава бяха студентите, сега са средната класа) и завършват с атака на парламента. Само че този път не се получи. Обърнете внимание и на резултатите от последните социологически проучвания.
Имам предвид реформаторчетата където търсят политическа изгода и манипулират недоволството на хората. Тези реформаторчета са и архитектите на прехода ни където за 24 години ни докара до задънена улица. Сега се опитаха да повторят сценария от 1997г. забележете колко много си приличат действията. Започват с протести на умни, млади и интелигентни ( тогава бяха студентите, сега са средната класа) и завършват с атака на парламента. Само че този път не се получи. Обърнете внимание и на резултатите от последните социологически проучвания.
Е сега гледай какво става.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment