Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    И така червените баби и циганите (13% от гласоподавателите) избират БСП да ни управлява.
    Нещо си в грешка, Коле, циганите гласуват за ГЕРБ в последните 2-3 изборни кампании. Ако не знаеш защо, може да питаш бившето ченге от Пловдив - Блу 1, той беше споменал как става и колко струва в темата за фалшифицирането на изборите
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Павлине, предупредихте вчера да не закачаш костовистите, те са малко на брой, но са по-отмъстителни и по-постоянни в глупавите си идеи дори и от болшевиките.
      Не приемат инакомислещи.

Вече 45 дни блокират движението в столицата.
      Да, и сдуханите им доводи не се променят за 23 години вече. Няма пипе за нещо по-смислено.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Да, и сдуханите им доводи не се променят за 23 години вече.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Да, и сдуханите им доводи не се променят за 23 години вече. Няма пипе за нещо по-смислено.
          И все пак не ми отговори на въпроса - одобряваш ли състава и политиката на сегашното правителство?
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            И все пак не ми отговори на въпроса - одобряваш ли състава и политиката на сегашното правителство?
            Ще ти отговоря вместо него. Одобрявам политиката на 100%, не одобрявам назначенията от ДПС, вкл. Пеевски, но като си спомня колко министри се смениха при герберугите, розовите са направо херувимчета. Не одобрявам и връщането на монопола в хазарта на Черепа, но това не ме касае, тъй като комар не играя. Още нещо - твърдо вярвам в необходимостта от втора атомна централа.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Ще ти отговоря вместо него. Одобрявам политиката на 100%, не одобрявам назначенията от ДПС, вкл. Пеевски, но като си спомня колко министри се смениха при герберугите, розовите са направо херувимчета. Не одобрявам и връщането на монопола в хазарта на Черепа, но това не ме касае, тъй като комар не играя. Още нещо - твърдо вярвам в необходимостта от втора атомна централа.
              Монополът в хазарта те касае. Щото като кажат - няма пари - тия пари дето ги няма, могат да се съберат от данъци върху хазарта.
              За централата съм съгласен и аз, но е мноооого важно кой и как ще я строи.
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Одобрявам работата на това правителство и стремежа му да завърши някои полезни неща. В състава му има някои компромиси.

Comment

• Ми прибирай се тогава да удариш едно рамо.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Одобрявам работата на това правителство и стремежа му да завърши някои полезни неща. В състава му има някои компромиси.
                    Поименно, колега.

Comment

Поименно, колега.
                      Ти колко имена можеш да изброиш, колега?
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Поименно, колега.
                        Одобрявам работата на Орешарски като министър председател и политиката му на не противопоставяне, работата на фин. министър и промените в бюджета, работата на Бобева и промените в обществените поръчки, работата на иконом. министър и промените в енергетиката, работата на транспортния министър и усилията му да стабилизира БДЖ и т.н.

Comment

• А аз мисля че БСП и демокрация са две несъвмистими неща.Както и че червените винаги постигат целите си с удари под кръста.И досега съм убеден че номера с бюлетините е скроен он тях ...напечатани бюлетини, подредени без охрана, без ключалки на вратите, ма как да не ги намери Мая Манолова.Каква всъщност е идеологията на БСП?Някой защитник може ли да я издекламира.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Нещо си в грешка, Коле, циганите гласуват за ГЕРБ в последните 2-3 изборни кампании. Ако не знаеш защо, може да питаш бившето ченге от Пловдив - Блу 1, той беше споменал как става и колко струва в темата за фалшифицирането на изборите
                            Това кой ти го каза? Стринка ти от село ли или Р.Овч. го изказа на сайтовете на Пеевски?

След цифрите коментарите са излишни, ако ги познаваш разбира се, в което не съм 100% сигурен.

NO COMMENT...

София, Факултета:
                            секция 4611059 гласували 186, Коалиция за България 109, ГЕРБ 47;.
                            секция 4611060 гласували 227, КБ 111, ГЕРБ 63;.
                            секция 4611061 гласували 241, КБ 189, ГЕРБ 18;.
                            секция 4611062 гласували 216, КБ 172, ГЕРБ 22;.
                            секция 4611063 гласували 217, КБ 133, ГЕРБ 40;.
                            секция 4611064 гласували 212, КБ 175, ГЕРБ 20;.
                            секция 4611065 гласували 188, КБ 154, ГЕРБ 12;.
                            секция 4611066 гласували 210, КБ 179, ГЕРБ 12;.
                            секция 4611067 гласували 212, КБ 111, ГЕРБ 43;.

София, Филиповци:
                            секция 4619071 гласували 347, КБ 257, ГЕРБ 28;.
                            секция 4611072 гласували 292, КБ 218, ГЕРБ 18;.

Пловдив, Столипиново:
                            секция 2202040 гласували 246, КБ 146, ГЕРБ 14;.
                            секция 2202041 гласували 213, КБ 72, ГЕРБ 7;.
                            секция 2202042 гласували 280, КБ 101, ГЕРБ 6;.

Пазарджик, махали Токайто и Шанхай:
                            секция 131900076 гласували 265, БСП 24, ДПС 150, ГЕРБ 33;.
                            секция 131900077 гласували 251, БСП 17, ДПС 220, ГЕРБ 0;.
                            секция 131900061 гласували 182, БСП 6, ДПС 154, ГЕРБ 7;.
                            секция 131900060 гласували 225, БСП 14, ДПС 197, ГЕРБ 5;.
                            секция 131900053 гласували 220, БСП 27, ДПС 165, ГЕРБ 3;.
                            секция 131900044 гласували 219, БСП 16, ДПС 191, ГЕРБ 2;.
                            секция 131900043 гласували 347, БСП 19, ДПС 320, ГЕРБ 0;

Ето и един обективен коментар на Сузи-Прасето за резултатите от циганските квартали.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Да, чудесна статистика, доказваща целенасочената геноцидна политика спрямо малцинствените групи в БГ през последните 4 години.
                            Аз не разбирам кой има право да подрежда етажно българското общество. Само фашизоидни лузЪри.[COLOR="Silver"]
                            Абе, тва да си идиот може и да не е толкова лошо. Поне за всичко си имате обяснение.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              А аз мисля че БСП и демокрация са две несъвмистими неща.Както и че червените винаги постигат целите си с удари под кръста.
                              Няма какво да го мислиш много отдавна е доказано.
                              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Политиката е да се изгонят колкото може образовани хора от България, за да може да управлява само БСП-ДПС, т.е. мафията. Само, че тази политика ще убие и самата мафия заедно с тези, които останат и разчитат на правителството да ги оправи.
                                Миналата седмица бях в Германия. 3 от петте фирми, които посетихме бяха в технологични паркове, подобни на нашия бизнес парк, но за производствени фирми. Фирмите в тия паркове имат уредена инфраструктура от А до Я, вкл. траспорт - влак+автобус, пром. ток всякакви варианти, пром. вода, пречиств. станции, лаборатории за контрол на качеството. Всичко до мястото за обяд е уредено. С едно рамо от правителството, разбира се. На хората им остава само да мислят за бизнеса си и да си развиват технологиите.
                                Тук всеки трябва да се оправя с всичко сам. Ако си голяма фирма и тръгнеш да строиш на зелено в България имаш някакъв шанс да получиш разрешения за ползване след няколко години ходене по мъките. Ако си малка фирма - по-добре не се захващай. Ето и каква е политиката на новото правителство за насърчаване на икон. растеж: Техпарковете - излишен разход на средства

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                А аз мисля че БСП и демокрация са две несъвмистими неща.Както и че червените винаги постигат целите си с удари под кръста.И досега съм убеден че номера с бюлетините е скроен он тях ...напечатани бюлетини, подредени без охрана, без ключалки на вратите, ма как да не ги намери Мая Манолова.
                                Това за бюлетините смърди отвсякъде на активно мероприятие. Откъде пък точно Мая Манолова ще знае за тези бюлетини и ще сигнализира прокуратурата точно в деня преди изборите. В същото време медиите на Пеевски излизат с информация за случая коренно различна от тази на Ройтерс например. Още повече, че има все пак и почтени хора, които хвърлят светлина върху случая. После ми разправяйте, че всички политици били еднакви маскари. Човекът е депутат от БСП и конкурент на онзи от Костинброд. Петър Кънев: Бюлетините от Костинброд са стандартен излишък

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Много сте ми смешни с тия умозаключения. Какви компромиси, какви пет лева. Ти да не мислиш, че тези компрометирани хора, уволнявани преди това за корупция, сега са сложени за красота. Естествено, че са сложени да крадат най-нагло.

Областен управител на Перник става Михаил Михайлов. Той беше уволнен от кметицата Росица Янакиева от БСП заради съмнения за злоупотреби с държавните пари след земетресението. Заради назначението му се очаква напрежение в партията.
                                За управител на Софийска област е назначен Емил Иванов. Името на депутата от ДПС беше лансирано още преди месец, но временно замразено заради негативната обществена реакция.

Иванов беше областен управител по време на Тройната коалиция от 2005 до 2009 г. Тогава той стана известен с разпродажбата на безценица на над 38 000 дка гори в района на Своге на частни лица, близки до ДПС.
                                Преди това Иванов бе два мандата като кмет на Своге и се прочу като с модела за "частна община“. По информация в медиите тогава той е овладял 90% от местната икономика чрез обръч от над 30 фирми.
                                През 1990 г. Иванов е осъден на 2.5 години затвор...

Иван Великов поема ръководството на областната администрация във Варна.
                                Великов беше съден за това, че е поискал от свой колега в районна прокуратура в Девня да промени мярка за неотклонение на обвинена в измама, но беше оправдан след дълга съдебна сага, приключила едва след като делото беше преместено в София.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X