Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак познатите клишета, ние сме умни и интелигентни и всичко може да си правим. Те са прости, нищо не разбират и нямат право на позиция.

---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:25 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Напълно съм съгласен, да се осъди правителството на Станишев за разхищения и злоупотреби и тогава ще се обичаме и ще вървим заедно напред
    И защо ти трябва да поставяш условията?
    Attached Files
    Last edited by pavlin; d.m.y г., 18:57.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Пак познатите клишета, ние сме умни и интелигентни и всичко може да си правим. Те са прости, нищо не разбират и нямат право на позиция.
      Да припомня малко от най-новата история.
      Февруарските събития тръгнаха от Варна, исканията на протестиращите бяха икономически и социални. Нямаше никаква политика в тях и никаква организираност. Хората протестираха срещу нереално високите сметки за ток. След това, протеста се пренесе и в София, където вече се чуха и гласове срещу правителството на ББ. И той подаде оставка. Нямаше режисура, нали?!? А дали момента е бил подходящ за ББ "да се измъкне" от ситуацията - не съм политолог, за да давам компетентно мнение ... Но след инцидента в Ораново и създалата се криза в енергетиката, няма да е далеч момента, в който цената на тока би трябвало да се увеличи с до 50%. И протести ще има, не само в София ... А дали ще има контрапротести?!? Като се замисля - вероятно да, от ромските малцинства, щото те така и така не плащат ток и им е през фара колко струвал киловата. Централата-майка на БСП ще го плати, с резерва от бюджета, дето вчера го гласуваха ... Ето за това им бяха напъните на социалистите. Но това ще бъде тяхната лебедова песен. След всичките тези простотии, гея ще закопае столетницата ...

Comment

• Ще поживеем, ще видим. Само да ти кажа че нещата които си посочил не са верни. Случаят в Ураново няма нищо общо с цената на тока.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Ще поживеем, ще видим. Само да ти кажа че нещата които си посочил не са верни. Случаят в Ураново няма нищо общо с цената на тока.
          С кое не си съгласен? Конкретно.

пп След затварянето на Ораново цената за тон въглища у нас се е покачил от 71 лв на 75 лв/тон.

Comment

• Той столетницата не знам дали ще закопае но нас със сигурност.Икато се случи това което си мисля че ще се случи искам да видя интервю с котрапротестиращите щото те първи ще ревнат.Нали правиха списъци с егнета и прочие - няма не бях аз.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Специално за pavlin!

Българите в САЩ искат международна изолация на кабинета Орешарски

"Нова инициатива за подкрепа на протестите срещу правителството на Пламен Орешарски и искане за незабавната му оставка и провеждане на нови избори стартира сред българската диаспора в САЩ.

Българите, живеещи в САЩ, са започнали да изпращат индивидуално подписани писма до 4 ключови институции в САЩ - Вицепрезидента Джо Байдън, Държавния департамент /Министерство на външните работи/, Комисията по външни отношения на Сената и Камарата на представителите. ..."

Още по темата >>>

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                Българите в САЩ искат международна изолация на кабинета Орешарски

"Нова инициатива за подкрепа на протестите срещу правителството на Пламен Орешарски и искане за незабавната му оставка и провеждане на нови избори стартира сред българската диаспора в САЩ.

Българите, живеещи в САЩ, са започнали да изпращат индивидуално подписани писма до 4 ключови институции в САЩ - Вицепрезидента Джо Байдън, Държавния департамент /Министерство на външните работи/, Комисията по външни отношения на Сената и Камарата на представителите. ..."

Още по темата >>>
                По-добре да дойдат тюлените, защото ако ние ги напънем тези измислени народни представители ще ореват света.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Щом това искат - ще го имат. 50 000 не е нищо. Вече имаше такива протести и то не еднократно, а в поредни дни се събираха поне 50 000 на Цариградско.

Който не вярва, нека измери разстоянието от разклона за румънското посолство до края на колоната от хора - някъде около СУ. 1,5 км. е. Булевардът е широк 30 метра, т.е. площта заета от хората е 45 дка. МВР смята по формулата 2 човека на кв.м., а според други изчисления се смята 3 човека на кв.м.

Веднага след това гл. прокурор Цацата забрани маршрутът на протестите да минава по Цариградско, защото когато фигурата, заета от хората е правоъгълник, много лесно се пресмята броят им и няма как да се лъже, че са 2-5 000.
                  Да, знам и аз присъствах на няколко такива протести, на които просто нямаше как да им се види края на хората.Аз не бях в началото на редиците, а някъде може би по средата и като стигнах до Орлов мост хилядно множество от хора продължи да приижда и край така и не успях да видя.И по 1 човек на квадратен метър да са смятали пак няма как да излязат по малко от 40-50 хиляди, а МВР се убедих, че смята по формулата (2-ма човека на квадратен метър) / 20 и така излизат между 200 и 2000.Това деление на 20 нали се сещате защо е, за да захвърлят сгъстен лъжовен прах в очите на наивниците, но всичко е до време.....

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                  Втора национална среща на 155

Comment

• Това разминаване се получава заради следната процедура:

1 - Павлин съобщава на МВР размера на сумата, която е платена за да бъде организиран протеста, както и каква част от тази сума е платена на всеки участник.

2 - МВР разделят общата сума на индивидуалната и получават броя на участниците.

3 - С помощта на технически средства МВР определят географската площ, която е заемал протестът.

4 - МВР разделят аналитично определения брой на участниците на квадратурата на площта и получават брой участници на квадратен метър.

5 - МВР съобщават официално така определения брой участници, намиращи се на квадратен метър, като начално условие за тяхната методика на пресмятане.

6 - МВР съобщават така изчисления брой на участващите в протеста.

7 - Павлин съпоставя броя към платената сума и прави логичното заключение:

"Протестът е платен!"

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                      Да, знам и аз присъствах на няколко такива протести, на които просто нямаше как да им се види края на хората.Аз не бях в началото на редиците, а някъде може би по средата и като стигнах до Орлов мост хилядно множество от хора продължи да приижда и край така и не успях да видя.И по 1 човек на квадратен метър да са смятали пак няма как да излязат по малко от 40-50 хиляди, а МВР се убедих, че смята по формулата (2-ма човека на квадратен метър) / 20 и така излизат между 200 и 2000.Това деление на 20 нали се сещате защо е, за да захвърлят сгъстен лъжовен прах в очите на наивниците, но всичко е до време.....
                      Като ги гледам са колкото на концерта на AC/DC в София - 50 000 фенове.
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Като ги гледам са колкото на концерта на AC/DC в София - 50 000 фенове.
                        Или Бон Джоуви - пак толкова бяха

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                          Или Бон Джоуви - пак толкова бяха
                          Така си беше, защото бяха на един и същи стадион - капацитета за концерти на Васил Левски е такъв.

Да ни извикат нас да прочетем хората - ще свършим тази работа само с един поглед.
                          sigpic

Comment

• Ето го поредното доказателство за безхаберието на червената напаст.
                            http://www.vesti.bg/bulgaria/terziev...orisov-5991824
                            Сега госпожата министър ни обяснява, че не могла да пусне участъка в петък, щото видиш ли нямал Акт 15 и 16. Очевидно трябва да си мислим, че в събота и неделя е кипял трескав труд по изготвянето на съответните документи, за да може откриването да се случи точно в понеделник на обяд, както беше обявено много отдавна.
                            Отново ни смятат за олигофрени и искат да проявим разбиране към управляващите. Все пак, когато си фокусиран в усвояването на стотици милиони не може да си губиш времето с някакви си трафици, катастрофи и т.н. странични неща. Какво тук са някакви си трима убити и петима ранени.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

• Николай, само си чешем езиците.Нещата в таз държава са изтървани тотално.Червени зелени пембени който искаш цвят на дъгата да дойде на власт нищо няма да се промени.Калашниците са метафора, пази боже на българи оръжие да дадеш.Идеята е за по-ефективни и радикални мерки.Институциите трябва да се накарат да работят.Национални стачки, блокиране на летища, бойкот на фирми, както в Гърция преди време бойкотираха една фирма за ягоди ли какво беше не помня.Не да чупим коли и витрини дето всъщност са наши.За смях станахме с това пиене на кафе.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Така е, по-радикални мерки трябват. Съгласен съм. То това е очевидно. Трябва да се обедним и да ги принудим да си ходят тези. Поводи дадоха предостатъчно. Като си тръгнат позорно, следващите едва ли ще правят същите магарии. Щат не щат, ще трябва доста повече да внимават.
                                Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 23:39.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X