Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз не мога да разбера, защо винаги, когато някой се опита да направи един по-правдив и логичен анализ на случващото се, незабавно бива квалифициран като комунист, капиталист, фашист, олигофрен и пр.
    Не може ли просто да се вгледаме в написаното и ако имаме нещо против, то да аргументираме собствените си възгледи, без обиди, без генерализиране, без личностни психоанализи?

Визирам написаното от Myato, което подкрепям напълно.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз пък не мога да разбера, не виждате ли, че тоя Орешарски е един платен мениджър, администратор, изпълняващ заповедите на Гея и Бея.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Тъп си ти и това много ясно личи от коментарите ти. В продължение на няколко коментара повтаряш едно и също като малоумен.
        Като протестиращите са толкова принципни и съвестни, след разкритията около президента защо не искат и неговото сваляне ами му благодарят за ветото и т.н.
        Безуханова където е един от символите на протеста не е близка с Прокопиев.

Протестиращите, драги, не са партиен електорат изкарани по заповед на партията. Там има всякакви хора и всякакви мнения, обединението е само в едно, че на всички ни е писнало от тези престъпници наричащи себе си политици които се връткат 25 години. На площада колкото и да не ти се вярва има и млади хора които откровено изповядват лява идеология и са гласували за БСП. За президента ми е през онази работа, а предполагам и на другите, от него нищо не зависи и вота е просто едно забавяне на това което са решили комунетата.В кое червено пеевско сайтче прочете, че Безуханова е символ на протеста?!
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Аз не мога да разбера, защо винаги, когато някой се опита да направи един по-правдив и логичен анализ на случващото се, незабавно бива квалифициран като комунист, капиталист, фашист, олигофрен и пр.
          Не може ли просто да се вгледаме в написаното и ако имаме нещо против, то да аргументираме собствените си възгледи, без обиди, без генерализиране, без личностни психоанализи?

Може но трябват и някои качества за това.

---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 13:00 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Протестиращите, драги, не са партиен електорат изкарани по заповед на партията. Там има всякакви хора и всякакви мнения, обединението е само в едно, че на всички ни е писнало от тези престъпници наричащи себе си политици които се връткат 25 години. На площада колкото и да не ти се вярва има и млади хора които откровено изповядват лява идеология и са гласували за БСП. За президента ми е през онази работа, а предполагам и на другите, от него нищо не зависи и вота е просто едно забавяне на това което са решили комунетата.В кое червено пеевско сайтче прочете, че Безуханова е символ на протеста?!
          И каква е идеята на този протест и какво решение на проблемите предлага. Безуханова е един от говорителите на протеста.

Comment

Може но трябват и някои качества за това.
            Предполатам, че не си чак толкова заблуден, за да си мислиш, че притежаваш тези качества.

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            И каква е идеята на този протест и какво решение на проблемите предлага. Безуханова е един от говорителите на протеста.
            С този въпрос върна темата отначало.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Предполатам, че не си чак толкова заблуден, за да си мислиш, че притежаваш тези качества.
              .
              Зависи кои качества имаш предвид.

Comment

Зависи кои качества имаш предвид.
                Вземи се стеги малко и се опитай да си проследиш мислите и тогава сам ще си отговориш на въпроса.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Вземи се стеги малко и се опитай да си проследиш мислите и тогава сам ще си отговориш на въпроса.
                  Ако претендиращ да си много принципен, като кажеш А трябва да кажеш и Б.

Comment

• ..
                    Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Прасе, вероятно myato е написал това за да получи бащинска похвала от теб?! За съжаление няма как от двуизмерният си свят да погледнете нагоре. Целият ти преден пост е като за пред пилоните на НДК. Всъщност аз съм убеден, че ти знаеш всичките неверни неща в това което си написал, но невероятното ти желание да изпъкваш пред форумна публика като се противопоставяш винаги и на всичко те кара да използваш абсурдни тези. За това ти казвам, че си трол и няма никакъв смисъл от диалог по тази тема с теб. Ако мнозинството бяхме в подкрепа на това т.н. "легитимно" правителство, ти на 100% щеше да си на обратното мнение.
                    Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Като гледам какво си написал - не си по-малко объркан от всички други.
                    Класифицирам те към онези хора които не смеят да се промени нищо, макар да им се иска, за да не загубят мижавите си доходи.
                    Браво. Притежавате забележителен храчкомет, достоен за каузата.
                    Не изпитвам необходимост от ничие одобрение, а и всъщност съм по-голям(възрастен) от колегата.
                    Не съм и никога не съм бил объркан в преценките си, за това и не правя квалификации, особено на хора, които не познавам.
                    Инициирал съм много промени и ако ме познаваше, щеше дори от снимките на някои събития да разбереш, колко далеч си от истината.
                    Доходите и имотното ми положение няма как да ги знаеш, но са над средните и никога не съм се притеснявал, че ще остана без тях. В същност в последно време даже отказвам ангажименти. Животът не е само работа и пари.
                    Личните нападки говорят за липса на аргументи.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Както всичко друго, така и разбирането за демокрация в обществото ни е изкривено. Разделението и озлоблението е замъглило трезвата преценка. Издигането на клиширани лозунги се смята за проява на "висш разум". Толкова сме се потопили в омразата си, че всеки треторазряден манипулатор може да насочи "обществото" ни в желаната от него насока.
                      По-сбъркано състояние не съм наблюдавал.
                      Наемни работници и безработни да се определят като десни и да твърдят, че десни икономически мерки ще подобрят състоянието им. Същевременно да действат с изразено левичарски похвати от анархистичен тип.
                      В същото време, реалните капиталисти да управляват с лява реторика, но с десни икономически похвати.
                      Хора, събудете се от шизофренният си сън.
                      Стига с тия изпълнения, " аз съм прав, защото съм аз".
                      Демокрацията е диалог, не надвикване.
                      Протестите са форма за изразяване и отстояване на позиция, но не и на налагането и на всяка цена, особено когато няма формулирана единна такава. Днешните протести са разнолики и опитите за обсебването им от една или друга група не водят до друго, освен до обезсилването и обезсмислянето им.
                      Гражданският натиск е коректив на управлението, но не и форма на управление. Объркването на тези същности води до безрезултатност.
                      Не може да се стремиш към законност с беззаконие.
                      "Трошейки" държавната машина няма да достигнем до прогрес. И без това сме достигнали до гранични форми на деконструкция, рискуващи оцеляването на нацията ни.
                      Свободният ми дух и мисъл не могат да приемат натрапването на рецепти от стари, "безгрешни" и самопровъзгласили се "реформатори", нито от спонсорирани от непринадлежащи към обществото ни "тинк-танкове". Имам си глава на раменете и държа да я използвам по предназначение. Хубаво ще е ако всички правят това упражнение. Тогава вероятността да достигнем до общоприемлива платформа за развитие на държавата ни е реална.
                      Нехаресването на този или онзи не е мотив за отменяне на демократичните процедури. От там до диктатурата е по-малко от крачка.

P.S.: Ако някой реши да ме класифицира, да знае че не е актуално да се казва "комунист", а "куманез".
                      Със здраве от един гражданин, винаги изразявал активно позицията си във всяко време.
                      От този пост разбирам, че не одобряваш протестите? Правилно ли съм разбрал? Ако е така, то одобряваш ли назначението на Пеевски и последвалите скандални назначения? Ако не бяха протестите кой щеше да е шеф на ДАНС днес? Иначе ми харесва желанието ти за смислен диалог и опита да се защити държавната собственост. Но когато защитаваме няколко десетки хиляди лева дадени за възстановяване на площада пре НС, то ние зачертаваме милионите, които тия, които работят вътре в тази сграда безшумно ще откраднат. Аз също не одобрявам да се чупи и съм против насилието, и съм почти сигурен, че това са действия на платени хора. Въпросът е от кого и с каква цел? Другото уродливо са действията на управляващите. Не е възможно в демократична държава, хора имащи чест, претендиращи да са отговорни и да работят за доброто на народа, да си признават публично, че са направили огромна грешка, с цялата си наглост да признават, че са подценили будността на народа, и накрая да не казват кой стои зад този заговор. Излиза МИков и казва, че знае кой е предложил Пеевски, но няма да каже, защото кои сме ние, че да му търсим сметка??!!! В почти всяка нормална западна държава тоя човек с това си изказване си е подал оставката, но не, не и тук - тук той заявява, че ще управлява докато свят светува. Не е работа на протестиращите да казват как да се управлява държавата, затова са политиците, но е работа на протестиращите да излязат на улицата когато ги лъжат, когато им обещават прозрачно управление, а в същото време всичко се решава от неизвестни кукловоди.
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Много хора одобряват правото да се протестира, но не одобряват начина по който се манипулира протеста от определени политически и не политически кръгове.
                        Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:17.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Аз не мога да разбера, защо винаги, когато някой се опита да направи един по-правдив и логичен анализ на случващото се, незабавно бива квалифициран като комунист, капиталист, фашист, олигофрен и пр.

Спокойно, няма да си помислим, че визираш написаното от някой друг.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

. Безуханова е един от говорителите на протеста.

По-голяма смешка от това не бях чела от 2 месеца .
                            Павлине, нищо лично към теб, но само от четене на пеевски сайтчета трудно би могъл да подпомогнеш мисловната си дейност, а виждам че се стараеш, но си объркал пътя като базираш "съжденията" си на невярна, некоректна и най-просто казано абсурдна информация.
                            Освен това този протест няма говорители, ако изобщо има някаква организация в него, то тя е хоризонтална, не съществува никаква йерархия.
                            Принципно всеки от протестиращите, който има какво да каже и може да представи една логична, аргументирана и последователна позиция е свободен да го направи, където и да е , когато и да е.Затова се появяват в медиите не малко представителите на протеста, които изказват позициите, вижданията си, никой не ги е избираал и въздигал в постове "говорители на протестиращите", по простата причина, че такива постове няма.В най-общия случай преобладаващата част от протестиращите споделя техните позиции и припознава в техния мироглед своя, затова символично могат да бъдат приятели за някакъв вид говорители, защото ако се разчита само на промитите телевизии и на сайтовете на пеевски, то ще се окаже, че само тези няколко хиляди, които се появяват на протестите ще знаят за какво става въпрос.
                            А целта на триглавата коалиция е точно тази - да се поддържа едно "качествено" медийно затъмнение и успяват в не малко случаи, но няма да е задълго, 60-, 70- те, 80-те и 90-те отдавна отминаха.В епохата на светкавичен комуникационен бум, затриването и закриването на истината се оказва все по-труден и невъзможен процес, като да пълниш каца без дъно, за огромно съжаление на феновете на БСп

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

И за същите фенове ето една анкетка
                            Трябва ли Орешарски да подаде оставка?

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                            Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                              От този пост разбирам, че не одобряваш протестите? Правилно ли съм разбрал? Ако е така, то одобряваш ли назначението на Пеевски и последвалите скандални назначения? Ако не бяха протестите кой щеше да е шеф на ДАНС днес? Иначе ми харесва желанието ти за смислен диалог и опита да се защити държавната собственост. Но когато защитаваме няколко десетки хиляди лева дадени за възстановяване на площада пре НС, то ние зачертаваме милионите, които тия, които работят вътре в тази сграда безшумно ще откраднат. Аз също не одобрявам да се чупи и съм против насилието, и съм почти сигурен, че това са действия на платени хора. Въпросът е от кого и с каква цел? Другото уродливо са действията на управляващите. Не е възможно в демократична държава, хора имащи чест, претендиращи да са отговорни и да работят за доброто на народа, да си признават публично, че са направили огромна грешка, с цялата си наглост да признават, че са подценили будността на народа, и накрая да не казват кой стои зад този заговор. Излиза МИков и казва, че знае кой е предложил Пеевски, но няма да каже, защото кои сме ние, че да му търсим сметка??!!! В почти всяка нормална западна държава тоя човек с това си изказване си е подал оставката, но не, не и тук - тук той заявява, че ще управлява докато свят светува. Не е работа на протестиращите да казват как да се управлява държавата, затова са политиците, но е работа на протестиращите да излязат на улицата когато ги лъжат, когато им обещават прозрачно управление, а в същото време всичко се решава от неизвестни кукловоди.
                              Никога не съм бил срещу които и да е протести и за разлика от много клавиатурни лъвове, често съм в първите редици. Притеснява ме объркаността на хората, комбинирана с двуцветен светоглед, безпричинна омраза към себеподобните, нежеланието да излезнат от натрапени клишета и да осъзнаят реалната си позиция в обществото, определяща социалната им база.
                              Протестите трябва да имат прагматична цел, в противен случай са непродуктивни и разпиляват безсмислено социалната енергия.
                              Колкото до "търсенето на сметка", винаги съм "за". Това държи обществото будно, а управляващите в напрежение, което е полезно за отрезвяването им. Това обаче трябва да се прави целенасочено и аргументирано. Изпълнения от типа - "оставка заради самата оставка" и "Мразя ви безплатно." не ме въодушевяват. "Демократичният" крясък не е моята форма на общуване. Медийното позьорство не е любимата ми форма на изява.
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение

По-голяма смешка от това не бях чела от 2 месеца .
                                Павлине, нищо лично към теб, но само от четене на пеевски сайтчета трудно би могъл да подпомогнеш мисловната си дейност, а виждам че се стараеш, но си объркал пътя като базираш "съжденията" си на невярна, некоректна и най-просто казано абсурдна информация.
                                Освен това този протест няма говорители, ако изобщо има някаква организация в него, то тя е хоризонтална, не съществува никаква йерархия.
                                Принципно всеки от протестиращите, който има какво да каже и може да представи една логична, аргументирана и последователна позиция е свободен да го направи, където и да е , когато и да е.Затова се появяват в медиите не малко представителите на протеста, които изказват позициите, вижданията си, никой не ги е избираал и въздигал в постове "говорители на протестиращите", по простата причина, че такива постове няма.В най-общия случай преобладаващата част от протестиращите споделя техните позиции и припознава в техния мироглед своя, затова символично могат да бъдат приятели за някакъв вид говорители, защото ако се разчита само на промитите телевизии и на сайтовете на пеевски, то ще се окаже, че само тези няколко хиляди, които се появяват на протестите ще знаят за какво става въпрос.
                                А целта на триглавата коалиция е точно тази - да се поддържа едно "качествено" медийно затъмнение и успяват в не малко случаи, но няма да е задълго, 60-, 70- те, 80-те и 90-те отдавна отминаха.В епохата на светкавичен комуникационен бум, затриването и закриването на истината се оказва все по-труден и невъзможен процес, като да пълниш каца без дъно, за огромно съжаление на феновете на БСп

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

И за същите фенове ето една анкетка
                                Трябва ли Орешарски да подаде оставка?
                                ................
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X