Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хората колко и да са изспростяли....Не са за поценяване....!!!!
    Една птичка пролет не прави.....а в България винаги е било така......Левски е бил един и каква файда....предатели колкото си щеш.....
    Докато парата ебава фукарата....и младите ще са на площада....а след това в фолк клуба........нищо ново.......
    Аз не съм видял някой да мисли различно....за послените години.....а те са повече от 20....
    Трябва правила и закон за всички, а не да се талкува различно.....тогава ще потръгнат нещата....иначе както казваше баба ми...бог да я прости....Курвите, ще са на почит.....е в таковао бщество живеем сега....ако ме разбирате....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Нека някой да каже какво би се случило ако някой вземе да окупира Конгреса в САЩ. Преди месец имаше случай с една жена която се опита да премине някакви ограждения близо до Белия дом. В колата с нея беше едногодишната и дъщеря. Застреляха я без много да му мислят. Детето оцеля.

Comment

• Те като гледам и ровове с вода и копия може да направят, и спускащ се мост.Я кажи как ги изхарчиха твоите хора тези 258 милиона за нелегалните имигранти?!
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Едно е Конгреса друго е Университета.Ама интересно ченгетата нямат отличителни знаци - значки, номер и т.н.Как да сме сигурни че са ченгета а не нает крими контингент.Ако такъв ми махне да спра на пътя няма го отбележа.Значи какво пречи и протестиращите да ги бият.Освен това, някъде беше записано че сила и специални средства се употребяват върху крайниците и тялото , а не бой по главата, лицето и слабините.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Конгреса е равносилно на Парламента. Това което се случи вчера .

Comment

• И какво предлагаш, направо да се стреля!

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Не са 20-30 хиляди, ами няколко стотин човека свързани с разни неправителствени организации и някои партийки неуспели да влязат в парламента. Те се опитват да разиграват всички в страната и се опитват да внушават че те са най-моралните най-умните и т.н.
                Еба ти, колко ти е промит мозъка Земи си ела и тогава говори. Аз ли съм платен? Или приятелите ми?
                Никой не харесва това скапано правителство! Запомни го добре- НИКОЙ! Дори и хората гласували за тях искат да се махат!!! Като изключим циганите разбира се..
                Lexus IS200

Comment

Нека някой да каже какво би се случило ако някой вземе да окупира Конгреса в САЩ. Преди месец имаше случай с една жена която се опита да премине някакви ограждения близо до Белия дом. В колата с нея беше едногодишната и дъщеря. Застреляха я без много да му мислят. Детето оцеля.
                  И аз това подкрепям, ама ББ сдаде лесно властта, а тогава БСП ревеше колко хубаво нещо са протестите.
                  Та не трябва да се реагира различно, когато палачинката се обърне.
                  Но насилито е присъщо най вече на тоталитарните системи, най жестоката от тях е комунизма.
                  ---------- Post added at 01:41 ---------- Previous post was at 01:37 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Еба ти, колко ти е промит мозъка Земи си ела и тогава говори. Аз ли съм платен? Или приятелите ми?
                  Никой не харесва това скапано правителство! Запомни го добре- НИКОЙ! Дори и хората гласували за тях искат да се махат!!! Като изключим циганите разбира се..
                  Откакто се помня, от детска възраст комунистите винаги са се проваляли.И затова не са винивни те (според тях си) а запада и кой ли не.Както имаше един лаф на времето-на соца са му виновни империализма, кишата, гришата и 4-тирите годишни времена.
                  Най-парадоксалното е, че никога и никъде тоя измислен строй, близнак на фашизма, е дошъл с избори.
                  Комунистите получиха властта с измами, насилие и лъжи и това е манир на поведени, който никога не са променяли.
                  След 50 години промиване на мозъци, цинизъм и насилие докараха нещата до там, че една голяма и спяща част от народа им вЕрва, ама и това е до време.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 21:44.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Нека някой да каже какво би се случило ако някой вземе да окупира Конгреса в САЩ. Преди месец имаше случай с една жена която се опита да премине някакви ограждения близо до Белия дом. В колата с нея беше едногодишната и дъщеря. Застреляха я без много да му мислят. Детето оцеля.
                    Моля те не ми давай най-тоталитарната държава за пример, където деца си избиват учителите, други приятелите, взривяват бомби по спортни мероприятия ..... чалгата ви е на почит, вика се футбол на грешния спорт и спортните коли не стават за спортно каране..
                    Държавата къде си изби гражданите на 11/9 и държавата в която се води статистика за нападения над белия дом.
                    Поздрави! Нищо лично, но много си падам по съединиените щати!
                    Last edited by ne0; d.m.y г., 21:46.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Я ни обясни какво ще стане ако президентът на щатите назначи Мухамед Мустафа Ямни* за шеф на ЦРУ? Тогава дали ще има протести от една плюнка от 20 - 30 хиляди или ще съберат няколко милиона и за 15 минути ще го обесят на поляната пред Белия дом. Наскоро едва не свалиха един президент от власт само защото скри, че имал любовница.

*Терорист от Ал кайда, разследван от ЦРУ.

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      И аз това подкрепям, ама ББ сдаде лесно властта, а тогава БСП ревеше колко хубаво нещо са протестите.
                      Та не трябва да се реагира различно, когато палачинката се обърне.
                      Но насилито е присъщо най вече на тоталитарните системи, най жестоката от тях е комунизма.
                      ---------- Post added at 01:41 ---------- Previous post was at 01:37 ----------

Откакто се помня, от детска възраст комунистите винаги са се проваляли.И затова не са винивни те (според тях си) а запада и кой ли не.Както имаше един лаф на времето-на соца са му виновни империализма, кишата, гришата и 4-тирите годишни времена.
                      Най-парадоксалното е, че никога и никъде тоя измислен строй, близнак на фашизма, е дошъл с избори.
                      Комунистите получиха властта с измами, насилие и лъжи и това е манир на поведени, който никога не са променяли.
                      След 50 години промиване на мозъци, цинизъм и насилие докараха нещата до там, че една голяма и спяща част от народа им вЕрва, ама и това е до време.
                      Според мен сме доста предубедени за фашизма. Цял живот ни промиват мозъците, че фашистите са най-голямото зло, но според мен не е точно така. При фашизма също не е имало свобода, но поне не е имало икономически утопии и икономиката е била силна. Освен това фашистите са избили и вкарали в лагери евреите и циганите, а комунистите са избили и вкарали в лагери интелигенцията на собствените си народи. Затова си мисля, че фашизмът е по-добрата идеология в сравнение с комунизма.
                      2014: Deutschland über alles

Comment

• Ти кажи какво стана със студентите в Ню Йорк където организираха протеста Окупирай Уослстрийт. В един ден полицията им каза че трябва да освободят парка в който се бяха настанили и ги изкараха принудително използвайки всякакви полицейски похвати.

Comment

Ти кажи какво стана със студентите в Ню Йорк където организираха протеста Окупирай Уослстрийт. В един ден полицията им каза че трябва да освободят парка в който се бяха настанили и ги изкараха принудително използвайки всякакви полицейски похвати.
                          При нас аналогията е друга - какво стана със любимците ти през 97-ма.В един ден народа им каза, че трябва да освободат парламента и ги изкараха принудително използвайки всякъкви похвати.Нооо този филм вече са го гледали и започнаха да се окопават в парламента.Зимата , когато дойдат сметките за ток е много вероятно осмен умните и красивите да излязат и грозните и бедни, и тогава бог да им е на помощ.

Comment

• Павлине, я дай някой коментар по тази новина:
                            http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...tochki-5998402

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                              Павлине, я дай някой коментар по тази новина:
                              Какъв коментар да ти даде? Той говори абсолютно същите неща като радио точка без значение дали има връзка с темата или не. Или е тотално промит комунистически мозък или изпитва удоволствие да се заяжда с хората за спорта(имаме си и друг такъв съфорумец ). Аз не разбирам защо си тровите нервите да го четете. Абсолютно безсмислено е. Все едно другаря Станишев или мазния Местан да ти отговорят на въпрос по същество. Никога.
                              Last edited by DerMeister; d.m.y г., 10:36.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                                При нас аналогията е друга - какво стана със любимците ти през 97-ма.В един ден народа им каза, че трябва да освободат парламента и ги изкараха принудително използвайки всякъкви похвати.Нооо този филм вече са го гледали и започнаха да се окопават в парламента.Зимата , когато дойдат сметките за ток е много вероятно осмен умните и красивите да излязат и грозните и бедни, и тогава бог да им е на помощ.
                                Тези които режисираха 97г. се опитват да направят същото и сега но май номерът им няма да мине. Хората сега не са толкова глупави и наивни колкото бяха тогава. По онова време бях студент и съжалявам че бях използван за някои чужди интереси. Ти кажи какво стана с любимците които ръководеха протестите тогава.

---------- Post added at 12:33 ---------- Previous post was at 12:20 ----------

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                                Павлине, я дай някой коментар по тази новина:
                                Много ценна информация има в това съобщение. Ако си схватлив ще разбереш някои неща. Прилича по-скоро на анализ на ситуацията.
                                Last edited by pavlin; d.m.y г., 14:36.

Comment

Working...
                                X