Известие

Collapse
No announcement yet.

Жените били слаби шофьори? Да, ама не...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Крис, гарантирам, че бих се справила еднакво добре и с двата вида паркиране само на огледала, в момента дори го правя и само с едно, свиха ми другото
    sigpic
    Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Скептиците да дойдат на 21-22 април на планинско в Благоевград да видят как кара Олга Стоянова
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
        Скептиците да дойдат на 21-22 април на планинско в Благоевград да видят как кара Олга Стоянова
        Мисля че тук не става въпрос за единиците жени добри шофьорки, а за това че по принцип жените имат зле развито чувство за ориентация и това ги прави много слаби в паркирането. А иначе на пътя са истински паники. Като разбира се изключвам малкото наистина добри шофьорки (вероятно има нещо мъжко в тях).
        146 1.6 Boxer '96

Comment

гола бременна и до печката - коли ше ми карат - амаха
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            Чшшшш алоуууу,ноГу сериали гледатиИИ Я марш да цепиш камъни за огнището
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

146 1.6 Boxer '96

Comment

нещо таково

Comment

Търти,не ми се отваря картинката на менПредполагам,че си ме поздравил с нещо такова

Да се забавлявам докато приготвяш вечерята
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
                    Търти,не ми се отваря картинката на менПредполагам,че си ме поздравил с нещо такова
                    ===

Да се забавлявам докато приготвяш вечерята
                    абе не е баш таково ама нейсе

Comment

Въпроса за жените добри шофьори ми се струва като дискусия броят ли се педерастите като се прави статистика за мъже! Много ясно,че има жени добри шофьори както и педерасти! Света така се обърка с тази еманципация особено в т.н. "развити" общества,че чак ми става мъчно за патриархалния строй - там поне всеки си е знаел задълженията
                      Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от emilio
                        Въпроса за жените добри шофьори ми се струва като дискусия броят ли се педерастите като се прави статистика за мъже! Много ясно,че има жени добри шофьори както и педерасти! Света така се обърка с тази еманципация особено в т.н. "развити" общества,че чак ми става мъчно за патриархалния строй - там поне всеки си е знаел задълженията
                        В 21 век живеем ,а не в каменната ера! Неуместно сравнение ,според мен !
                        Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от Roberta
                          Крис, гарантирам, че бих се справила еднакво добре и с двата вида паркиране само на огледала, в момента дори го правя и само с едно, свиха ми другото
                          Е тъй ще кажеш.
                          Ама за да не се изложиш с паркирането не се обадихте със Санто когато бяхте на "Дружба" лятото да спретнем една сбирка. Мислите ни за несериозни варненците.
                          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

нещо горния линк дето пуснах е сдал багажа
                            http://perso.orange.fr/arnauld.divry/Im ... tton_2.jpg

Comment

Позволете ми аз скромно да си призная, че изобщо не съм добър шофьор и не вярвам някога да стана, май не се и опитвам. Засега ме устройва невинно да вдигна рамене и някой да паркира вместо мен. А е и по-сигурно за околните. В това съм се убедила вече 2-3 пъти.
                              Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
                                Позволете ми аз скромно да си призная, че изобщо не съм добър шофьор и не вярвам някога да стана, май не се и опитвам. Засега ме устройва невинно да вдигна рамене и някой да паркира вместо мен. А е и по-сигурно за околните. В това съм се убедила вече 2-3 пъти.
                                А горят ли ти ушите често?
                                Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Working...
                                X