Известие

Collapse
No announcement yet.

Eко бензиностация....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    Лукоил на Мл4 -Лада България,3 та колонка е окей,гледай да не е под 8 атмосфери,ГАЗ КОМ също шибат въздух заради отстъпките и картите,за сега класацията ми води Ром Петрол за изминати километри.

---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:50 ----------

за бензин Шел са добри 4 години карах с техен бензин но газ просто забрави страшна мешилка е.
    Абе знаеш ли, че преди 2 седмици случайно заредих на Ромпетрол на Рожен и ми даде доста добър разход, поне по борд - поне с половин литър надолу при аналогично каране. Бих пробвал дали е трайна тенденция, ама нямаме Ромпетрол никъде под ръка.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

най близо в Дружба преди борсата складовете в ляво има Ромпетрол,това е най близката дето се сещам,в Младост не напразно са всички мошеници събрани накуп Шел,Еко, Газком и кво ли не даже и Макдоналдс,май беше първият в София даже,квартала на милионерите както казват шоферите на маршрутки,от най яките квартали на София стана квартала на бензиностанциите и големите вериги и бизнес сгради-отврат.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        най близо в Дружба преди борсата складовете в ляво има Ромпетрол,това е най близката дето се сещам,в Младост не напразно са всички мошеници събрани накуп Шел,Еко, Газком и кво ли не даже и Макдоналдс,май беше първият в София даже,квартала на милионерите както казват шоферите на маршрутки,от най яките квартали на София стана квартала на бензиностанциите и големите вериги и бизнес сгради-отврат.
        В Младост имаше една "такси газ" май беше на топливо аз бях доволен от нея ама гледам, че са я махнали
        А лукойла горе на "Самара" е франчайз
        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Виждал съм как зануляват колонките отвътре на някои места, може да са забравили, но кой ли пък ще зареди 4 литра.
          като заредиш зя 10лв е толкова примерно
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            като заредиш зя 10лв е толкова примерно
            Аха, жена ми има една колежка, която всеки ден зарежда за по десет лева, лампата и винаги свети, не виждам логика, ама никава
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Абе знаеш ли, че преди 2 седмици случайно заредих на Ромпетрол на Рожен и ми даде доста добър разход, поне по борд - поне с половин литър надолу при аналогично каране. Бих пробвал дали е трайна тенденция, ама нямаме Ромпетрол никъде под ръка.
              А виж ти..... затуй в друга тема ми даваш по нисък разход на твоя кораб спрямо моето скромно вагонресторанче))

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:16 ----------

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
              Хахахаха, Бобката проспал зареждането.
              Всичко е възможно да се случи.
              Когато помпата работи, пистолета е вдигнат, а не се налива гориво, по регламент помпата трябва да изключи след известно време, което се залага софтуерно.
              Ти май си наясно с нещата по бензиностациите.....това което ми казваш съм го чувал и от управител на едно ОМВ... но мисля, че има врътка....просто ми се случи пред очите.....и секунда немога да повярвам на перфектният софтуер.....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Врътка може да се получи единствено ако служителят те е чакал с пистолет в ръка, при положение, че не са минали 30-40 сек. от последното зареждане.Струва ми се ,че подценяваш момента с разговора, когато не си гледал към колонката.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                  Врътка може да се получи единствено ако служителят те е чакал с пистолет в ръка, при положение, че не са минали 30-40 сек. от последното зареждане.Струва ми се ,че подценяваш момента с разговора, когато не си гледал към колонката.
                  Не ме е чакал с пистолет в ръка....и не подценявам момента...тази колконка беше свободна...и аз с влизането си я заех...незнам кой е зареждал преди мен....но е минало повече време, защото който и да е...поне е отишъл да плати на касата....или си мислиш, че е станало като при Ф1 зареждането)).......разговора беше преди да отворя капачката...просто ни в клин ни в ръкав ме пита за нещо...дето определено ги сервират на касите...
                  Имам и още един въпрос...защо не ми дадаха да погледна монитора на компа зад касите......а и след разговора по телефона с уравителя много бързо умекнаха....защото ги заплаших с мерки и теглилки и с какво ли не.....пойсках да викна полиция и хора който осъществяват техният контрол....то и аз незнам кой са тия...ама това ми дойде на устата ..пойсках да ми дадат телефон за връзка с представителствот на ЕКО за България......и от там нататък нещата тръгнаха по мед и масло....само дето свирка не ми направиха....
                  Е това е...свикнали сме да ни цакат...затуй сме на тоя хал....
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

[/COLOR]

за бензин Шел са добри 4 години карах с техен бензин но газ просто забрави страшна мешилка е.[/QUOTE]

Аз газ в коли не слагам. Газта е само за печката в кухнята а като знам там какви неща съм виждал направо се чудя как си я сипвате в колите
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ха...аз зареждам само на Еко и то предимно на това в Младост и на Шипченски проход, ама хич нямам навика да гледам колонката..ама вече ще я гледам
                      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Не ме е чакал с пистолет в ръка....и не подценявам момента...тази колконка беше свободна...и аз с влизането си я заех...незнам кой е зареждал преди мен....но е минало повече време, защото който и да е...поне е отишъл да плати на касата....или си мислиш, че е станало като при Ф1 зареждането)).......разговора беше преди да отворя капачката...просто ни в клин ни в ръкав ме пита за нещо...дето определено ги сервират на касите...
                        Имам и още един въпрос...защо не ми дадаха да погледна монитора на компа зад касите......а и след разговора по телефона с уравителя много бързо умекнаха....защото ги заплаших с мерки и теглилки и с какво ли не.....пойсках да викна полиция и хора който осъществяват техният контрол....то и аз незнам кой са тия...ама това ми дойде на устата ..пойсках да ми дадат телефон за връзка с представителствот на ЕКО за България......и от там нататък нещата тръгнаха по мед и масло....само дето свирка не ми направиха....
                        Е това е...свикнали сме да ни цакат...затуй сме на тоя хал....
                        Да, ама на практика ти нищо не си постигнал... Тоя след тебе са го надцакали и за твойта сметка. Хората в България ги цакат, защото не са се научили да ценят парите си. Ето ти примерно си едно изключение.
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                          Аз газ в коли не слагам. Газта е само за печката в кухнята а като знам там какви неща съм виждал направо се чудя как си я сипвате в колите
                          На тези кимюрници няма как да им стане, ще си караш на 2.50 литъра, и ще е интересно да споделиш и на "простите" газаджии какви неща си виждал?

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            На тези кимюрници няма как да им стане, ще си караш на 2.50 литъра, и ще е интересно да споделиш и на "простите" газаджии какви неща си виждал?
                            Ами принципно газта на котлона когато гори пламъка е син. Обаче съм виждал и жълт и зелен и не ми е нужно да съм химик за да се сетя че това дето гори не е едно и също. Понякога чак пука и се опитва да гасне, има и случаи в който газта някак си не иска да се запали. Когато си взимам бутилките те винаги са с различно тегло въпреки че уж плащаш за едно и също количество.
                            И на година-две редуцилите са за смяна щото се запушват
                            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

цвета зависи от притока на кислород и респективно от температурата
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                                Ами принципно газта на котлона когато гори пламъка е син. Обаче съм виждал и жълт и зелен и не ми е нужно да съм химик за да се сетя че това дето гори не е едно и също. Понякога чак пука и се опитва да гасне, има и случаи в който газта някак си не иска да се запали. Когато си взимам бутилките те винаги са с различно тегло въпреки че уж плащаш за едно и също количество.
                                И на година-две редуцилите са за смяна щото се запушват
                                Добре ве човек, знаеш ли колко е опасно да готвиш на газ?
                                Вкарал си "жива" бомба в дома си, и остави това, ами и някой комшия може да го отнесе...
                                Ей не може да ви разбере човек, уж сте гъзари и не ви пука за разходите, а не си готвите на ток.
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 13:12.

Comment

Working...
                                X