Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на миниван.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
    Аммммии...да...порвеждаме и семинари по различни, интересни теми.
    .....даа..."Има ли живот на Марс и кара ли Прасе Педра?".
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Никога не е било мастично-коч парти дори и без нейно присъствие!
      Сбирките са високоонтелектуални.....четем стихове и говорим за изкуство.
      E, това означава, че някои от вас се превъплащават в жени, което няма да ме очуди.
      Малииии, каква представа имаш за моите разбирания за коч парти.

---------- Post added at 05:53 ---------- Previous post was at 05:49 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      .....даа..."Има ли живот на Марс и кара ли Прасе Педра?".
      Кара, ама сега чакам да я обслужа, много комфортен автомобил.
      Вчера вечерта излязох да видя дали всички светлини бачкат. Като я отворих таз кола и вътре по тавана като насветкаха една ламБи, то стана по светло от апартамента.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Пести акумулатора, че като дойде тъщата на гости....може да се наложи в нея да живееш))
        Припалвай е от време на време....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Пести акумулатора, че като дойде тъщата на гости....може да се наложи в нея да живееш))
          Припалвай е от време на време....
          Тъщата е пЕкана.
          А и аз не живея при нея.
          Акумулатора със сигурност ще го сменя по някое време.
          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Тъщата е пЕкана.
            А и аз не живея при нея.
            Акумулатора със сигурност ще го сменя по някое време.
            Kазах, когато ти дойде на гости....да бъдеш подготвен....колкото и да е пекана винаги има някъде сурова тема ....да знаеш.....и вземи я повози малко....на тях им харесват автобусите))

Comment

• Много ми харесва колата. Честито и със здарве да се возите вътре.

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Маршрутката е обслужена.
                Чаках адашЪТ да се върне от отпуск.
                Малко се забави този път, но му прощавам. /Знаеше, че имам и други возила/.
                Сменихме всички филтри, ремък, ролки, масло, водна помпа, един носач /и тези са скъпи/ и помпичката за чистачките.
                Гумите бяха със сектретен болт, а нямаше ключ и се наложи разпробиване.

Адски е комфортна маршрутката.
                Бобката беше прав, този двигател малко мъчно я влачи, но аз я сравнявам със 156 -цата все пак.
                Но пък стъпва тежко и може да се кара бавно.
                Седалка, видимост, управление, маневреност, осветеност, екстри.......абе много е добре.
                Оправих си компа да е на Енгелийски, че и там са разни ъпдейти и си набих един диск за навигацията и сега всичко е ОК.
                Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 20:52.
                К.М.

Comment

• Много безаварийни километри с нея.
                  Адаша ти използва специален крем,антинапукопетин.С тази отпуска дето взе....как си успял да се вредиш
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Много безаварийни километри с нея.
                    Адаша ти използва специален крем,антинапукопетин.С тази отпуска дето взе....как си успял да се вредиш
                    Абе намери за мен един предиобед
                    К.М.

Comment

Маршрутката е обслужена.
                      Чаках адашЪТ да се върне от отпуск.
                      Малко се забави този път, но му прощавам. /Знаеше, че имам и други возила/.
                      Сменихме всички филтри, ремък, ролки, масло, водна помпа, един носач /и тези са скъпи/ и помпичката за чистачките.
                      Гумите бяха със сектретен болт, а нямаше ключ и се наложи разпробиване.

Адски е комфортна маршрутката.
                      Бобката беше прав, този двигател малко мъчно я влачи, но аз я сравнявам със 156 -цата все пак.
                      Но пък стъпва тежко и може да се кара бавно.
                      Седалка, видимост, управление, маневреност, осветеност, екстри.......абе много е добре.
                      Оправих си компа да е на Енгелийски, че и там са разни ъпдейти и си набих един диск за навигацията и сега всичко е ОК.

Са веке моем те цаним за шофер га се опием дома да ни водиш.....
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Искам да ме возиш на заднаа седалка....няма да повръщам.....добре плащам...давам бакшиш за плавно потегляне и спиране

Comment

• Автоматичните врати ме спечелиха, докато разглеждах Федрата Минивана като цяло е с доста глезотийки. Само трябва да избръснеш алкантарата тук-таме...
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Автоматичните врати ме спечелиха, докато разглеждах Федрата Минивана като цяло е с доста глезотийки. Само трябва да избръснеш алкантарата тук-таме...
                            Е сега, аз за мен нямам време да се бръсна, та алкантарата ще бръсна.

Трябва да оправя и пръскалките на фаровете, а и на задното стъкло не пръска.
                            Все големи проблеми.
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Са веке моем те цаним за шофер га се опием дома да ни водиш.....
                              Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Искам да ме возиш на заднаа седалка....няма да повръщам.....добре плащам...давам бакшиш за плавно потегляне и спиране
                              В този ред на мисли, може да дойде в петък, в 2-те халби на Нишава
                              145, 1.6 boxer
                              156, 2.4 JTD - ex
                              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Е сега, аз за мен нямам време да се бръсна, та алкантарата ще бръсна.

Трябва да оправя и пръскалките на фаровете, а и на задното стъкло не пръска.
                                Все големи проблеми.
                                Като пръскаш на задният джам....гледай да не прокапе тавана....

Comment

Working...
                                X