Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор на миниван.
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
-
Курвиииииии ще си купя ЗИЛ да ви возя по повече!
Мой патентован пиянски възглас от първи-втори курс.
Това?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3lizm6Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеКурвиииииии ще си купя ЗИЛ да ви возя по повече!
Мой патентован пиянски възглас от първи-втори курс.
[/url]
Да не стане - много баби хилаво дете.Сусе взимай каквото ти е хванало окото, това е правилния избор.Всички имат един и същ проблем - не са нови.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3m0q2e
Капарирана и нека ме боли.
Благодаря на всички за коментарите.
Типично за мен направих всичко на инат.
"Благодаря" и на колегите от блатото, те се отнесоха много "колегиално", не че съм очаквал нещо друго.
Наздраве.Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 20:34."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Със здраве да си я караш, много челяд да возиш и все на интересни места да ходиш с нея.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3m0q2e
"Благодаря" и на колегите от блатото, те се отнесоха много "колегиално", не че съм очаквал нещо друго.
Наздраве.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Истината е, че я взех много със затворени очи, ама, какъвто ми е късметът, това е.
Първият ми дизелов автомобил.
Исках да е с италиански мотор, но няма да е сега.
Вървеше добре, не тракаше много и вибрираше повече от бензинов мотор.
Беше измит добре двигателя. хахахахаха
Задължително съм при адаша, дори и самолет да си купя, ще променя законите и пак при него ще го поддържам.
п.с. Е, все пак още не е моя."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
А Алфата?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3m0q2e
Наздраве.
Хайде като стане твоя ще ти честитя.
Ааааа това име на вана....как точно се произнася.....?GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеНе изглежда зле. Ами този двигател от форд ли е ?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеУхаааа...ама ти рече и отсече този път.
Хайде като стане твоя ще ти честитя.
Ааааа това име на вана....как точно се произнася.....?, и с този светло син цвят........
Шегувам се, мисля, че Фаедра, ама не съм сигурен.
---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:33 ----------
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеА Алфата?
Трябва много да закъсам финансово, за да я продам."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Браво Прасчо, изглежда много яка таз кочинка! За малко да се влюбя...
Малко не ме кефи салона, но като цяло изглежда много харно. Хиляди безаварийни с нея и да те слушка много.
Па да фанеш и да ни повозиш с нея, та да се покефим и ние
Ай наздраве, за новото возило145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
Comment