Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на миниван.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честито!

За мотора мога да кажа, че не е лош. Не е и най-добрият им от тези години, но при квалитетна експлоатация и поддръжка няма да имаш проблеми. Във фирмата сме имали 5 С5-ци с този мотор през годините, дори все още имаме една и като цяло впечатленията са положителни.
    Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Честито и от мен...
      Но ще продължа да те яда...))
      За Ланча ми изглежда грозна))
      Слаб е мотора за тоя кораб))
      Ако си я взел за 5000...до някъде добре...можеше и по евтино))
      Алкантрата трудно се подържа...
      С здраве да си я караш
      п.п. веднага и демонтирай катализатора и го продай....ще вземеш добри пари за него...ако не са те изпреварили от автокъщата...за да не квичиш някоя сутрин като прасе!!!!
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Сусо честита Ланча, по-луксозния избор . Боби не го слушай за алкантарата, не се износва толкова лесно, но не е за парлапани, или свекърви с буркани , а е доста по-приятна и комфортна от обикновена кожа. Казвам от опит, тъй като по една случайност преди месец взех Ланча с алкантара, а преди време съм имал и ползвал Ланча с алкантара. За две години не можах да я съсипя, дори бих казал, че си запази първоначалния свеж вид.
        В заключение: всичко се свежда до стопанисване, а ти предполагам си добър стопанин...
        Last edited by Доко; d.m.y г., 01:19.

Comment

Честито..мн арна. Да те радва много. Не лош избор, катализатора съм на 100% убеден, че вече е смъкнат.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Така на снимките и на мен ми харесва Федрата. Можеше да е със 6 скорости, ама айде, не е толкова фатално. Няма да ставаш мотокарист. Аз колко ги гледах тях и братчедите им улис, пежо и ситроен, но така и не се престраших. Вече няма за кога. Те децата в къщи пораснаха и нуждата от ван я няма. Остава да купя и на синковеца кола и съм готов да подменя комбито за двуместен кабриолет.
            Айде честито и само безаварийни километри. Мотора не е лош, не се шашкай. Дано излезе екземпляра читав и ще бъдеш доволен според мен. Едно чип-че и няма да го познаеш. 170 коня биха му били много по-добре.

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Честито..мн арна. Да те радва много. Не лош избор, катализатора съм на 100% убеден, че вече е смъкнат.
              Не знам как изглежда катализаторът, но отдолу, там където би трябвало да бъде той имаше едно кръгло гърне.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Не знам как изглежда катализаторът, но отдолу, там където би трябвало да бъде той имаше едно кръгло гърне.
                Честито.....тия джамбази от автокъща Факт са големи търгаши.....апаши.....това се гледа преди това, и се свалят веднага 800лв. от цената.....ама ти нали ме мислиш за прост и една бира не искаш да пиеш с мен....е сега си сърбай таратора....това кръглото се нарича пура, тоез резонаторно гърне....незнам защо са го сложили....като при дизела става и с тръба....явно да заблудятнякой бюрократ като теб...
                Суси, живи и здрави при избора на следващата кола...ела пий една бира с мен....да знаеш на коли и жени много ми върви)))

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Честито.....тия джамбази от автокъща Факт са големи търгаши.....апаши.....това се гледа преди това, и се свалят веднага 800лв. от цената.....ама ти нали ме мислиш за прост и една бира не искаш да пиеш с мен....е сега си сърбай таратора....това кръглото се нарича пура, тоез резонаторно гърне....незнам защо са го сложили....като при дизела става и с тръба....явно да заблудятнякой бюрократ като теб...
                  Суси, живи и здрави при избора на следващата кола...ела пий една бира с мен....да знаеш на коли и жени много ми върви)))
                  Защо мислиш, че ми дреме дали има катализатор или не?
                  Аз не купувам кола, за да печеля от нея.
                  А и тъкмо няма да се занимавам аз да свалям.
                  Не знам дали са апаши, но не съм с добри впечатления.
                  Вчера отидох да приключа всичко и се оказа, че климатроника духа като на жена ми сУшУара.
                  Той каза, че ще го пълни. Днес ще разбера, дали го е "напълнил".
                  Защо се заяждаш с мен, аз съм наясно, че каквото и да правя тези винаги с нещо ще ме преметнат.
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Защо мислиш, че ми дреме дали има катализатор или не?
                    Аз не купувам кола, за да печеля от нея.
                    А и тъкмо няма да се занимавам аз да свалям.
                    Не знам дали са апаши, но не съм с добри впечатления.
                    Вчера отидох да приключа всичко и се оказа, че климатроника духа като на жена ми сУшУара.
                    Той каза, че ще го пълни. Днес ще разбера, дали го е "напълнил".
                    Защо се заяждаш с мен, аз съм наясно, че каквото и да правя тези винаги с нещо ще ме преметнат.
                    Не ме разбра.....не се заяждам.... а ти давам акъл......някога и старчетата, са от полза!!!!
                    Кола и жена не се взимат по снимка......а трябва да се пробват!!!

---------- Post added at 06:38 ---------- Previous post was at 06:31 ----------

Ще почне да ти дреме.......климатика ако не е работил дълго време го отпиши...то е изпарител, компресор и т.н.....това да не е фурна да я напълниш и след това да си доволен.....щом няма фреон...проблема не е само в пълненето...ще се обедиш...

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Не ме разбра.....не се заяждам.... а ти давам акъл......някога и старчетата, са от полза!!!!
                      Кола и жена не се взимат по снимка......а трябва да се пробват!!!

---------- Post added at 06:38 ---------- Previous post was at 06:31 ----------

Ще почне да ти дреме.......климатика ако не е работил дълго време го отпиши...то е изпарител, компресор и т.н.....това да не е фурна да я напълниш и след това да си доволен.....щом няма фреон...проблема не е само в пълненето...ще се обедиш...
                      Защо се засягаш бе Бобка, никога не съм се съмнявал в твоя опит.
                      За климатроника си напълно прав.
                      Но какво мога да направя, освен да свалям от цената.
                      Днес като отида той ще го е напълнил и сигурно ще работи, но няма гаранция, че не изпуска отнякъде.
                      Това е кола на 10 години все пак, наясно съм, че ще я ремонтирам редовно.

---------- Post added at 06:43 ---------- Previous post was at 06:42 ----------

И не си прав, пробвах колата и продължавам да пробвам, аз все още не съм я платил.
                      К.М.

Comment

• На тези мисля че преди години един приятел им яде попарата. Но нещата приключиха с хепиенд все пак.
                        Само климатикът ако е проблемът - ще се оправи.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3m0q2e

Капарирана и нека ме боли.

Благодаря на всички за коментарите.
                          Типично за мен направих всичко на инат.

"Благодаря" и на колегите от блатото, те се отнесоха много "колегиално", не че съм очаквал нещо друго.

Наздраве.
                          Честито Сусе!!!!
                          Със здрае да си караш камиона и много безаварийни!
                          .....тъп автомобил и наистина гейски цвят....но ич да не ти дреме ти си Прасе!
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Луксозна кочинка
                            Със здраве и безаварйно да си я ползваш.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Защо се засягаш бе Бобка, никога не съм се съмнявал в твоя опит.
                              За климатроника си напълно прав.
                              Но какво мога да направя, освен да свалям от цената.
                              Днес като отида той ще го е напълнил и сигурно ще работи, но няма гаранция, че не изпуска отнякъде.
                              Това е кола на 10 години все пак, наясно съм, че ще я ремонтирам редовно.

---------- Post added at 06:43 ---------- Previous post was at 06:42 ----------

И не си прав, пробвах колата и продължавам да пробвам, аз все още не съм я платил.
                              А бе пробвал си......отъркал си козинката в алкантрата и си казал това е моята кола......ето копчето за климата си пропуснал....кой знае още колко системи по колата не си огледал ......
                              Следващият път преди да дадеш капаро.....хващаш твоя адаш дет ти прави колата и с него.....за да няма ядове....
                              Надявам че си взе поука....да беше на 20-години, да те разбера....мерак.....ама вечи трябва да си олегнал....наближаваш 40.....))))

Comment

• Ей изядохте го, кво искате за 3500 и климатика ли да работи...?

Comment

Working...
                                X