Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв хейтър ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
    мисълта ми беше, че ако вземеш 147ца за 4к примерно на 200к реални... и голф 4 на 200к реални ...147 всичко оригинално което е по нея ще е за смяна....а голфа ще избута още поне 50 реди да почне всичко да си отива ...друг е въпроса че в ауто италия ми обявиха 900 лв за корите под двигателя?? WTF???? на Октавия 2012 подсилената кора е 200лв. ?
    Е пак пишеш глупости. Няма как всички коли от един модел да са експлоатирани абсолютно еднакво. По каква формула ги сметна тези километри? Дали положението ще е същото при коли, които са карани в Италия и такива, които са карани в България? Ако Голфа е каран без масло а Алфата е гледана като хората, дали Голфа ще излезе по-надежден от нея?
    И къде изобщо намесваш Шкода, те до колкото съм запознат правят евтини кенефи за хора, които са практични и се возят от една точка до друга. Алфа си има друга целева аудитория и няма място за сравнение.

Comment

Говоря средно статистически естествено....за целеви аудитории не ми говори моляте, защото продажбите показват за коя целева аудитория са Алфа Ромео (която и да е..явно е на изчезване) и когато покараш топ модели на Шкода (RS примерно) ..повече от 100к км тогава ще казваш дали е кенеф или не...не мога да разбера как може да сте толкова не обективни...и аз карам Алфа ..но абсолютно всичко в нея (с изключение на дизайна разбира се) е доста по-назад от немските автомобили...а щом не си ми разбрал сравнението (пак ще повторя - кора за 10 годишна Италианска кола 900лв. ..усилена кора за последен модел кола по-висок клас 200лв. ако ще ти стане по-спокойно цената за усилената кора на WV Passat е СЪЩАТА) значи или нямаш мозък в главата или целенасочено се заяждаш.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Шкода прави евтини кенефи, Алфа Ромео прави скъпи кенефи
        sigpic

Comment

Говоря средно статистически естествено....за целеви аудитории не ми говори моляте, защото продажбите показват за коя целева аудитория са Алфа Ромео (която и да е..явно е на изчезване) и когато покараш топ модели на Шкода (RS примерно) ..повече от 100к км тогава ще казваш дали е кенеф или не...не мога да разбера как може да сте толкова не обективни...и аз карам Алфа ..но абсолютно всичко в нея (с изключение на дизайна разбира се) е доста по-назад от немските автомобили...а щом не си ми разбрал сравнението (пак ще повторя - кора за 10 годишна Италианска кола 900лв. ..усилена кора за последен модел кола по-висок клас 200лв. ако ще ти стане по-спокойно цената за усилената кора на WV Passat е СЪЩАТА) значи или нямаш мозък в главата или целенасочено се заяждаш.
          Що си купи 147-ца тогава? Май ти нямаш мозък в главата... Взимай нещо немско и си го карай, какво си тръгнал да поучаваш хората във форум за итал коли? Точно за Шкода и Фолксваген няма какво да ми приказваш, не всичко е коне и сухи характеристики. Хората които си купуват Алфа няма да си купят Фолксваген или Шкода, защото просто не са в същия клас. Шкода ги сравнявай с Фиат. Хората каращи Алфа ги заменят с коли от класа на БМВ. Това, че аудиторията се топи си е грешка на Фиат, с толкова малко модели е нормално собствениците на 159 и 166 да сменят марката. Та в случая ти влизаш в ролята на въпросния хейтър от заглавието на темата. Няма какво повече да се обясняваш на мен и на колегите, тук предполагам никой не би си купил немски талиги нисък клас, та няма смисъл да се хабиш повече...

Comment

Защото нямам пари за нова явно...а и "ручаща Шкода" е доста глупаво и не обективно изказване, Шкода е изключително надежден автомобил...а сравнението го дадох за това как частите на една немска кола в по горен клас и чисто нова са в пъти по-евтини от частите за 10 годишна алфа...теб ако не те интересува кората под двигателя..за мен това е важна част от автомобила и трябва да я има, ама така е има си хора и хора...
            Аз искам колата ми да изглежда добре и да е в добро състояние. Блазнят ме разни аксесоари (оригинални) и си ги купувам когато имам възможност, но когато са на висока цена в АИ не почвам да сравнявам с вагин групата и да се жалвам. Кората може просто да си я купиш от някой колега втора употреба и с това приключваме.
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Шкода прави евтини кенефи, Алфа Ромео прави скъпи кенефи
              Хайде кажи ми, би ли си купил кола с такъв мизерен интериор? Че и доволно скъпа...

Comment

Що се карате?

Един по-обективен поглед върху света никога не е излишен.

Едва ли има трезво-мислещ човек, който да вярва, че АР е върхът на сладоледа а всичко останало е леш.

Това, че караме АР и сме фенове на марката си има своите причини, но не трябва да ни прави коне с капаци.

Давайте я по-спокойно и се опитвайте да обосновавате твърденията си по малко по-обективен начин.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Значи когато някой казва истини е хейтър така ли...защо си купих 147 ли е..и аз това се чудя но както казах не се оплаквам от колата а от безумните цени на оригиналните авточасти! А говорейки за Шкода се базирам личен опит основаващ се на доста над 100к км., но първоначално говорех за цените на частите а не за Шкода или каквото и да е..дадох пример Шкода и WV или и WV не е в класа на Алфа Ромео а? Почвам да се чудя адекватни ли сте??...колите се делят на класове спрямо модела а не марката и определено Passat 2012 е доста по висок клас от 147 2003 (ето пак обяснявам неща които и децата в детската градина знаят) и опредено логика в цените на авточастите няма!!!!

Comment

Не знам как може да говориш за обективност при условие че не ползваш никакви доводи а говориш със заучени фрази , ако познаваше малко повече автомобила който карш щеше да знаеш че въобще не е по назад от немските алтернативи
                    И за да не си говорим празни приказки - защо не направиш един списък от неща по които изостава ..... и за та видиш че тук не се заяждаме и аз ще се включа защото да има такива ама , ама чак да са всички освен дизайна са прости предразсъдъци....
                    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

- надеждност
                      - качество на материалите
                      - надеждност за 2ри път !
                      - цени авточасти
                      + дизайн

---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:21 ----------

е цените не са ли доводи?

Comment

- надеждност
                        - качество на материалите
                        - надеждност за 2ри път !
                        - цени авточасти
                        + дизайн
                        Така си мислех - конкретиката е на ниво - Ауто Билд.
                        Успех с избраната от теб кола ,вземи си една за резерва че с 2 пъти надеждност да не те остави някъде

---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:25 ----------

е цените не са ли доводи?
                        Довод че абсолютно всичко в Алфа е доста по назад от немските алтернативи ?

Ти май си гласиш нещата така че да са ти удобни да дразниш хората наоколо , после не се чуди защо колегите те нападат не е нужно да се правиш на неадекватен

Comment

всичко тръгна от цените на авточастите...Вие не спирате да отбягвате тази тема...аутобилд? ако исках да си взема друга кола щях да си взема..Вие не сте обективни !!!! нито един не призна за проблема с авточастите...всички се захванахте за колата като цяло и немските коли АЗ ПРОСТО ДАДОХ ПРИМЕР С ЦЕНИ НА ЧАСТИ ЗА ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ АВТОМОБИЛ И ЗА 10 ГОДИШНА КОЛА...толкова ли е сложно за възприемане??????????????????????????????????????

Comment

Тук се от няколко поста се подмята една кора за 900 лв. и на базата на това се правят кардинални изводи за цените на частите.

Дайте го малко по-сериозно с цените на частите.

Примерно - карета, накладки, ангренажни комплекти, съединители, термостати, елементи от окачването..........

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

всичко тръгна от цените на авточастите...Вие не спирате да отбягвате тази тема...аутобилд? ако исках да си взема друга кола щях да си взема..Вие не сте обективни !!!! нито един не призна за проблема с авточастите...всички се захванахте за колата като цяло и немските коли АЗ ПРОСТО ДАДОХ ПРИМЕР С ЦЕНИ НА ЧАСТИ ЗА ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ АВТОМОБИЛ И ЗА 10 ГОДИШНА КОЛА...толкова ли е сложно за възприемане??????????????????????????????????????
                              Преди да вменяваш малоумие у нас вземи прочети какви неща пишеш , че наистина стават сложни за възприемане

Тук всички са наясно с цените на частите , та затова нека се фокусираме върху безпочвените абсурди които пишеш.

Я пак - с изключение на дизайна алфа отстъпва по всичко .......
                              Твоята кола дали е на 200 или на 300 к

Comment

Еми...предното на а4 2002 от 12 елемента е по-евтино от това на 147...

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                                Преди да вменяваш малоумие у нас вземи прочети какви неща пишеш , че наистина стават сложни за възприемане

Тук всички са наясно с цените на частите , та затова нека се фокусираме върху безпочвените абсурди които пишеш.

Я пак - с изключение на дизайна алфа отстъпва по всичко .......
                                Твоята кола дали е на 200 или на 300 к
                                цитирай безпочвените абсурди, и не аз почнах да обиждам която и да е марка а колегата със 166 който нарече Шкода кенеф или нещо такова без да има опита с нея...което е несериозно (197 000 е в момента)

Comment

Working...
                                X