Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв хейтър ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
    Еми...предното на а4 2002 от 12 елемента е по-евтино от това на 147...
    Така ли нали трябваше да срвняваме 147 с коли от нейния клас , А4 е баш в класа й , ти сега пак си противоречиш и си го нагласяш както ти е удобно.

Виж на голф 4/А3 окачването пък е още по евтино , направо е без пари

И пак ти казвам тук всички сме доста по наясно от теб с цените на частите на Алфа та и на немските алтернативи , това че ти не си бил наясно е изцяло и само твой проблем .

Но това не знам как прави колата доста по назад от немската конкуренция , даже е напред по цени
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

дадох пример просто..и да а4 е в по-висок клас еми в Порше България комплект ремъци и ролки за Golf 4 са 280лв. ..в АИ за 147 колко пари са...не не ми отговаряй няма нужда

---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 17:53 ----------

с това за дизайна малко прекалих наистина повечето екстри също са +, също така смятам че има доста директно управление което ми харесва...просто има моменти в които е страхотна кола..и такива в които не мога да я понасям и ми иде да и драсна клечката....явно в момента съм в втория тип моменти ;я
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
        Хайде кажи ми, би ли си купил кола с такъв мизерен интериор? Че и доволно скъпа...
        Аз на тази снимка не виждам мизерен интериор! Субективността на дизайна е съвсем различно разбираема. Ако поне веднъж се беше качвал в подобна кола, щеше да знаеш, какво имам предвид
        Мен лично ме дразни приликата с всички останали модели на ВАГ-групата и за това не бих си купил никога такава кола, НО това не я прави лоша, мизерна или кенеф.
        sigpic

Comment

абе хубави са шкодите ама безлични,абе за таксита стават

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Аз на тази снимка не виждам мизерен интериор! Субективността на дизайна е съвсем различно разбираема. Ако поне веднъж се беше качвал в подобна кола, щеше да знаеш, какво имам предвид
            Мен лично ме дразни приликата с всички останали модели на ВАГ-групата и за това не бих си купил никога такава кола, НО това не я прави лоша, мизерна или кенеф.
            Имал съм досег до новата октавия и за мен това е антикола. Вътре е скапана като вектрите от 2002-ра, гадно положение на шофьора, седалки с ергономия на градинска пейка, друсаща возия, шумни купета и скапани материали. Конкретната кола беше автоматик и лоста беше като някакъв китайски джойстик... Е какво и е хубавото на тази кола, след като не може да издържиш два часа път без да излезеш да си раздвижиш съсипания гръб? Пак казвам, не всичко е сухи показатели. Ако ще и W16 мотор да и сложат, за мен си остава кенеф.
            А до колегата със 190к зад волана, пак правиш тъпи сравнения в качеството между 2 и 12 годишна кола. Алфата ако беше от магазина надали щеше да се скапе за 200к км...

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            абе хубави са шкодите ама безлични,абе за таксита стават
            Принципно не те харесвам, ама тук си прав...

Comment

Дъртия има 02 2012 L&K ..и да ти кажа вътре всичко е алкантара и черен пиано лак....седалки с ергономия на градинска пейка аххахахах май си карал някоя зла базова тояга ;я

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

а на rs версията седалката е още по удобна!!!

Comment

Шкода-та е най-здравият Фолксваген. Трудно намирам кусури на такива коли - факт. Проверена(остаряла) техника, доказана във времето. Един приятел си купи Октавия от последните май 3-4 годишна 1,9TDI 105 коня за над 10хил.лв. - хубава е, ама не е Алфа.
                Attached Files
                Last edited by code; d.m.y г., 19:14.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Имал съм досег до новата октавия и за мен това е антикола. Вътре е скапана като вектрите от 2002-ра, гадно положение на шофьора, седалки с ергономия на градинска пейка, друсаща возия, шумни купета и скапани материали. Конкретната кола беше автоматик и лоста беше като някакъв китайски джойстик... Е какво и е хубавото на тази кола, след като не може да издържиш два часа път без да излезеш да си раздвижиш съсипания гръб? Пак казвам, не всичко е сухи показатели. Ако ще и W16 мотор да и сложат, за мен си остава кенеф.
                  А до колегата със 190к зад волана, пак правиш тъпи сравнения в качеството между 2 и 12 годишна кола. Алфата ако беше от магазина надали щеше да се скапе за 200к км...

Принципно не те харесвам, ама тук си прав...
                  Съгласен съм с теб. Имам опит с шкодите и положението е такова. Возията е доста натъртваща, а поне колата да беше стабилна. Та това е най-долната кола от ваг групата все пак. Интериора е толкова дървен, че няма на къде, но ще спра дотук, защото след малко ще повторя това което ти казваш. Да ми хвалят толкова долна кола в Алфа форума... просто не мога да приема! Това е кола само за непретнциозни чички. Който харсва шкода да си купи едно ЮМЗ, опаааа ТДИ.
                  1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Някой спомня ли си старата Октавия?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

....
                      Батка, много локум разтегна, много нещо....
                      В момента обясняваш, че в 155 е по-удобно от 159, защото колата е червена
                      sigpic

Comment

Съвсем не - вие просто се опитвате всячески да убедите света, че няма по-добро от Алфа Ромео и носите от десет кладенеца вода, за да го докажете дори на себе си, а всъщност Алфа Ромео си е съвсем обикновена кола и много други я превъзхождат
                        Е това се казва любов.....тя и твойта мадама не е най готина на света, ама си я яздиш....

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:10 ----------

Шкода прави евтини кенефи, Алфа Ромео прави скъпи кенефи
                        Предпочитам да си ходя в моя кенеф,отколкото в градският
                        п.п. Шкода е най здравият автомобил от вагините....

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

Батка, много локум разтегна, много нещо....
                        В момента обясняваш, че в 155 е по-удобно от 159, защото колата е червена
                        Е...най накрая да си дойдем на думата))...разбирасе, че е така
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Их мъ начиии ей ги на - нека да съм прост със 166-ца за 20 бона
                          Attached Files
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ето прясна снимка за колегата който твърдеше, че ергономията е като градинска пейка и интериора бил отвратително евтин и гаден

Comment

Продавай колата и си купи гоуфче... хем няма да те е яд толкова, хем няма да се чудиш как да храниш околните
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Фактите са факти а не храна или обида, за разлика от повечето тук аз съм обективен и даже и със снимки доказвам твърденията си...колкото до продажбата на 147-цата ...толкова пари набих в нея ...определено остава моя докато е жива (ще бъде експлоатирана до последно!!!)

Comment

Working...
                                X