Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв хейтър ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Тия, които нямат мнение гледат накъде върви стадото Алфистът не го вълнува "думата на пазара", гледай какво кара половината блок и си купи такова, това си е твой проблем.
    Според мен на всеки, който обижда марката в този форум и не кара Алфа трябва да се дава перманентен БАН!
    Що бе? Нека си пишат хората. Това, че карат други марки а все още са във форума, все нещо означава. Едва ли е само за да се дразним.
    А и винаги е добре да има опоненти.

Не знам кой как гледа на марката АР, но знам за себе си:

Преди да имам АР съм имал 7 други марки коли.

Но АР е първата ми кола при която съм сигурен в това, че следващата ми отново ще е АР.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Нямаш нормални аргументи, нали? За това тона ти е такъв....аз никъде в темата не хваля това което имам. Просто Алфа се превърнала в една посредствена марка от както стана собственост на Фиат. Алфисти могат да се наричат единствено тези които притежават автомобили от 80 те години на миналият век, всичко след това е просто един фиат с по -лъскава външност!
      И я кажи какъв уникален японски автомобил имаш... тойота корола? Аурис?

Споделянето на платформи не е изобщо нищо ново и всеки го прави иначе ще кажа на моя боксер да прати поздрави на Фиат

Comment

• Пичове наистина ме развеселихте, това, че съм дал за пример Тойота не означава, че съм им фен, макар, че имам един лендкруизър ама той си е пълен боклук и няма алфа с която да го сравня )))))))))) Марио, ти мен караш последната истинска Алфа, имам приятел който кара 145-ца боксер, много е дърта, но е от Швейцария и е изгнила от всякъде вече, но мотора е перфектен ......след боксера всичко е Фиат! Бюджетни автомобили с лъскав вид, дизеловите мотори едно към едно с фиатовските модели, е при бензина не е баш така Алфа си имат туйн спарка, супер дупер "здрав" мотор, впрочем моят беше на 300к км и не беше отварян, но това не пречеше да е бъгав като всички други спаркове. И стига се дръжте като някакви ученички, щото те и Рено си имат форум ама..........
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Хаха , дали "след боксера всичко е Фиат"?
          ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
            Хаха , дали "след боксера всичко е Фиат"?

И колко колеги са виждали този мотор в коша си? Май ти го знаеш само на картинка.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• А може би опира до възможности да го видим в коша си?!?!? Що не дадеш по няколко бона на 10 истински Алфисти да видим кво ще имат в коша на новата си Алфа (а може и в този на сегашната)? Друг е въпроса че тук има някакви много надъхани нафтаджии, дето сравняват 2.4JTD с 3.0 V6 24V - и даже си вярват, че бензина няма шанс. Тях не ги броим. Туй JTD мотор от космоса, но това е друга тема. Другото нещо, което отличава този форум от другите е, че има няколко човека, които хвалят немски, а в тази тема чешки и японски боклуци. Във форума на Алфа Ромео. Що ли във Фиат форума примерно, има само двама, единия е от тукашните, ника му е с две букви. Абсолютно за бан за всички, които са седнали да обясняват как примено някакво германско безлично возило е нещо повече от Алфа, която и да е тя. Тук не е мястото. Все едно другите марки си нямат форуми е.аси! Ходете там, тъкмо ще намерите поддръжници.
              Last edited by Scrapera; d.m.y г., 00:36.
              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

И колко колеги са виждали този мотор в коша си? Май ти го знаеш само на картинка.
                Не знам колко колеги са го виждали в коша си , но знам колко колеги са го виждали в моя кош.
                ...

Comment

• Алфа Ромео си е Алфа Ромео! Смятам, че форумът не е място за глупави и хеътърски коментари. Който не го кефи, да се отказва от марката и да си плюе колкото иска, но не мисля, че мястото е тук. Като толкова много хвалите немските коли, защо си купихте Алфа ? Безсмислени, тъпи спорове, които няма да имат никога край! Много сме ги слушали и честно казано, много ме е яд, че виждам подобни мнения тук! Когато си фен на една марка(пример Алфа ромео) може да караш 33-ка или 155-ца като мен в случая или 159-ка примерно. Независимо какъв е моделът и какви са ти възможностите, ти караш марката "Алфа Ромео". Независимо недостатъците й, ти я правиш и това те кара да се чувстваш добре - ето това е да си истински почитател на марката. Поздрави...
                  Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

• Хахаха, гледам пак са ви "отворили" очите хора, взели "на доверие" талига, дето няма една здрава част в нея.
                    А се чудят и на цените в АИ
                    Обаче са вникнали в нещата бързо и са разкрили Алфа Ромео. Някои имали и други коли даже....

Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщение
                    Алфа Ромео си е Алфа Ромео! Смятам, че форумът не е място за глупави и хеътърски коментари. Който не го кефи, да се отказва от марката и да си плюе колкото иска, но не мисля, че мястото е тук. Като толкова много хвалите немските коли, защо си купихте Алфа ? Безсмислени, тъпи спорове, които няма да имат никога край! Много сме ги слушали и честно казано, много ме е яд, че виждам подобни мнения тук! Когато си фен на една марка(пример Алфа ромео) може да караш 33-ка или 155-ца като мен в случая или 159-ка примерно. Независимо какъв е моделът и какви са ти възможностите, ти караш марката "Алфа Ромео". Независимо недостатъците й, ти я правиш и това те кара да се чувстваш добре - ето това е да си истински почитател на марката. Поздрави...
                    Колега, хейтърските мнения са предимно на хора дето са се набутали с Алфа, понеже им се сторила доста евтина и лъскава. После се е оказало, че няма здрава част по нея и се е наложило да се смени всичко по нея "в доверен сервиз", където са им свалили 3 кожи и не са свършили нищо, понеже не е като Голфа. След такъв опит естествено са огОрчени и покрусени и си го изкарват на Алфа Ромео.
                    Алфата е кола като всяка друга. Всяка си има + и -. Въпрос на вкус, казало зайчето и си облизало задника. някои искат тръпка и кеф като карат, други искат кошник с евтина подръжка, дето да ги кара от А до Б и тва е. Без значение дали ще е бързо, удобно, естетически издържано...
                    За надеждността вече нещата са относителни, но Алфа никога не е била еталон за здравина...Нито която и да е друга италианска кола. Била тя и Ферари, които са пословични с дефектите си...Трябва да си много луд, да си купиш италианка и да чакаш да е безпроблемна и здрава 100 години. Все едно да си вземеш селската кОвра и да си вЕрваш, че на теб ще ти бъде вярна...
                    Last edited by ivo_red; d.m.y г., 01:34.
                    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Да, ама точно в този форум се намират хора, които да го опозоряват за съжаление, и това според мен няма да се промени. Съзнателно или несъзнателно дразнят, но явно не осъзнават че няма да наложат мнението си над алфистите, ама никога! Айде сега някой от тия да почне да ме убеждава, че мерцедесо си е мерцедесо примерно, те това е колата. Успех!
                      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                        ...Друг е въпроса че тук има някакви много надъхани нафтаджии, дето сравняват 2.4JTD с 3.0 V6 24V - и даже си вярват, че бензина няма шанс. Тях не ги броим. Туй JTD мотор от космоса, но това е друга тема. ....
                        Ако имаш нещо да казваш го казвай!
                        И това с бананите дето ги раздавате се сопрете малко..
                        хората които сме имали алфи,карали и возили се броим на пръсти и много преди да се сетите че сте ги гледали в "октопод"
                        Така че спрете да обяснявате кои какъв бил още повече пък ти!
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Аз каквото имах да кажа, го казах - на дали ще имате под капака си споменатия 3.2 нафтаджиите, защото според вас тия бензини 6 цилиндровите са супер бавни и 5 цилиндровото jtd ще ги отвее. Мисля че ти беше един от заклетите фенове на jtd-то от онази тема. Не съм имал предвид точно теб, ако това си мислиш. Нищо лично към теб, така че няма нужда да вмъкваш това "още повече пък ти" относно мен. Имам си мнение, защитавам го и не виждам причина да се засягаш.

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                            ... Мисля че ти беше един от заклетите фенове на jtd-то от онази тема. ....
                            Тц това не е вярно.
                            Харесва ми но не съм фен на нафтата...аз съм фен и на други марки автомобили,но страстта ми е подобна на твоята но друга разновидност.
                            Въпроса е друг.. страшно ме дразнят вече фиатките които си ги колекционирам,какво сега за бан ли съм?На много хора съм казвал а и те сами го знаят че последната Алфа е 164-та.
                            Винаги съм ги купувал с любов и желание...ама до там.Вече Алфа няма да си купя.
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                              трябваше да видиш моята каква беше като я взех на доверие аххахаха (смятай) хората я гледаха и не им се вярваше...както и да е де предница цялата, задница цялата (без носачите) рециклаж рейка + 4 пружини и 2 лагера ми излезна грубо около 2700 и то не с оригинални части..че като чух цените там се изплаших хахаха но не мрънкам за това а за тея идиоти в АИ и откачените им цени!!! Вече ги мразя официално
                              А кой ти е виновен, че я взе на доверие?
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Пичове наистина ме развеселихте, това, че съм дал за пример Тойота не означава, че съм им фен, макар, че имам един лендкруизър ама той си е пълен боклук ..
                                Боклук не, ами боклук! От японските Тойота е най-глупавата и масова кола, а от Тойотите Ленд Крузъра е най-големия боклук с претенции, а специално твоята съм сигурен, че е боклук на боклуците. кенефгнускочинатаралясник Айде с компотите отзад!
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X