Първоначално публикувано от BLUE1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв хейтър ..
Collapse
X
-
Аз имам две японски кочини, ти за коя говориш?
Имах и италианска такава, но слава на Бога я разкарах от гаража си.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Аз не плюя по марката, просто съм обективен. Когато разни класации поставят Алфа на едно от последните места по надеждност и качество, то те са манипулирани и обикновено немски, когато феновете на марката изказват недоволство тогава пък са хейтъри. В крайна сметка думата на пазара е закон- 156 беше най-продаваният модел на Алфа (в сравнение с Пасат е слаба работа, а пък с Авенсис на Тойота е направо прашинка в нищото) новите модели хич няма да ги коментирам....Очовадно е , че нещо не е наред с този бранд и ако сме честни трябва да признаем, че ако не беше политиката на Италия, Фиат отдавна да са разкарали Алфа, което вероятно щеше да е по-добре....90% от този форум няма да повторят избора си! И също толкова, тайно се надяват да продадат настоящият си автомобил на някаква цена и повече никога не биха направили подобен избор.
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеТогава пали с 200. Това е форум на феновете на Алфа Ромео, не на хейтърите.
Смехурко, аз за разлика от теб не съм поставил в подписа си останалите автомобили от гаража си, много ти е ниско нивото да влизаш в подобни полемики!SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеАз не плюя по марката, просто съм обективен. Когато разни класации поставят Алфа на едно от последните места по надеждност и качество, то те са манипулирани и обикновено немски, когато феновете на марката изказват недоволство тогава пък са хейтъри. В крайна сметка думата на пазара е закон- 156 беше най-продаваният модел на Алфа (в сравнение с Пасат е слаба работа, а пък с Авенсис на Тойота е направо прашинка в нищото) новите модели хич няма да ги коментирам....Очовадно е , че нещо не е наред с този бранд и ако сме честни трябва да признаем, че ако не беше политиката на Италия, Фиат отдавна да са разкарали Алфа, което вероятно щеше да е по-добре....90% от този форум няма да повторят избора си! И също толкова, тайно се надяват да продадат настоящият си автомобил на някаква цена и повече никога не биха направили подобен избор.
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
Смехурко, аз за разлика от теб не съм поставил в подписа си останалите автомобили от гаража си, много ти е ниско нивото да влизаш в подобни полемики!
Aбе хора Вие друсате ли се, на краставичари краставици ли продавате
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE190% от този форум няма да повторят избора си!
9% от този форум няма да повторят избора си!1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеДокажи.
Не е трудно, просто погледни постоянно свиващият се пазар на нови автомобили от марката Алфа Ромео, тази закономерност няма как да не се предава и на вторичният пазар.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНе е трудно, просто погледни постоянно свиващият се пазар на нови автомобили от марката Алфа Ромео, тази закономерност няма как да не се предава и на вторичният пазар.
Алфа Ромео не е кола за всеки.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеОбяснението е много просто:
Алфа Ромео не е кола за всеки.
Не е за всеки! А за кой бе мен? Опиши ми профила на човека който тъпо и упорито си купува Алфа Ромео, когато не е патрон и просто не си угажда на глезотиите да има едни красив автомобил в повече?SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНе е за всеки! А за кой бе мен? Опиши ми профила на човека който тъпо и упорито си купува Алфа Ромео, когато не е патрон и просто не си угажда на глезотиите да има едни красив автомобил в повече?
Човек естет, не се страхуващ да даде за да получи.
Човек, който обича коли с нрав а не безлични и послушни катъри........
Също като с жените колега.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПрофилът? Ето го:
Човек естет, не се страхуващ да даде за да получи.
Човек, който обича коли с нрав а не безлични и послушни катъри........
Също като с жените колега.
Ето тук си напълно прав човече, точно като с жените!SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеВ крайна сметка думата на пазара е закон- 156 беше най-продаваният модел на Алфа (в сравнение с Пасат е слаба работа, а пък с Авенсис на Тойота е направо прашинка в нищото)Алфистът не го вълнува "думата на пазара", гледай какво кара половината блок и си купи такова, това си е твой проблем.
Според мен на всеки, който обижда марката в този форум и не кара Алфа трябва да се дава перманентен БАН!Last edited by code; d.m.y г., 23:16.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Кодчо, последната играчка която си купих, в Пловдив я имат не повече от пет души, не ми е проблем да проверя точно колко, но за алфата не мога да кажа същото, само в "махалата" сигурна са няколко десетки. Вероятно когато придобиеш по-важни приоритети в живота си ще решиш, че наливането на прави в камара ламарина е глупост, освен ако не си достатъчно богат за да си позволиш и този лукс, но пък тогава Алфа Ромео изобщо няма да съществува сред материалната ти ценностна система.Last edited by BLUE1; d.m.y г., 23:23.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеКодчо, последната играчка която си купих, в Пловдив я имат не повече от пет душиТук пишат Алфисти твоята кола ми е през шнура! Омръзна ми да си хвалите кочините тука. Разграден двор без кучета. И всички дрискат по марката на воля! Няма такъв форум.
Last edited by code; d.m.y г., 23:24.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеИзобщо не ме интересува, мой, напусни!Тук пишат Алфисти твоята кола ми е през шнура! Омръзна ми да си хвалите кочините тука. Разграден двор без кучета. И всички дрискат по марката на воля! Няма такъв форум.
Нямаш нормални аргументи, нали? За това тона ти е такъв....аз никъде в темата не хваля това което имам. Просто Алфа се превърнала в една посредствена марка от както стана собственост на Фиат. Алфисти могат да се наричат единствено тези които притежават автомобили от 80 те години на миналият век, всичко след това е просто един фиат с по -лъскава външност!SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНямаш нормални аргументи, нали? За това тона ти е такъв....аз никъде в темата не хваля това което имам. Просто Алфа се превърнала в една посредствена марка от както стана собственост на Фиат. Алфисти могат да се наричат единствено тези които притежават автомобили от 80 те години на миналият век, всичко след това е просто един фиат с по -лъскава външност!Все едно аз да вляза във форума на Тойота и да почна да им обяснявам кой е истински фен на Корола и кой не. Трябва да съм доста нагъл тъпак.
sigpic
Comment
Comment