Известие

Collapse
No announcement yet.

"Западните умиротворители 4"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Руската пропаганда твърди едновременно, че от американската войска чеп за зеле не става. Технологиите и подготовката им са пълни боклуци. В същото време тиражират и версията, че САЩ са военен терорист. Нападат и окупират всички държави наред и едва ли не дължат благосъстоянието си на войните, които водят. Те братушките са на Ти с пропагандата. Бая години се упражняват.
    Помня, че и преди войната в Ирак пак казваха, че Саддам щял много да ги бие. Преди Косово, сърбите щели да им свалят самолетите като круши. Самолетоносачите щели да потопят с руските си ракети. Преди Либия, Кадафи щял да ги смачка... Все забавни истории, ма те резултатите показват истинската картина. Няма нужда някакви клипчета в ютюб да ни светват. Поне аз така мисля.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Руската пропаганда твърди едновременно, че от американската войска чеп за зеле не става. Технологиите и подготовката им са пълни боклуци.
      Американците правят абсолютно същото нещо за руската армия, то си е в реда на нещата. Да не говорим, че американската военна техника е филмов герой номер едно и много хора израснали с тези филми вярват, че един Ф-16 сваля 4бр. МиГ-29 в реалният свят обаче резултатите са далеч далеч по-различни. Що се отнася до военната им подготовка, то тя в никакъв случай не е лоша, но философията и е насочена именно към справяне със далеч по-слаби противници и те не са готови да дават жертви в тежки боеве което се потвърди за пореден път в Сирия.

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      В същото време тиражират и версията, че САЩ са военен терорист. Нападат и окупират всички държави наред и едва ли не дължат благосъстоянието си на войните, които водят.
      Е да, всички знаем какви освободители са американците и т.н. ,но мен ме интересува, защо като са такива пичове не отърваха корейците досега, ами се занимават с икономически изгодни страни в който нещата стават само по-зле след дозата демокрация която им изсипят от небето?

Помня, че и преди войната в Ирак пак казваха, че Саддам щял много да ги бие. Преди Косово, сърбите щели да им свалят самолетите като круши. Самолетоносачите щели да потопят с руските си ракети. Преди Либия, Кадафи щял да ги смачка...
      Това са пълни глупости и едвали някой трезво мислещ човек би си го помислил! Виж като нахлуят спомени от казармата след поредната ракия може и ние да ги набием американсице.

Все забавни истории, ма те резултатите показват истинската картина. Няма нужда някакви клипчета в ютюб да ни светват. Поне аз така мисля.
      Добре си го написал, но според мен не мислиш правилно.
      Last edited by NPP; d.m.y г., 13:56.
      Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
      Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
      Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

Руската пропаганда твърди едновременно, че от американската войска чеп за зеле не става. Технологиите и подготовката им са пълни боклуци. В същото време тиражират и версията, че САЩ са военен терорист. Нападат и окупират всички държави наред и едва ли не дължат благосъстоянието си на войните, които водят. Те братушките са на Ти с пропагандата. Бая години се упражняват.
        Помня, че и преди войната в Ирак пак казваха, че Саддам щял много да ги бие. Преди Косово, сърбите щели да им свалят самолетите като круши. Самолетоносачите щели да потопят с руските си ракети. Преди Либия, Кадафи щял да ги смачка... Все забавни истории, ма те резултатите показват истинската картина. Няма нужда някакви клипчета в ютюб да ни светват. Поне аз така мисля.
        Когато казваш и посочваш едната страна същото трябва да направиш и в противоположна посока иначе излиза че мнението ти не е обективно. Исках да те питам следното според теб Руската пропаганда или Американската е по мощна в световен мащаб ?
        Второ, според теб ако не си съгласен с клипчето излиза че - тези които пикаят върху трупове в клипа са агенти на КГБ така ли ? Тези обезобразени хора са облъчени от руснаците??? Американците са построили своя космически щит а руснаците ни лъжат че не са ??? Америка не харчи стотици милиарди за ненужни военни разработки??? В американската армия служат чистокръвни американци?? Американския войник се обучава на отбранителни действия и е подготвен за дълготрайни бойни действия в тежки условия?? Не се предлага американски паспорт след края на службата???
        С коя част от филма не си съгласен и смяташ че е пропаганда ????
        Last edited by Orm; d.m.y г., 11:50.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Когато казваш и посочваш едната страна същото трябва да направиш и в противоположна посока иначе излиза че мнението ти не е обективно. Исках да те питам следното според теб Руската пропаганда или Американската е по мощна в световен мащаб ?
          Второ, според теб ако не си съгласен с клипчето излиза че - тези които пикаят върху трупове в клипа са агенти на КГБ така ли ? Тези обезобразени хора са облъчени от руснаците??? Американците са построили своя космически щит а руснаците ни лъжат че не са ??? Америка не харчи стотици милиарди за ненужни военни разработки??? В американската армия служат чистокръвни американци?? Американския войник се обучава на отбранителни действия и е подготвен за дълготрайни бойни действия в тежки условия?? Не се предлага американски паспорт след края на службата???
          С коя част от филма не си съгласен и смяташ че е пропаганда ????
          Аз не отричам, че пропаганда има и от двете страни. Знам, че в западните медии /не само американските/ използват всеки случай за оплюят руснаците. Също и руснаците дават луди пари да очернят Запада. В последните години изглежда все едно Студената война не е спирала.
          Това обаче не означава, че ние трябва да взимаме страна. Ако искаме да сме обективни трябва да отсяваме преднамерената пропаганда от истинските новини. Това с пикаещите войници е съвсем нормално. Във всички армии има изключително прости войници и сержанти. Даже и офицери. То ако пикаенето е най-лошото нещо, което са правили войниците пак добре. Колко добре е подготвена армията на Щатите не знам, но определено е на ниво. Естествено, че не искат да влизат в тежки конфликти с много жертви. Кой иска да го прави. Ние искаме ли нашата армия да дава жертви някъде на майната си. Не.
          За военните разработки колко са ненужни не знам. Обикновено тези технологии ако не се използват от войската, се използват за граждански дейности. Имат пари - дават. Парите са си техни. Нас какво ни интересува какви оръжия разработват.

Comment

Аз не отричам, че пропаганда има и от двете страни. Знам, че в западните медии /не само американските/ използват всеки случай за оплюят руснаците. Също и руснаците дават луди пари да очернят Запада. В последните години изглежда все едно Студената война не е спирала.
            Това обаче не означава, че ние трябва да взимаме страна. Ако искаме да сме обективни трябва да отсяваме преднамерената пропаганда от истинските новини. Това с пикаещите войници е съвсем нормално. Във всички армии има изключително прости войници и сержанти. Даже и офицери. То ако пикаенето е най-лошото нещо, което са правили войниците пак добре. Колко добре е подготвена армията на Щатите не знам, но определено е на ниво. Естествено, че не искат да влизат в тежки конфликти с много жертви. Кой иска да го прави. Ние искаме ли нашата армия да дава жертви някъде на майната си. Не.
            За военните разработки колко са ненужни не знам. Обикновено тези технологии ако не се използват от войската, се използват за граждански дейности. Имат пари - дават. Парите са си техни. Нас какво ни интересува какви оръжия разработват.
            Темата е западните умиротворители за това пиша за тях и не ги сравнявам с други. А и в клипчето не го правят.
            Ти самият в коментара си не отричаш нито едно от казаното във филма само се опитваш да ги оправдаеш. Освен за оръжията с което не съм съгласен , защото тези оръжия не се използват никъде. А и те нямат пари и докарват световни финансови кризи.
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Темата е западните умиротворители за това пиша за тях и не ги сравнявам с други. А и в клипчето не го правят.
              Ти самият в коментара си не отричаш нито едно от казаното във филма само се опитваш да ги оправдаеш. Освен за оръжията с което не съм съгласен , защото тези оръжия не се използват никъде. А и те нямат пари и докарват световни финансови кризи.
              Стига с тия кризи. България е в перманентна криза и така ще си остане години напред. Световната криза обаче свърши в началото на 2010г. От тогава насам повечето държави са в растеж и потреблението расте.

Comment

Стига с тия кризи. България е в перманентна криза и така ще си остане години напред. Световната криза обаче свърши в началото на 2010г. От тогава насам повечето държави са в растеж и потреблението расте.
                Расте бе, ето да видиш как расте.

http://www.imf.org/external/pubs/ft/weo/2013/update/02/

Comment

• Трябва Павлин да се завърне от САЩ и да ни оправи, това е извода, ТОЙ е, воглаве с тия от БСП.Тогава всичко ще ни расте, като репей след дъжд, само не знам защо се сещам за Никито Василев и бай Дянков, сегашния не му помня името ина него, другаря Румен Гечев, наречен поразяващата уста и т.н...
                  Last edited by fred; d.m.y г., 19:49.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                    Най добър завет от тази граница ни правеше линията Крали Марко и минираните полета.Много скоро ще го разберем но ще е твърде късно.Източните Родопи вече съм ги отписал, и се чудя дали някой все още си прави илюзии, че нато ни пази!Искам да поясня ,че никога не съм гласувал за атака.
                    Вече май започнаха да ни липсват кльоновете, ето едно предаване, което представя нещата точна такива каквито са!http://vbox7.com/play:d8fca62e0c
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• http://edition.cnn.com/2013/09/30/po...html?hpt=hp_t1

http://edition.cnn.com/2013/09/24/po...rticle_sidebar

Икономиката на икономиките.Май тазгодишното гласуване за увеличаване тавана на дълга не сработи и затварят администрацията.Това ли е работещата икономика, дето възхваляваш?Това, че е най-голямата не значи, че е най-работещата.Стига защитавал тоя военно поддържан балон и погледни нещата реално.
                      Alfa 156
                      ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                        http://edition.cnn.com/2013/09/30/po...html?hpt=hp_t1

http://edition.cnn.com/2013/09/24/po...rticle_sidebar

Икономиката на икономиките.Май тазгодишното гласуване за увеличаване тавана на дълга не сработи и затварят администрацията.Това ли е работещата икономика, дето възхваляваш?Това, че е най-голямата не значи, че е най-работещата.Стига защитавал тоя военно поддържан балон и погледни нещата реално.
                        Остава само да обясниш какво означава "най-работещата".

Comment

• САЩ май пускат кепенците.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            САЩ май пускат кепенците.
                            Е, как бе?
                            Те са пример за свободен пазар с неконтролиращ и ненамесващ се в свободния бизнес банков сектор.ХАХАХАХАХАХАХА.

Глобалният икономически модел е загнила мушмула.
                            Но все още капиталът стои зад него и разчита на отсрочка.
                            Да, ама не.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Е, как бе?
                              Те са пример за свободен пазар с неконтролиращ и ненамесващ се в свободния бизнес банков сектор.ХАХАХАХАХАХАХА.

Глобалният икономически модел е загнила мушмула.
                              Но все още капиталът стои зад него и разчита на отсрочка.
                              Да, ама не.
                              Ама никак не ги обичаш х'американците, я кажи нам плебеите, кой икономически модел е зелена още мушмула?

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Ама никак не ги обичаш х'американците, я кажи нам плебеите, кой икономически модел е зелена още мушмула?
                                Напротив, харесвам ги.
                                Докато съществува ГЕМ, то никога няма да има нов, защото този винаги побеждава, но не защото е най-добрия, а защото е най-приспособимия, най-флексибилния, най-"кръвожадния" и най-простоватия.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X