Известие

Collapse
No announcement yet.

"Западните умиротворители 4"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Акъла трябва да ти говори, че САЩ искат да правят Билиони на чужд гръб, напълно незаконно и нехуманно. Дори да трябва да убият 1 милион живи същества, те искат да се домогнат до петролни кладенци, златни жилки и кокаинови плантации.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Общо взето се припокрива с това което цитирах и си е така както го описва автора.Колкото до Русия и Китай, запада за това се противи от проекта за бъдещ икономически съюз междуРусия,КитайИндия и Бразилия.Лично мое виждане е че Русия тепърва ще се налага със или без съюзник/най вероятно Китай/ но не със разадване на справедливост а със присъствие и САЩ може само да гледат и да скърцат със зъби.Между другото някъде ми се мерна че Русия изтегля военни кораби даже от Тихоокеанския флот към региона на Сирия и затова Обама се допитва до Конгреса , иначе би нападнал и без него.Просто не им е ясно как ще реагира Русия.Някак си имам опасения че не ни чака светло бъдеще, имам пред вид света и то в обозримата част.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

А това направи ли ви впечатление:Ако някой си спомня събитията в Пазарджик и ислямо-салфитското шествие там, нека му известя, че организатор на тези „учения”, по-късно и подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на….Риад Ал-Асаад - символът и лидерът на свободната армия, т.е. на бунтовниците. Защо никоя медия не спомена този факт?
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Щот България се управлява от БСП -ДПС.Тихомълком се туцизираме/ислямизираме.

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            Акъла трябва да ти говори, че САЩ искат да правят Билиони на чужд гръб, напълно незаконно и нехуманно. Дори да трябва да убият 1 милион живи същества, те искат да се домогнат до петролни кладенци, златни жилки и кокаинови плантации.
            Я кажи Стефане, кой владее петролните полета в Ирак, защото допреди няколко години там бяха американците?Няма полета, които САЩ да владее извън собствените си територии.И къде са убили 1 милион живи същества, за да се домогнат до тях?А най големите производители и търговци на наркотици в наши дни са точно ислямисти и терористи, под предлог, че им трябват пари за делото им.Така бай Ясер Арафат стана милионер още преди 40 години.
            И защо в държави, като Кувейт, Саудитска Арабия, Оман, Кувейт, Бахрейн и прочее, цари спокойстиве и висок стандарт, като те са свързани със САЩ а в Иран, където режима е против америнците е беднотия и простотия?Същото беше в Либия, Ирак и тн., държави, които бяха подкрепяни от Русия.Режимите в тях, както и в Сирия се владеят от милардери, а населението живее в беднотия и цигания.
            А най големия радател за нападение на Сирия е ислямисткото правителство на Турция, както и Франция в момента, поради интересите си.

http://dnes.dir.bg/news/frantzia-tur...14874689?nt=10

---------- Post added 02-09-2013 at 00:06 ---------- Previous post was 01-09-2013 at 23:58 ----------

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
            А това направи ли ви впечатление:Ако някой си спомня събитията в Пазарджик и ислямо-салфитското шествие там, нека му известя, че организатор на тези „учения”, по-късно и подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на….Риад Ал-Асаад - символът и лидерът на свободната армия, т.е. на бунтовниците. Защо никоя медия не спомена този факт?
            Една голяма част от тази армия са чисти ислямисти.Споменават се тия неща, ама кой ти гледа.ОТ друга страна и Хизбула пък подкрепя режима на Асад...
            Last edited by fred; d.m.y г., 21:27.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

А САЩ каква работа имаха в Сърбия, те тогава медиите разправяха че 70%от българите подкрепят ударите на НАТО, а по улиците срещах все останалите 30%.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                А САЩ каква работа имаха в Сърбия, те тогава медиите разправяха че 70%от българите подкрепят ударите на НАТО, а по улиците срещах все останалите 30%.
                Ами след като 10 години другаря Милошевич и сръбската комунистическа партия водеше войни с присъединените насила хървати, босненци, албанци и т.н- се сбъдна поговоката - който сее ветрове ще пожъне бури.
                САЩ свършиха работата на омотаната ЕВропа, залята от бежанци, както и разбира се, подпомогна Албания, за сметка на влиянието на Русия-което аз лично подкрепям.
                По антибългарска политика от Сърбия никой не е водил след 1878 г спрямо България, не знам колко % от българите го знаят и осъзнават, но сигурно не са мнного.Дай им Цеца Величкович и сръбска скара и друго не ги интересува на една голяма част от съвремените българи-е, сори, ама аз не съм тях Много българи не са и чували сигурно кой е Ванче Михайлов, ама знаят Ратко или както пише там Младич, като и Лепа Брена ...е, та заради това трябва ли да обявим Михайлов за предател, както направи българския комунистическия режим?
                А иначе аз съм виждал протестите организирани от БСП, в подкрепа на Милошевич, водени от Гоце Първанов тогава.
                Last edited by fred; d.m.y г., 21:38.
                sigpic

Comment

Правете разлика между войни водени от САЩ, НАТО или коалиции във връзка с решения на ООН.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

А и това е така, спор няма, че го ингорирахме.
                    sigpic

Comment

Щот България се управлява от БСП -ДПС.Тихомълком се туцизираме/ислямизираме.
                      Глупости. Мислех те за по-умен.
                      Сегашна, ислямска Турция не ще и да чуе за Доган и ДПС.
                      Те се срещат с ББ и отцепниците от ДПС.
                      Отговори си сам защо.
                      Отоманската империя е в тиквата на настоящите турски ръководители.

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Ами след като 10 години другаря Милошевич и сръбската комунистическа партия водеше войни с присъединените насила хървати, босненци, албанци и т.н- се сбъдна поговоката - който сее ветрове ще пожъне бури.
                      САЩ свършиха работата на омотаната ЕВропа, залята от бежанци, както и разбира се, подпомогна Албания, за сметка на влиянието на Русия-което аз лично подкрепям.
                      По антибългарска политика от Сърбия никой не е водил след 1878 г спрямо България, не знам колко % от българите го знаят и осъзнават, но сигурно не са мнного.Дай им Цеца Величкович и сръбска скара и друго не ги интересува на една голяма част от съвремените българи-е, сори, ама аз не съм тях Много българи не са и чували сигурно кой е Ванче Михайлов, ама знаят Ратко или както пише там Младич, като и Лепа Брена ...е, та заради това трябва ли да обявим Михайлов за предател, както направи българския комунистическия режим?
                      А иначе аз съм виждал протестите организирани от БСП, в подкрепа на Милошевич, водени от Гоце Първанов тогава.
                      Умнико, а кой беше архитекта на УбразУванието Югославия и чий галеник бе тя?
                      Мъж на години си, не се излагай?
                      Само не ми отговаряй СССР, че ще ми се сринеш в очите.

---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 18:41 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Правете разлика между войни водени от САЩ, НАТО или коалиции във връзка с решения на ООН.
                      За Сърбия нямаше решения на ООН и на Съвета за сигурност.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Ми не се имам за умен, ма да не осъмнем с премиер от ДПС някой ден.Никъде не говоря за амбиции на Турция.

Comment

На САЩ въобще не им дреме за хората в Сирия, те просто си имат интереси там...
                          А в бивша Югославия, ми там постъпиха като римляните. Всички знаят, че шиптарите и албанците са най-големите разпространители на дрога в Европа и... демократите от САЩ им направиха държава...
                          bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Войната в Босна официално се проведе от сили на НАТО по искане на съвета за сигурност на ООН, последното от които бе във връзка с взети като заложници представители на ООН.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Войната в Босна официално се проведе от сили на НАТО по искане на съвета за сигурност на ООН, последното от които бе във връзка с взети като заложници представители на ООН.
                              Интересно как е взето това решение без Русия.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Общо взето се припокрива с това което цитирах и си е така както го описва автора.Колкото до Русия и Китай, запада за това се противи от проекта за бъдещ икономически съюз междуРусия,КитайИндия и Бразилия.Лично мое виждане е че Русия тепърва ще се налага със или без съюзник/най вероятно Китай/ но не със разадване на справедливост а със присъствие и САЩ може само да гледат и да скърцат със зъби.Между другото някъде ми се мерна че Русия изтегля военни кораби даже от Тихоокеанския флот към региона на Сирия и затова Обама се допитва до Конгреса , иначе би нападнал и без него.Просто не им е ясно как ще реагира Русия.Някак си имам опасения че не ни чака светло бъдеще, имам пред вид света и то в обозримата част.
                                Още една интересна гледана точка. http://oko-planet.su/politik/politik...eryaetsya.html
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X