Акъла трябва да ти говори, че САЩ искат да правят Билиони на чужд гръб, напълно незаконно и нехуманно. Дори да трябва да убият 1 милион живи същества, те искат да се домогнат до петролни кладенци, златни жилки и кокаинови плантации.
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Западните умиротворители 4"
Collapse
X
-
Общо взето се припокрива с това което цитирах и си е така както го описва автора.Колкото до Русия и Китай, запада за това се противи от проекта за бъдещ икономически съюз междуРусия,КитайИндия и Бразилия.Лично мое виждане е че Русия тепърва ще се налага със или без съюзник/най вероятно Китай/ но не със разадване на справедливост а със присъствие и САЩ може само да гледат и да скърцат със зъби.Между другото някъде ми се мерна че Русия изтегля военни кораби даже от Тихоокеанския флот към региона на Сирия и затова Обама се допитва до Конгреса , иначе би нападнал и без него.Просто не им е ясно как ще реагира Русия.Някак си имам опасения че не ни чака светло бъдеще, имам пред вид света и то в обозримата част.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
А това направи ли ви впечатление:Ако някой си спомня събитията в Пазарджик и ислямо-салфитското шествие там, нека му известя, че организатор на тези „учения”, по-късно и подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на….Риад Ал-Асаад - символът и лидерът на свободната армия, т.е. на бунтовниците. Защо никоя медия не спомена този факт?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеАкъла трябва да ти говори, че САЩ искат да правят Билиони на чужд гръб, напълно незаконно и нехуманно. Дори да трябва да убият 1 милион живи същества, те искат да се домогнат до петролни кладенци, златни жилки и кокаинови плантации.
И защо в държави, като Кувейт, Саудитска Арабия, Оман, Кувейт, Бахрейн и прочее, цари спокойстиве и висок стандарт, като те са свързани със САЩ а в Иран, където режима е против америнците е беднотия и простотия?Същото беше в Либия, Ирак и тн., държави, които бяха подкрепяни от Русия.Режимите в тях, както и в Сирия се владеят от милардери, а населението живее в беднотия и цигания.
А най големия радател за нападение на Сирия е ислямисткото правителство на Турция, както и Франция в момента, поради интересите си.
http://dnes.dir.bg/news/frantzia-tur...14874689?nt=10
---------- Post added 02-09-2013 at 00:06 ---------- Previous post was 01-09-2013 at 23:58 ----------
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеА това направи ли ви впечатление:Ако някой си спомня събитията в Пазарджик и ислямо-салфитското шествие там, нека му известя, че организатор на тези „учения”, по-късно и подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на….Риад Ал-Асаад - символът и лидерът на свободната армия, т.е. на бунтовниците. Защо никоя медия не спомена този факт?Last edited by fred; d.m.y г., 21:27.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
А САЩ каква работа имаха в Сърбия, те тогава медиите разправяха че 70%от българите подкрепят ударите на НАТО, а по улиците срещах все останалите 30%.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеА САЩ каква работа имаха в Сърбия, те тогава медиите разправяха че 70%от българите подкрепят ударите на НАТО, а по улиците срещах все останалите 30%.
САЩ свършиха работата на омотаната ЕВропа, залята от бежанци, както и разбира се, подпомогна Албания, за сметка на влиянието на Русия-което аз лично подкрепям.
По антибългарска политика от Сърбия никой не е водил след 1878 г спрямо България, не знам колко % от българите го знаят и осъзнават, но сигурно не са мнного.Дай им Цеца Величкович и сръбска скара и друго не ги интересува на една голяма част от съвремените българи-е, сори, ама аз не съм тяхМного българи не са и чували сигурно кой е Ванче Михайлов, ама знаят Ратко или както пише там Младич, като и Лепа Брена ...е, та заради това трябва ли да обявим Михайлов за предател, както направи българския комунистическия режим?
А иначе аз съм виждал протестите организирани от БСП, в подкрепа на Милошевич, водени от Гоце Първанов тогава.Last edited by fred; d.m.y г., 21:38.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЩот България се управлява от БСП -ДПС.Тихомълком се туцизираме/ислямизираме.
Сегашна, ислямска Турция не ще и да чуе за Доган и ДПС.
Те се срещат с ББ и отцепниците от ДПС.
Отговори си сам защо.
Отоманската империя е в тиквата на настоящите турски ръководители.
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:38 ----------
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАми след като 10 години другаря Милошевич и сръбската комунистическа партия водеше войни с присъединените насила хървати, босненци, албанци и т.н- се сбъдна поговоката - който сее ветрове ще пожъне бури.
САЩ свършиха работата на омотаната ЕВропа, залята от бежанци, както и разбира се, подпомогна Албания, за сметка на влиянието на Русия-което аз лично подкрепям.
По антибългарска политика от Сърбия никой не е водил след 1878 г спрямо България, не знам колко % от българите го знаят и осъзнават, но сигурно не са мнного.Дай им Цеца Величкович и сръбска скара и друго не ги интересува на една голяма част от съвремените българи-е, сори, ама аз не съм тяхМного българи не са и чували сигурно кой е Ванче Михайлов, ама знаят Ратко или както пише там Младич, като и Лепа Брена ...е, та заради това трябва ли да обявим Михайлов за предател, както направи българския комунистическия режим?
А иначе аз съм виждал протестите организирани от БСП, в подкрепа на Милошевич, водени от Гоце Първанов тогава.
Мъж на години си, не се излагай?
Само не ми отговаряй СССР, че ще ми се сринеш в очите.
---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 18:41 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПравете разлика между войни водени от САЩ, НАТО или коалиции във връзка с решения на ООН."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
На САЩ въобще не им дреме за хората в Сирия, те просто си имат интереси там...
А в бивша Югославия, ми там постъпиха като римляните. Всички знаят, че шиптарите и албанците са най-големите разпространители на дрога в Европа и... демократите от САЩ им направиха държава...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВойната в Босна официално се проведе от сили на НАТО по искане на съвета за сигурност на ООН, последното от които бе във връзка с взети като заложници представители на ООН."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеОбщо взето се припокрива с това което цитирах и си е така както го описва автора.Колкото до Русия и Китай, запада за това се противи от проекта за бъдещ икономически съюз междуРусия,КитайИндия и Бразилия.Лично мое виждане е че Русия тепърва ще се налага със или без съюзник/най вероятно Китай/ но не със разадване на справедливост а със присъствие и САЩ може само да гледат и да скърцат със зъби.Между другото някъде ми се мерна че Русия изтегля военни кораби даже от Тихоокеанския флот към региона на Сирия и затова Обама се допитва до Конгреса , иначе би нападнал и без него.Просто не им е ясно как ще реагира Русия.Някак си имам опасения че не ни чака светло бъдеще, имам пред вид света и то в обозримата част.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment