If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ади бе, редовно си хапвам миди натюр, с ориз, салата и квот там ми се дояде.Ич даже не съм се натровил, може би щот съм кат гларусите право черво,колкот влезе толкоз излезе и си стоя кожа и кости и само тук таме малко месце колкот да не ми убива.З а мдите само не купувам от улицата, пък в заведенията се кръстим кат атеист и бал съм мамата един път се мре.
Подкрепям с две ръце. И аз харесвам миди, раци и всякакви фрути ди маре и при всяка възможност ги консумирам, било то като пица или от буркан. А мидите са страхотно мезе за бира Преди няколко години във Варна ме водиха в една кръчма дето имаше страхотни миди и цаца. На 3-ия ден вече знаех сервитьорките по име, щото бях постоянно присъствие... Ама то нали и аз съм като тебе - фин и елегантен, па и с бърз метаболизъм.. Може би затова не ни действат таквиз работи.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Подкрепям с две ръце. И аз харесвам миди, раци и всякакви фрути ди маре и при всяка възможност ги консумирам, било то като пица или от буркан. А мидите са страхотно мезе за бира Преди няколко години във Варна ме водиха в една кръчма дето имаше страхотни миди и цаца. На 3-ия ден вече знаех сервитьорките по име, щото бях постоянно присъствие... Ама то нали и аз съм като тебе - фин и елегантен, па и с бърз метаболизъм.. Може би затова не ни действат таквиз работи.
после ако не забравя ще сляза до колата да ти наснимам от преводите да видиш от какво се прави маргарина,имам един хърватски го дистрибутирам,промишлените калъпи търсят го за бутер тесто за баничарници и пицарий мажат бордовете на пиците от страни да не съхнат и тн,малко от малко се интересувайте и си правете сметката за вас става въпрос,проблема с морските дарове е че или са замразени което значи че не са термично обработени и подсигурени,някой са от консерва но последните години масово са замразени,не можеш да знаеш на кой фризера не е изпуснал на кой плик не е седял от горе или развакумиран и тн,често седят на витрината с лед с дни и после се препакетират като позасъхнат и като капнат водица се образува ледена глазура и изглежда свежо,точно по морето от май месец до септември отиват най големите боклуци по заведенията и магазините.
Затова хората в нормалните страни имат различни индикатори по опаковките по които човек лесно може да разбере това, дали дадена стока е била съхранявана правилно.
Не е космическа технология и не изисква кой-знае какво, но маса търговци ще трябва да си търсят друго занимание, ако това се въведе и у нас.
българина е голям катил,забелязъл съм че една жена като забрменее и почва да рови по форумите с какво да си храни детето?хората ходят до малки частни био-ферми и дават 2-3 пъти повече пари за ядене но го яде само детето другите не ги интересува какво ядат,ако влезнеш в БГ Мама примерно има цели раздели на тая тема,от големите вериги си купувам захарни изделия безалкохолно козметика залъгалки некви,зеленчуци месо млечни и основни храни абсурд.
Пичове превърнахте темата на човека в общи приказаки за ваши лични нужди.
1) започнахте да си мерите на кой е по-голям...не отива на пораснали момчета...казвам момчета...защото зрели мъже не си го вадят така...а сте на възраст бе хора!
2) здравословно хранене-в Бг храната е помия...ма не е това темата в която да го обсъждате...всеки има глава на раменете си да провери кое - как е.
Всеки бизнес може да успее ако се подходи правилно и се влага усилия. Срамен бизнес също няма...
Comment