If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много си оргинален....издържаш се с 15лв. модераторски
Развалихте на момчето темата.......за мен ще си останеш най ограниченият модератор съществувал в форума....многоси тесногърд..
Аууууу, току що си го преместих в левия крачол, пицабой За твое сведение в модераторското заплащане е 900лв. месечно, та сме фитка с бизнеса ти с пиците
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Боби излиянията ти не ме вълнуват,единственото нещо дето прозвуча като аз съм от друга порода над всички вас е-аз съм го измислил да не ми капе в врата масло в канала,това се чете толкова подигравателно с хората дето ни правят колите че за тебе са някакви плебеи с маслен филтър на врата в гащеризоните,карай си пиците поне ти мерише на хубаво в колата и бързай да не изстине че ще ти откажат поръчката,ако бях автомонтьор щях да ти поръчам пица да ми я донесеш долу в канала да и капнеш малко масълце да ми е по блага га я изъм,дай некъв телефон да те викаме пред блока като се събереме,между другото сме образцов блок печелиме 2 пъти конкурса за зелена София,а вие вашият кореняшки блок имате ли заслуги за красивата ни Столица.
Боби излиянията ти не ме вълнуват,единственото нещо дето прозвуча като аз съм от друга порода над всички вас е-аз съм го измислил да не ми капе в врата масло в канала,това се чете толкова подигравателно с хората дето ни правят колите че за тебе са някакви плебеи с маслен филтър на врата в гащеризоните,карай си пиците поне ти мерише на хубаво в колата и бързай да не изстине че ще ти откажат поръчката,ако бях автомонтьор щях да ти поръчам пица да ми я донесеш долу в канала да и капнеш малко масълце да ми е по блага га я изъм,дай некъв телефон да те викаме пред блока като се събереме,между другото сме образцов блок печелиме 2 пъти конкурса за зелена София,а вие вашият кореняшки блок имате ли заслуги за красивата ни Столица.
От една извадка на текст правиш съчинение....много тъпо бе, ако искаш да настройш някой с/у мен си се заблудил, тези който ме познават, ме уважават, за разлика от теб.....много си зле......той кукера едно време като ми го казваше.......аз не ти бях разбрал комплексите и те защитавах.....явно съм грешал.....
Когато пиееше чай в скромното офисче в Горубляне с мен и се запознахме.....друга песен пееше....след това ела бате Боби на езерото на Дружба....не да ме почерпиш....просто....нали се сещаш......колко си назад в някой неща на нежният фронт.....но имам достойнство и нежелая да ти се подигравам...не е тук мястото да се правиш на велик..........като се върнеш назад в темата, ше видиш колко тъпо се заяде с тези дистрибутори....а иде реч за малък семеен бизнес....но как да ти затвори устата човек, ако не ти каже някой истини...
Тотално изпростя, като се заяждаш с познати....не бих казал приятели вече....ще си осанеш саможивляк така...замислял ли си се над тоя въпрос
Ти друг живот освен в интернет и на язовира....имаш ли?....
Не ми отговаряй.....аз прекратявам този разговор еднострано...точка.....
да беше записал каква песен съм пял?не ме ебе какво мислиш ти най малко па Кукера,напиши с какви неща съм назад какво е станало на това езеро,какъв нежен фронт?подигравай ми се ама кажи за какво а така нещо има ама аз си трая пак в твой стил,явно само ти виждаш някакви неща и си ги тълкуваш,виждал съм те 2 пъти дето работеше с решетките от желязо аз пих чай ти пиеше бира зимата беше връщах се от Пловдив мисля и минах през Горубляне,и втори път на езерото,абе ти найстина ли мислиш че 45 годишен мъж който съм виждал 1 път в живота си преди 2 години ще ми е упора в живота и ще ми дава някакво самочувствие на среща на форума?я се осъзнай малко бе ходи пии едно,от тогава не съм те и търсил даже ми звъня по телефона да ме запознаваш с някой си и ти отказах ако си спомняш,пишеш ми за някаква злоба за някакви комплекси,аз като те видях за пръв път ти нямаше дори предни зъби бе човек и ти ще ми даваш оценки за живота и какъв съм бил?изобщо не мисля да ти споделям какъв е живота ми и с какво се занимавам защото тълкуванията ти са странни неразбираеми и еднозначни,как така само ти виждаш някакви неща тълкуваш ги с някаква цел присмех,подигравка явно е това,мисля че тебе те тресе критическата и ти се отпушват комплексите поне като писане аз това виждам,и пак ти казвам не ми дреме мисли си каквото искаш на мене не ми се е променило мнението щом искаш да си такъв такъв бъди не ми пречи.
виж звънял си ми няколко пъти,единият път ми звъня да ми кажеш че си шофьор на некъв и караш бмв,единият ми звъня с доста веселба и подигравка в гласа искаше да се събираме да ме запознаваш с Лей Чери и ти отказах не ми се идваше,явно се вживяваш като сватовник вече го разбрах или си искал мъжката ми подкрепа щото ти е трудно с нежният фронт/почвам да мисля като тебе да ти е по-лесно/,след това се сетих за тебе и ти казах за срещтата на езерото,аз пиша всичко в прав текст,тебе съм те видял февруари 2011 та година с чая в Горубляне,съвсем на скоро е малко минало време,не се заяждам и не съм ти обиден за нищо,няма да ти донеса доматки щото ще кажеш че са киселки,мамарец?пица с мамарец?мамарец е монтьор накапан в врата с машинно масло?български летовник в Гърция пишещ от скука в форума?това в гащите ти?не знам предавам се жалко за парите.
виж звънял си ми няколко пъти,единият път ми звъня да ми кажеш че си шофьор на некъв и караш бмв,единият ми звъня с доста веселба и подигравка в гласа искаше да се събираме да ме запознаваш с Лей Чери и ти отказах не ми се идваше,явно се вживяваш като сватовник вече го разбрах или си искал мъжката ми подкрепа щото ти е трудно с нежният фронт/почвам да мисля като тебе да ти е по-лесно/,след това се сетих за тебе и ти казах за срещтата на езерото,аз пиша всичко в прав текст,тебе съм те видял февруари 2011 та година с чая в Горубляне,съвсем на скоро е малко минало време,не се заяждам и не съм ти обиден за нищо,няма да ти донеса доматки щото ще кажеш че са киселки,мамарец?пица с мамарец?мамарец е монтьор накапан в врата с машинно масло?български летовник в Гърция пишещ от скука в форума?това в гащите ти?не знам предавам се жалко за парите.
))))....звънял съм ти друг път....по скоро ти си ме притеснявал за да търсиш спасение за занемареният си сексуален живот.......незнам защо намесваш и въпросната дама.....която не я познаваш, а само си споделял в форума желанията ти мираж.....аз и сватовник....много си прост....никога не съм връзвал 200 килограмов шопар за крехка бреза.....и 5 лева неможа да изкараш, ровейки се под пъпа не можа да откриеш стръвта......сега ме разбра какво е мамарец.....а оная рибарска легенда, че под голям камък, голяма риба се крие я остави на фолклора.....и вземисе погледни.....на 36 години си станал един варел с пача.....а аз пак си имам 32 зъба))).....
Виж сега мене ме остави, а се захвани с конкурентите ти от Кока кола......нищо, че не раздаваш хладилни ветрини.....ти направо си им завзел пазара....малко ти остава и си номер едно.....Успех ....давай акъл в темата, как се гъта световна марка и мене ме игнорирай....нека другите преценят....бих се съобразил с друго мнение.....ама точно с твоето......няма как да стане......дето ти кипнаха лайната за кратко време....
Айде Чао......че си стягам багажа....ти не си ми на дневен ред.....
аз казвам пред целият форум и пред тебе давам думата си че лъжеш и всичко написано от мене е истина,най лесно ми е да те обиждам мисля че прекрачи границата с лъжи и тълкувания,не ми дреме бъди какъвто искаш,можеш да ме обиждаш колкото искаш но намесиш ли мой роднини познати и приятели ще се скараме казвам ти да знаеш.
За пореден път параноя....нали ти казах да се върнеш назад в темата и да четеш....не аз започнах с обиди и себедоказване...каквото повикало такова се обадило....да съжалявам, че падннах на такова ниско селско ниво на което поде разговора....ама човек греши....
Истина...каквато и да я тя.....едва ли някой го брига в форума....
Говорех за неща и хора който ги знам......какви роднини, какви приятели.....поредното изменение на личноста наблюдавам в теб....та ние нямаме общи познати....камо ли роднини...къде го чукаш, къде се пука.....
Румене, кой ти е насадил тоя комплек за виртуално самодоказване......?....пет пъти казвам точка, ама ти все обръщаш течението....дано да клъвне......ама акула трудно се лови....камо ли пъстърва.....форума за теб може и да е рибарник....мятай си мрежите и на слука.....ама мене ме няма там.....нищо, че съм зодия риба.....айде с здраве.....за пореден път ти го казвам
Ти зе да се самодоказваш бе мой, колко са ти големи доходите, къде си на почивка, как се занимаваш с няколко бизнеса едновременно и подобни глупости, където никой не го интересува....
Много е гадно да се опитваш на некъв ментор да се правиш, ма да няма на кой..., семейно подтискане ли е това, някои те напъства теб самия или просто както каза Румен, е кризата на средната възраст. Не става ясно къде е проблема, но явно ги има
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment