Известие

Collapse
No announcement yet.

искам бизнес съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Ади бе, редовно си хапвам миди натюр, с ориз, салата и квот там ми се дояде.Ич даже не съм се натровил, може би щот съм кат гларусите право черво,колкот влезе толкоз излезе и си стоя кожа и кости и само тук таме малко месце колкот да не ми убива.З а мдите само не купувам от улицата, пък в заведенията се кръстим кат атеист и бал съм мамата един път се мре.
    Подкрепям с две ръце. И аз харесвам миди, раци и всякакви фрути ди маре и при всяка възможност ги консумирам, било то като пица или от буркан. А мидите са страхотно мезе за бира Преди няколко години във Варна ме водиха в една кръчма дето имаше страхотни миди и цаца. На 3-ия ден вече знаех сервитьорките по име, щото бях постоянно присъствие... Ама то нали и аз съм като тебе - фин и елегантен, па и с бърз метаболизъм.. Може би затова не ни действат таквиз работи.
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• А точно.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
        Подкрепям с две ръце. И аз харесвам миди, раци и всякакви фрути ди маре и при всяка възможност ги консумирам, било то като пица или от буркан. А мидите са страхотно мезе за бира Преди няколко години във Варна ме водиха в една кръчма дето имаше страхотни миди и цаца. На 3-ия ден вече знаех сервитьорките по име, щото бях постоянно присъствие... Ама то нали и аз съм като тебе - фин и елегантен, па и с бърз метаболизъм.. Може би затова не ни действат таквиз работи.
        Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        А точно.
        Поздрави значи не съм сам,салата от миди с кромид и прочие,па чистили морето,ние обаче ще изчистим морето от мидите,па ако е нужно ще ги и панираме.
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• после ако не забравя ще сляза до колата да ти наснимам от преводите да видиш от какво се прави маргарина,имам един хърватски го дистрибутирам,промишлените калъпи търсят го за бутер тесто за баничарници и пицарий мажат бордовете на пиците от страни да не съхнат и тн,малко от малко се интересувайте и си правете сметката за вас става въпрос,проблема с морските дарове е че или са замразени което значи че не са термично обработени и подсигурени,някой са от консерва но последните години масово са замразени,не можеш да знаеш на кой фризера не е изпуснал на кой плик не е седял от горе или развакумиран и тн,често седят на витрината с лед с дни и после се препакетират като позасъхнат и като капнат водица се образува ледена глазура и изглежда свежо,точно по морето от май месец до септември отиват най големите боклуци по заведенията и магазините.

Comment

• Затова хората в нормалните страни имат различни индикатори по опаковките по които човек лесно може да разбере това, дали дадена стока е била съхранявана правилно.
            Не е космическа технология и не изисква кой-знае какво, но маса търговци ще трябва да си търсят друго занимание, ако това се въведе и у нас.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• българина е голям катил,забелязъл съм че една жена като забрменее и почва да рови по форумите с какво да си храни детето?хората ходят до малки частни био-ферми и дават 2-3 пъти повече пари за ядене но го яде само детето другите не ги интересува какво ядат,ако влезнеш в БГ Мама примерно има цели раздели на тая тема,от големите вериги си купувам захарни изделия безалкохолно козметика залъгалки некви,зеленчуци месо млечни и основни храни абсурд.

Comment

• Пичове превърнахте темата на човека в общи приказаки за ваши лични нужди.
                1) започнахте да си мерите на кой е по-голям...не отива на пораснали момчета...казвам момчета...защото зрели мъже не си го вадят така...а сте на възраст бе хора!
                2) здравословно хранене-в Бг храната е помия...ма не е това темата в която да го обсъждате...всеки има глава на раменете си да провери кое - как е.

Всеки бизнес може да успее ако се подходи правилно и се влага усилия. Срамен бизнес също няма...
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                X