Известие

Collapse
No announcement yet.

Колебания между 166 и 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Цъ...меки са и се гънат много лесно.
    Начи ръчната ще я ползвам само за паркиране нанадоле или нанагоре.

п.п.Ти май си я ползвал за друго, мм?
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Начи ръчната ще я ползвам само за паркиране нанадоле или нанагоре.

п.п.Ти май си я ползвал за друго, мм?
      Ъъъъъъ....за обратен завой 5-6-10-15....пъти.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Внимавайне с тия ръчни, миналата година на феста имаше едно момчес бяла 156-ца, лекичко я чукна гумата в едно бордюрче не по-високо от 4-5 см. на последния завой на майсторското и задна лява гума си промени сходимостта с 15-20 градуса.
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Да, окачването - особено задното не е смятано да носи сериозни аксиални натоварвания. Подобно нещо се беше случило на един колега след поднасяне на задницата в завой и лек удар в бордюр. Мисля, че се размина със счупен лагер.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• 2.4 JTD-то градско ми гори 9, а извън около 6.5 с натискане
            Иначе ето колко средно гори един съвременен дизел -Автоматик с около 300 к.с. и тежащ празен 1760 кг и това е разход в режим "прелитам ниско".
            Attached Files
            Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
            Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
              2.4 JTD-то градско ми гори 9, а извън около 6.5 с натискане
              Иначе ето колко средно гори един съвременен дизел -Автоматик с около 300 к.с. и тежащ празен 1760 кг и това е разход в режим "прелитам ниско".
              Колега с 95 километра в час 155 2.0 16 дава разход 6 литра на 100 километра ,даи малко по сериозно инфо за 140 километра и нагоре понеже в 2013 година никой не спи по пътя с 90 километра.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Колега това е СРЕДНАТА скорост за изминатите близо 8000 км, което значи редовно каране с 200+ км/ч. Нещо не си в час за какво иде реч май.
                Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 19:46.
                Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Колега това е СРЕДНАТА скорост за изминатите близо 8000 км, което значи редовно каране с 200+ км/ч. Нещо не си в час за какво иде реч май.
                  Айде каране с 200 да не е, ама с доста и редовно настъпване.
                  Това е моят резултат по маршрута София - Виена - Будапеща - Балатон - София - Касандра - София. С включено около 200 км градско и висене по граници.
                  Колата е от подписа.
                  Attached Files
                  Last edited by koolio; d.m.y г., 20:07.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Колега това е СРЕДНАТА скорост за изминатите близо 8000 км, което значи редовно каране с 200+ км/ч. Нещо не си в час за какво иде реч май.
                    Па откъде да съм в час ,аз досега кола от франция и жена от кабаре у нас не съм вкарвал никога,простено ми е да не знам.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Тези километри са от БГ само, не е излизано извън страната.
                      Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        Внимавайне с тия ръчни, миналата година на феста имаше едно момчес бяла 156-ца, лекичко я чукна гумата в едно бордюрче не по-високо от 4-5 см. на последния завой на майсторското и задна лява гума си промени сходимостта с 15-20 градуса.
                        Той бешше превъзбуден младок.....нищо лошо не е станало, щом всички са живи и здрави....найстина колата бе натокана...всеки прави грешки....момчето сам се оправи.....къде бяхте Вие сервизните работници след това....?
                        п.п....ще ми качиш ли колата на крика на вересия...или да се оправям сам?)))
                        Last edited by Бобби; d.m.y г., 21:36.
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Тези километри са от БГ само, не е излизано извън страната.
                          Това променя съществено нещата.
                          А реалният разход сигурно е малко повече.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

За съжаление нямам снимков материал, но мога дам още по-впечатляваща информация от първа ръка за съвременен бензин, с 8 степенен автоматик и 450к.с. - 128км/ч. средна скорост за изминати 1000км. (извън България) и 11л./100км. разход.
                            sigpic

Comment

Редовно каране 200+....
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

И какъв е този съвременен дизел с 300 коня и близо 1800 кг. тегло, ако не е тайна? В едно съм сигурен, не е италиански.

---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:26 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Той бешше превъзбуден младок.....нищо лошо не е станало, щом всички са живи и здрави....найстина колата бе натокана...всеки прави грешки....момчето сам се оправи.....къде бяхте Вие сервизните работници след това....?
                                п.п....ще ми качиш ли колата на крика на вересия...или да се оправям сам?)))
                                Значи първо, не е младок. Второ, никой никого не обвинява за грешки. И трето ние сервизните работници къде сме били, не е твоя работа. Тука вече усещам малко озлобление, та на въпроса ти няма да отговоря, понеже виждам, че знаеш всичко и нямаш нужда нито от съвети, нито от помощ.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X