Известие

Collapse
No announcement yet.

фолио

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    На мен са ми интересни малоумниците, които си затъмняват задните светлини. За джамовете до някъде разбирам, ама стоповете?!
    това вече е истински малоумник.

П.П. моите съм ги затъмнявал...ама ги издържах около 2 седмици.Освен че е грозно всеки път бях на тръни по светофарите
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Допълнителното нефабрично затъмняване на стъклата е меко казано голяма селяния и често пречи на останалите участници в движението, както и на самите собственици, но гъзарията не мори, а мъчи.
      Някои хора не могат да разберат, че когато затрудняват видимостта на движещите се около тях се възпрепятства и тяхната безопастност.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        това вече е истински малоумник.

П.П. моите съм ги затъмнявал...ама ги издържах около 2 седмици.Освен че е грозно всеки път бях на тръни по светофарите
        Кой е малоумника, че нещо не ти схванах мисълта?

п.п. На предпоследната S класа джамовете се затъмняват сами с някаква бленда.
        Last edited by Doomguy; d.m.y г., 09:55.

Comment

Кой е малоумника, че нещо не ти схванах мисълта?

п.п. На предпоследната S класа джамовете се затъмняват сами с някаква бленда.
          Става дума за затъмняването на стоповете,и че е малоумщина да се прави ,а не че ти си такъв.Пак не се разбрахме с теб
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Става дума за затъмняването на стоповете,и че е малоумщина да се прави ,а не че ти си такъв.Пак не се разбрахме с теб
            няма нищо по красиво и гъзарско от черните стопове,ма да са орегинално такива а не правени с боя.Аз от години търся Hela за 155 ма няма намиране ,види се ,че явно не са правени за този модел,ма вижте в нета Мерцедес 190 бмв е 30 и тогава ще си говорим.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Питаха те вече ма да взема и аз да те питам,щото не отговаряш конкретно,трябва ли да се забранят баничарките,бусовете,камионите,каруците/щото от гъза на коня пак няма видимост/,автобусите?
              На теб ако това ти пречи/ло през професионалната ти кариера като разносвач,значи си трагедия като водач на мпс.В някой шпионски сайт си поръчай рентгенови очила.
              Абе човек,що се правиш на олигофрен?
              Пречело му фолиото на два автомобила напред!?!?!?
              Всичко бих приел, но да ме квалифицираш като некадърен шофьор е смешно, брат ми 1 000 000 % е сигурно, че съм повече такъв от теб, щото ми се е налагало да си изкарвам хляба по този начин, и ако не се справях просто нямаше да ме държат толкова време във фирма за "разнос" като DHL И сега минавам месечно много повече километри от теб, нищо че не живея в Хераково
              Да, фолиото пречи и дразни и по принцип в ЗДП е забранено, освен за автомобилите с фабрично затъмнените стъкла, които също ме дразнят и ми пречат. Камиони, бусове и баничарки няма как да бъдат "прозрачни" защото са по-високи от лек автомобил, но пък те не карат в час пик в лява лента на Цариградско или пък в дните, когато софиянци си отиват/връщат по/от родните места в тази на "Тракия", да речем. Каруците са друга бира, там мангалите ги "управляват" без светлоотразители, та да не се виждат нощно време като обикалят по полето да крадат... И те нямат място на пътя.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  Всичко бих приел, но да ме квалифицираш като некадърен шофьор е смешно, брат ми 1 000 000 % е сигурно, че съм повече такъв от теб, щото ми се е налагало да си изкарвам хляба по този начин, и ако не се справях просто нямаше да ме държат толкова време във фирма за "разнос" като DHL И сега минавам месечно много повече километри от теб, нищо че не живея в Хераково
                  ,,,,,.
                  Не ме познаваш,не знаеш какво работя и какво съм работил
                  Не живея в Хераково

Comment

Абе фолиото е много подходящо за катафалки, да се включа и аз
                    Тая мода дойде от малограмотни хора с пари, както много други неща в нашето съвремие, но на който му харесва може да си тури и бурка
                    Last edited by fred; d.m.y г., 13:58.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Да, фолиото пречи и дразни и по принцип в ЗДП е забранено, освен за автомобилите с фабрично затъмнените стъкла, които също ме дразнят и ми пречат. Камиони, бусове и баничарки няма как да бъдат "прозрачни" защото са по-високи от лек автомобил, но пък те не карат в час пик в лява лента на Цариградско или пък в дните, когато софиянци си отиват/връщат по/от родните места в тази на "Тракия", да речем. Каруците са друга бира, там мангалите ги "управляват" без светлоотразители, та да не се виждат нощно време като обикалят по полето да крадат... И те нямат място на пътя.
                      Аз не виждам какъв е проблема предната кола да има фолио.
                      Не се имам за добър шофьор,но ми се налага да карам по 100-150 км на ден градско на 20-30см броня от броня зад напълно затъмнен автомобил,пък до сега не е имало проблеми със спиране,заобикаляне и т.н.т.
                      155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                      Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Не ме познаваш,не знаеш какво работя и какво съм работил
                        Не живея в Хераково
                        Виждали сме се при Румен, казвам се Миро, ако не си в Хераково си в Пролеша, Храбърско, Пожарево или Гурмазово, познавам района чудесно щото и там съм куриерствал

---------- Post added at 11:04 ---------- Previous post was at 11:01 ----------

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                        Не се имам за добър шофьор,но ми се налага да карам по 100-150 км на ден градско на 20-30см броня от броня зад напълно затъмнен автомобил,пък до сега не е имало проблеми със спиране,заобикаляне и т.н.т.
                        Да не те чуе неволята, Войниче набор 81 Не, че е невъзможно не, че не го правя, но е ОПАСНО и по правилник не е разрешено.
                        Last edited by RPWWD; d.m.y г., 14:09.
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                          ей, така и не се научихте че основно правило при ескорт на охраняван автомобил е да не караш много близко зад него...тъй като при евентуална засада и рязко спиране на предния автомобил и затваряне с друг отзад на задния...няма как да избегнеш удара, но дори да успееш оставаш заклещен от предния автомобил (отзад е този с "лошите") няма място и време за реакция...иии сте довиждане всички...
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                            ей, така и не се научихте че основно правило при ескорт на охраняван автомобил е да не караш много близко зад него...тъй като при евентуална засада и рязко спиране на предния автомобил и затваряне с друг отзад на задния...няма как да избегнеш удара, но дори да успееш оставаш заклещен от предния автомобил (отзад е този с "лошите") няма място и време за реакция...иии сте довиждане всички...
                            Това е друга тема.Кой какво е учил не е важно.
                            Тук става въпрос дали фолиото пречи или не,не за.тактики при ескорт.
                            155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                            Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

На мен са ми интересни малоумниците, които си затъмняват задните светлини. За джамовете до някъде разбирам, ама стоповете?!
                              Моите стопове са затъмнени,и денем и нощем се вижда прекрасно!Имам си тема в "Представете се" можеш да ги видиш там.Колега,подразних се че вкарваш всички под един знаменател.Има разлика между качествено направени и мунинг.
                              Всичките ми прозорци освен предният са затъмнени с 3М фолио,направил съм го предимно заради детето да не се пържи през лятото но няма да си кривя душата и на мен ми много ми харесва.Аз също се дразня когато не мога да наблюдавам реакцията на по предната кола защото тоя пред мен си поставил китайско фолио за 10-12 лв рулото мислейки първо за мунинга и после за ползата от него.
                              Поздрави!
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

... и по правилник не е разрешено.
                                За втори път го споменаваш и бих искал да го покажеш с цитат, че аз не го намирам.
                                Закона забранява затъмняване само на предните стъкла.
                                За протокола на едната ми кола са затъмнени задните стъкла, на другата - не. Разликата в температурите лятото вътре в колите е осезаема, въпреки че тази без фолиото е доста по-светла вътре е по-нагрята.
                                Ако го забранят със закон ще го махна, но засега мисля така да си карам.
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X