Известие

Collapse
No announcement yet.

фолио

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    Те карат стока, там не е желателно да се вижда какво има в товарното отделение, но не бих казал същото за един люлински пишльо например, кво да крие от широката общественост в бързата "бегачка"
    Като те нацели някой отзад след едни твои евентуални резки спирачки в час пик по съответният булевард, ще те питам дали ще си привърженик на фолиото. Това, че оня отзад е виновен по правилник хич да не те грее, я колата ти ще тотал, я ти...

И обезателно да се забрани на задните седалки да се возят хора ,освен ако са по-ниски от 1.40 за да не ти пречат да виждаш . А в случай че ти пречи шофьора или спътника му като присветнеш 3 пъти с паузи по 2 сек. между светканията обезателно да залягат и двамата щото не можеш да се полюбуваш на залеза заради тях.

Comment

Аз на ванчето имам фабрично зартъмнени задни стъкла и е супер яко!!!!!!
      Имам и щорички, вдигам ги, за да може никой да не вижда през прозорците.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от pi4_s_bravo Покажи съобщение
        И обезателно да се забрани на задните седалки да се возят хора ,освен ако са по-ниски от 1.40 за да не ти пречат да виждаш . А в случай че ти пречи шофьора или спътника му като присветнеш 3 пъти с паузи по 2 сек. между светканията обезателно да залягат и двамата щото не можеш да се полюбуваш на залеза заради тях.
        Между главите на хората на задните седалки чудесно се виждат стоповете на колата пред теб, но със "гъзарското" фолио не се вижда нищо. Слагайте си фолио на задните странични джамци колкото искате, но не и на главното задно стъкло - въпрос на пътна безопасност и елементарна шофьорска етика.

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:57 ----------

Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
        Фолио се слага за предпазване от слънчевите лъчи,не за гъзария.Незнам пък на вас кво толкова ви пречи та сте заревали,да не казвам като какво.
        За тази цел се използват лепящи сенници или фабрични щорички, не фолио през което нищо не се вижда.
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Между главите на хората на задните седалки чудесно се виждат стоповете на колата пред теб, но със "гъзарското" фолио не се вижда нищо. Слагайте си фолио на задните странични джамци колкото искате, но не и на главното задно стъкло - въпрос на пътна безопасност и елементарна шофьорска етика.
          Колега извинявай или аз съм малоумен или ти се изразяваш кофти.Поясни ми моля те,значи на тебе фолото ти пречи понеже през колата която е пред тебе неможеш да виждаш стоповете на още една кола напед или греша.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
            Колега извинявай или аз съм малоумен или ти се изразяваш кофти.Поясни ми моля те,значи на тебе фолото ти пречи понеже през колата която е пред тебе неможеш да виждаш стоповете на още една кола напед или греша.
            Точно така, да виждаш през една кола е много важно при натоварен трафик, ти като пребиваващ в Италия добре трябва да го разбираш.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Точно така, да виждаш през една кола е много важно при натоварен трафик, ти като пребиваващ в Италия добре трябва да го разбираш.
              Утре ще опитам да следя не колата пред мене ,а още една на пред ,понеже до сега никога не съм се замислял,и винаги следя тази пред мене ,понеже тя е колата която ме интересува и може да натресе спирачки заради котка куче или дупка без връзка с предната кола.Благодаря ти че ми обясни утре като карам ще опитам да направя заключение.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Утре ще опитам да следя не колата пред мене ,а още една на пред ,понеже до сега никога не съм се замислял,и винаги следя тази пред мене ,понеже тя е колата която ме интересува и може да натресе спирачки заради котка куче или дупка без връзка с предната кола.Благодаря ти че ми обясни утре като карам ще опитам да направя заключение.
                Следят се и двете, като видиш да светват стоповете на по-предната кола имаш повече време за реакция и да намалиш навреме и плавно, а не да скачаш на спирачките в последният момент. Това важи най-вече за ситуациите при каране по скоростни булеварди като "Цариградско шосе" или "България" в София, или пък по магистрала тип Венеция - Милано с постоянен гъст трафик при висока скорост.
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Следят се и двете, като видиш да светват стоповете на по-предната кола имаш повече време за реакция и да намалиш навреме и плавно, а не да скачаш на спирачките в последният момент. Това важи най-вече за ситуациите при каране по скоростни булеварди като "Цариградско шосе" или "България" в София, или пък по магистрала тип Венеция - Милано с постоянен гъст трафик при висока скорост.
                  Може би го правя но инстинктивно и несъм се замислил, както не се замисляш да си гледаш огледалата затова утре ще обърна внимание за моето спокойствие ,не че искам да споря просто ми стана любопитно понеже може би това са механични реакции за които не се замисяме.
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Може би го правя но инстинктивно и несъм се замислил, както не се замисляш да си гледаш огледалата затова утре ще обърна внимание за моето спокойствие ,не че искам да споря просто ми стана любопитно понеже може би това са механични реакции за които не се замисяме.
                    Бил съм куриер 5 години, това е професионално "изкривяване" Наздраве!
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Бил съм куриер 5 години, това е професионално "изкривяване" Наздраве!
                      Наздраве
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

156-цата ми е с затъмнени всички странични стъкла...страхотно пази от слъчевите лъчи...леко затъмнение е.
                        Определено е + да са затъмнени, но не прекалено!
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Питаха те вече ма да взема и аз да те питам,щото не отговаряш конкретно,трябва ли да се забранят баничарките,бусовете,камионите,каруците/щото от гъза на коня пак няма видимост/,автобусите?
                          На теб ако това ти пречи/ло през професионалната ти кариера като разносвач,значи си трагедия като водач на мпс.В някой шпионски сайт си поръчай рентгенови очила.
                          Абе човек,що се правиш на олигофрен?
                          Пречело му фолиото на два автомобила напред!?!?!?
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Фолиото пречи особено в един случай - когато някой "умник" е успял да закрие с него 3 ия стоп и при определен ъгъл на слънцето трябва да гадаеш дали изобщо светят стопове.
                            Ако се вижда през стъклото е бонус, ако не - малко повече дистанция не вреди.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

На крива ракета...космоса и пречи...
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

На мен са ми интересни малоумниците, които си затъмняват задните светлини. За джамовете до някъде разбирам, ама стоповете?!

Comment

Working...
                                X