If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здр колеги искам да питам карам алфа ромео 156 2.4 жтд и искам да и залепа фолио можели някои да ми каже каде във софия лепат и колко пари е горе доло мерси
Тия фолия, дето ги налепиха по всекви кърпели и таксита, направо ме вбесяват. Нищо не се вижда през стъклото на предната кола и не можеш да предвиждаш, кво става, примерно в час пик по Цариградско шосе, а после се чудят що ги изпреварваш отдясно Абсолютно трябва да се забрани лепенето на фолио на задните стъкла на автомобилите, били те и S класи 2013 година!
Тия фолия, дето ги налепиха по всекви кърпели и таксита, направо ме вбесяват. Нищо не се вижда през стъклото на предната кола и не можеш да предвиждаш, кво става, примерно в час пик по Цариградско шосе, а после се чудят що ги изпреварваш отдясно Абсолютно трябва да се забрани лепенето на фолио на задните стъкла на автомобилите, били те и S класи 2013 година!
абсолютно подкрепям колегата-е напълно прав и във Варна е същата простотия,особено бакшишите много рядко да видиш някое такси,което е с прозрачен заден джам..
Мога да ти дам телефона на една фирма дето ни лепи служебните коли,но няма да е евтино.
По груб спомен на S класата излезе около 600лв(само челното стъкло не е затъмнено).Дават 10г гаранция.
Ако искаш мога да се разровя за телефона.
Те карат стока, там не е желателно да се вижда какво има в товарното отделение, но не бих казал същото за един люлински пишльо например, кво да крие от широката общественост в бързата "бегачка"
Като те нацели някой отзад след едни твои евентуални резки спирачки в час пик по съответният булевард, ще те питам дали ще си привърженик на фолиото. Това, че оня отзад е виновен по правилник хич да не те грее, я колата ти ще тотал, я ти...
Като те нацели някой отзад след едни твои евентуални резки спирачки в час пик по съответният булевард, ще те питам дали ще си привърженик на фолиото. Това, че оня отзад е виновен по правилник хич да не те грее, я колата ти ще тотал, я ти...
Теб като ти се качи върху вагончето някоя лигла с джипката на чичко-паричко при твое рязко спиране, файда, че нямаш фолио.
п.п. нямам фолио. На предната кола имах и разликата в температурата и усещането през лятото наистина е голяма. Минуса е, че нощем съвсем не виждаш назад, а аз само така паркирам и ми пречеше.
п.п.2 Не се заяждам. Само казвам, че така като генерализираш не си много прав и това, че нямаш фолио не значи, че този зад теб следи ситуацията на пътя през твоето стъкло.
Comment