Известие

Collapse
No announcement yet.

фолио

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Кой, колко струва няма как да се прецени през един форум!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Не се сдървах да напиша коментар по темата.
      Каква конплексарщина е да си сложиш фолио бе чички-комунисти. Как може да сте такива коне с капаци.
      Имам на 156-та фолио от най-светъл % затъмняване, и нямам в 159-та...има огромна разлика като пътувам с включен климатик.
      Не си давайте комплексираното мнение, че било пернишко, чалгаджийско, селско...защото сте коне с капаци, хора на преклонна възраст, говорейки глупости.

Предимства:
      - предпазва салона, таблото
      - по-ниска темп. в купето
      - ако се счупи странично стъкло, фолиото ще предпази пасажерите на седалката от стъкла.
      - ако е направено качествено, колата изглежда по-добре.

Някой неможел да види три коли напред. Ей на крив х*й, вълната му пречи.

Спрете с глупавите коментари, защото съм сигурен, че ако видим колите на 75% от Вас комунисти, ще са пълна скърб откъм селски вид, тип: виж ми лепенките или спойлера, джантите.

Дръжте се мъшки пу*ки такива.
      Стига изказвания. Има качествено фолио!
      Кой, колко струва няма как да се прецени през един форум!
      Що бе - ти много бързо прецени, а и заключи, че сме путки и комунисти, понеже не искаме да си слагаме фолио и не сме продавали сандвичи в САЩ, примерно...
      Last edited by fred; d.m.y г., 20:06.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Виж сега...това комунистическо мислене си е точно такова. Може на който не му харесва да каже, не ми харесва, поради тази причина. А не да отсечеш, че виж ли имам фолио и съм селянин, чалгаджия, перничанин и всякакви епитети, които се използваха.
        Та кой първи какво заключи!?!?!
        Като не ти харесва фолиото, казваш: не си слагай поради тази причина. Или не пишеш в темата!

Хора без работа сте явно, и ви е скучно и се чудите с кого да се скарате.
        В този ред на мисли, всеки за мен който така остро сложи знаменател на хората имащи фолио са комунисти с пу*кенско мислене!

п.с. Колега ФРЕД, не се познаваме и ти заключаваш, че продавам сандвичи в САЩ ли?! Тези, които ме знаят от форума, могат да потвърдят че случайно не продавах сандвичи, тоя грозен тънък намек, а случайно на летище Nantucket Memorial Airport, паркирах частни джетове от рода на Citation X, Gulfstream 4,5,6. Изпълнение на летищни дейности. Неща за които съм преминал обучения, тренировки, изпити, за които са ми били издадени документи! Частно летище!!!!

п.с.2 Няма срамен бизнес приятел, дор сандвичи да продаваш! Показваш мисленето си просто! Евала ти правя

п.с.3 Petar Enchev ми е facebook, намери ме, ще ти приема приятелството да видиш какви сандвичи продавах, докато паркирам частен джет за 60 милиона $....
        Last edited by rusiq86; d.m.y г., 20:13.
        sigpic

Comment

Аз не помня да съм отсякъл какъв си, а ни ми говори за комунизъм, по ред причини, най малко нито си бил в някаква съзнателна възраст тогава, а нямаш и представа какво е.
          Къде ще пиша и къде не е твоя работа - не ми давай акъл и указания "млади антикомунисте", както и аз не казвам кой къде да пише, ако не си забелязъл.
          И като си доволен, говори нормално и улегнало, така е на запад, ако не си забелязъл.
          Last edited by fred; d.m.y г., 20:22.
          sigpic

Comment

Бях зает да уча приятелю, ма за сметка на това от 2007 се оправям сам в живота и съм на 26 сега. Имам три висши завършени вече. Знам два езика освен Бг. Доста обучения преминах в САЩ. Казарма няма да ме научи на нещо, живота ми е учител!

п.с. На теб лично не съм говорел, а като цяло се дразня, че българина все си вре носа и знае кое е по-добре, дори да не е така.
            Явно ти се засягаш!
            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 20:17.
            sigpic

Comment

Бе докато го коригирам, ти го прочете и отговори. Аз съм стар, мисля бързо, пиша бавно.Не ме интересува колко дипломи имаш. По мое време висшето беше много по различно от това, сега се купува много лесно.И аз си се оправям, споко, не прося от никой пари.А то живота учи, ама късно се разбират много от уроците, ако въобще се разберат.
              Бъди здрав и спокоен, ок и аз говоря по принцип, не само на теб
              Last edited by fred; d.m.y г., 20:24.
              sigpic

Comment

Просто се опитах да ти кажа, че това че не съм ходил в казарма не ме прави по малко оправен, нито мъж!
                От 18 годишен се оправям и се справям добре.

п.с. Висшите съм ги изкарал с учене, щото исках да науча нещо. Искам да се развивам.

И ти да си жив и здрав колега. Но просто само в Бг хората си врат носа навсякъде и разбират от всичко.

п.с. срамен бизнес няма...да ти кажа наблюдения от едно място за сандвичи в Русем наподобаващи Subway, човека си изкарва доста над 3-4к лв на месец! Нека продава сандвичи!

Наздраве на всички, жената ми се кара пак, е пиша романи!
                sigpic

Comment

Просто се опитах да ти кажа, че това че не съм ходил в казарма не ме прави по малко оправен, нито мъж!
                  От 18 годишен се оправям и се справям добре.

п.с. Висшите съм ги изкарал с учене, щото исках да науча нещо. Искам да се развивам.

И ти да си жив и здрав колега. Но просто само в Бг хората си врат носа навсякъде и разбират от всичко.

п.с. срамен бизнес няма...да ти кажа наблюдения от едно място за сандвичи в Русем наподобаващи Subway, човека си изкарва доста над 3-4к лв на месец! Нека продава сандвичи!

Наздраве на всички, жената ми се кара пак, е пиша романи!
                  Казармата я имах предвид-относно комунизма най вече.Точно там покараха първите антикомунистически кълнове у мен, в Русе, през 1983, ти май си от Русе, нали?
                  Ок, както си ги изкарал, така да е-аз също с учене, отделно съм прочел колкото 8 вишиста, спрямо днешните 10 .Сега не чета, гледам ТВ само
                  Снадвичите ги казах образно, не е срамно, но не прави човека антикомунист.
                  Наздраве и от мен, то и моята вика от кухнята, туко отскачам да редактирам.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    .....
                    Интригата е създадена и в нея се видя кой, колко струва.
                    Старуха ,признавам...аз нищо не струвам пред теб и твоите деца дарени от силите Господни с висш разум.Прости за моята комплексарщина.
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Е тва тема бре момци, хахаха, евати кефа!
                      Тоз пък с три висши паркира джетове.
                      Това е готина работа, не се бъзикам, ама за какво са ти трите висши.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• Добре е да се посмее малко човек.Рус много остро реагираш,казвам го не с цел да те убидя или нещо от сорта,всеки има право на мнение,и по-възрастните колеги трябва да си ги уважаваме,нали сме от един отбор.
                        Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• А какво ще кажете за перденца, щори и дръг вид завеси....на някой коли сложени фабрично....
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            А какво ще кажете за перденца, щори и дръг вид завеси....на някой коли сложени фабрично....
                            Само ако са с патето Яки
                            Може и Мики Маус
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Признавам малко остро реагирах найстина.
                              Мен ме кефи едно кадефено перенце да сложа

Висшите нямат общо със самолетите, ма всеки има нужда от образование и дипломи..пък и покрай тях се подобри английския!
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Би трябвало да си разбрал още от първия пост, че темата е пусната с цел провокация и автора няма интерес какво фолио да си купи, а да създаде интрига.
                                Интригата е създадена и в нея се видя кой, колко струва.
                                Не мисля ,че темата е с цел провокация,понеже ако колегата пуснал темата е в състояние да предвиди,тези реакции спокойно може да се счита за новия Нострадамус.Аз лично съм много изненадан от реакциите на много от колегите,понеже толкова хъс за едно фолио просто изумително.Верно че затруднява малко шоферите ,ма в рамките на поносимото,то има кретени дето без фолио могат да ти скъсат нервите.Аз лично бих си сложил от най тъмното ,понеже не ми е приятно да се вижда понякога кой е вътре в колата,ма имам съмнения ,че за да не се надраска и за да е готино,трее само скъпо фолио,и грамотен майстор да го сложи,като свали всички стъкла,целта не оправдава средствата,затова не съм си сложил.Ма вие колеги като че ревнувате другите дето имат фолио,сякаш тайно го харесвате,ма не си го признавате.За мене е мноо красиво кола с черни стъкла ,кадето не се вижда нищо вътре,успокойте малко топката няма нужда от лични нападки в една толкова елементарна тема.
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X