Известие

Collapse
No announcement yet.

Отопление през зимата :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
    Да не излезе, че се заяждам, но стереото беше нещо свързано с аудиото...стиропор е нещото за изолация

п.п. сори, много бавен се оказах...
    Иииии, айде сега може и трети да дойде.

Нося си кръста и съм наясно, че всяка моя грешка ще бъде като лайно в мухарник.

Не желая дори да се оправдавам.

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:44 ----------

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Да ви кажа ли най-лесния начин,с които ще си реши проблема?
    Айде де, какво стана сега.
    Няма ли да кажеш, да не се разсърди сега?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Да ви кажа ли най-лесния начин,с които ще си реши проблема?
      Кажи сега че трябва да смени гаджето с някоя по-топлокръвна .
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Иииии, айде сега може и трети да дойде.

Нося си кръста и съм наясно, че всяка моя грешка ще бъде като лайно в мухарник.

Не желая дори да се оправдавам.

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:44 ----------

не беше нарочно, това е една от двете теми в Общи, които следя.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
          Докич, за втори път ползваш думата "саниране". А пък аз винаги съм си мислел, че топлоизолацията е само една част от санирането, което основно е заздравяване на конструкцията със заварки, замазки, подмяна ВиК, Ел... и т.н. и топлоизолация естествено.
          Абсолютно си прав, полвам го като общоприето понятие.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Имаш право, но не е ли по добре един гипсокартон с необходимия пълнеж зад него.
          Някак си не ми звучи фибран с дебела замаска.

Извинявам се за грешката със СТЕРЕО-порЪТ.
          При монтаж на гипсокартон се отнема повече от от вътрещното пространство, той по-скоро може да се съчетае за изправяне на криви стени при новото строителство, същевременно и за топлоизолация. А под дебела замаЗка разбирай примерно 3 ръце, което е с дебелина около 3-6mm.
          Все пак всеки сам си преценя какво ще прави със собствения имот, а доколкото разбрах Венци е на квартира, което обезмисля настоящата дискусия.
          Last edited by Доко; d.m.y г., 22:26.

Comment

• Обичам Ви всичките И как да не ви обича човек, когато от нуждата за мнение, "кое аджаба е конвекторна печка дали това за 65лв. или за 160лв" и кое ще свърши работа за 2 часа на ден отопление, се стигна до това да си правя вътрешни изолации,да си слагам климатици, да сменям квартирата, да копая дупки или да търся връзка с някоя ядрена електроцентрала... В крайна сметка вече съвсем не съм на ясно що е то конвектор или там каквото беше и ще си купя нещо си за 70лв. пък дано грее някак си без да ми вдига шум....духалката също ще я държа на стенд бай

Радвам се, че все пак научих много други неща Надявам се с моето мнение да не ви секна ентусиазма за писане

Едит::
            Мога да правя каквото си поискам в апартамента за сметка на хазяйката. Само че желание за майстори нямам Тамън привърших с последната тераса и изолация отвън, за която от вас разбрах, че нямало смисъл ...
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              Обичам Ви всичките И как да не ви обича човек,......
              Ако се сещаш за още някой друг проблем да споделиш, че отприщиш наново творческата мисъл на форума за още няколко дни

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ми да смени клозета дето е наел с апартамент под наем.До него на около 200м има санирани апартаменти.Най-малкото няма да вее от прозорците и вратите.

Иначе за горния коментар дето щях да правя...мина ми мерака така ме поряза..

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                ...
                При монтаж на гипсокартон се отнема повече от от вътрещното пространство, той по-скоро може да се съчетае за изправяне на криви стени при новото строителство, същевременно и за топлоизолация.
                ...
                Да отнема,да отнема колко да отнема?Ако го смяташ по математически формули го има ама на трънско око
                За това аз сложих отвън петичка изолация/нямаше 10см,30см стена и отвътре картон с вата.Каминката бумка и навън като е -20 вътре по гащи на 23-24 градуса.

Венцоооо сменяй квартирата преди да е дошла зимата

------------
                Е от последният ти коментар с карт бланша от хазяйката писанията на всички се обезмислиха тц тц..
                Трябваше да почнеш с това: пара има казвайте какво да правя?
                Last edited by Linkestis; d.m.y г., 22:33.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Апартамента е чук.Голям, изолиран, безбожно евтин и мога да правя каквото си поискам. Нямам грам намерение да го сменям...Чудя се дали да не му хакна едни соларни/ слънчеви?!?! панели на покрива? Вие какво ще кажете, кои да избера
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Апартамента е чук.Голям, изолиран, безбожно евтин и мога да правя каквото си поискам. Нямам грам намерение да го сменям...Чудя се дали да не му хакна едни соларни/ слънчеви?!?! панели на покрива? Вие какво ще кажете, кои да избера
                    Bosch, естествено.
                    Lexus IS200

Comment

Апартамента е чук.Голям, изолиран, безбожно евтин и мога да правя каквото си поискам. Нямам грам намерение да го сменям...Чудя се дали да не му хакна едни соларни/ слънчеви?!?! панели на покрива? Вие какво ще кажете, кои да избера
                      Ха, тук вече колегата B.Angelov може да се включи с вещо мнение, като тесен специалист инженер, монтирал половината соларни паркове в югоисточна България.

Comment

• http://otosystem.bg/targovska-deinos...em/165-cpc-114
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Накрая те виждам как взимаш кюмбето на Митев от сервиза и го плескаш по средата на хола.Масло,реки..няма да го мислиш
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Как може , 10 страници тема и да забравите за боба?
                            Достатъчно всеки ден да ядеш боб и вечерно време след няколко пъти попръцвания и вътре хем ще е топло, хем ще е ароматизирано

Иначе ПО ТЕМАТА ...
                            Венци иска нещо просто, евтино и да върши работа! Трябва му за бързо затопляне при нужда ...
                            За мен отговора е един: Кварцова печка!
                            Ей такава имах в квартирата винаги и през зимата си пусках при нужда. Загряваше та направо гори за няма минута , не духа , не изсушава въздуха , абе бомба си беше. И аз също понякога я ползвах след баня.
                            Не са скъпи, пък въши перфектна работа за точно такава нужда.

Ето Венци линк за ориентация за цена: http://www.stroi.bg/p/art0005027-hal...qh-02-120.html

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                            AR 155 2.0 16v SUPER
                            Toyota Corolla 2014 S Premium
                            Moskvich 2140

Comment

• Това е моята препоръка! По принцип.

Снимката е от уебкафето!
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение

Иначе ПО ТЕМАТА ...
                                Венци иска нещо просто, евтино и да върши работа! Трябва му за бързо затопляне при нужда ...
                                За мен отговора е един: Кварцова печка!
                                Ей такава имах в квартирата винаги и през зимата си пусках при нужда. Загряваше та направо гори за няма минута , не духа , не изсушава въздуха , абе бомба си беше. И аз също понякога я ползвах след баня.
                                Относителната влажност пада при загряване на въздуха по какъвто и да е способ (освен ако не се добавя влага разбира се)... Абсолютната не се променя.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X