Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Най-добрите коли за последните 25 години
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНай добрата кола за последните 25г ????????Няма просто как да се изкара най-добър автомобил ей така на база за сравнение - нищо. Фокуса дори не е и най-добрия хеч, със сигурност е несравним с Интегралето което не знам защо е на 2-ро място след Фокуса ама какво да се прави...
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
Това беше една от малкото коли с независимо окачване отзад и директно и приятно управление
Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщениеАбе айде стига глупостиВие ако вярвате на тея простотии не виждам защо карате Алфи като и те се водят за едни от най-големите трошки. Истината е че Фокус-а по нищо не отстъпва на конкурентните хечове по онова време че в някой аспекти е дори по-добър. Салона е изработен от качествени материали а мотора е динамичен и много икономичен (1.8 тдци). И не говоря ей така празни приказки, наще имаха Фокус от Маранело, Италия и мисля че всички знаете кои коли се произвеждат там
Мене ме е яд че го продадохме, беше много надежден ама се бяхме изръсили една камара пари за пазен а не най-евтиния да вземем и после "Ама то тея форд големи трошки, барабар с алфа"
Понеже когато Форд са правили ТДСИ вече е имало ЖТД на светлинни години напред,като мотор.
Форда е създаден само по една причина, за да не бъде Опел най скапаната кола.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеКолега кое е това време поясни за мотор на форд ТДСИ и вашта тесла от маранело защо не си я возите още,или най добре иди да се запишеш във форума на форд,и там да си вярвате колко е добра тая тояга.
Понеже когато Форд са правили ТДСИ вече е имало ЖТД на светлинни години напред,като мотор.
Форда е създаден само по една причина, за да не бъде Опел най скапаната кола.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщениеВиж сега аз не преписвам никакви услуги на Форд нито за разработването на коммон рейл-а, нито за най-добър автомобил, но откровенно казано ако ще си вземам дизел последно към фиат групата ще се обърна (освен ако не става дума за 159 ама имам да поживея докато си купя). А продажбата на Фокус-а ни няма нищо общо с колата а просто стечения на обстоятелства. Бих ли си купил Фокус? Определено особено след като така им падна цената155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеЗа мене единствения критерии за качество ,и рентабилност,не е некое скапано списание или форум,а е пазара,а в днешно време пазара ,е заклеимил марката,форд.Провери цените на фордове от 2007 година,и ще видиш.Lexus IS200
Comment
-
като си говорим за фокус и продажби, всяка година от производството са реализирали повече бройки примерно сравнено със 155 за целия период.
има изключително добре замислено и работещо окачване което дава отлично пътно поведение.
бензиновите зетек двигатели се ползват във формула форд. също се поставят на морган, катерхам и други.
колин макрей се състезаваше с фокус заедно с други именити.
дизеловите им двигатели са си нди на пса.
не може да си истински автофен и да не признаваш форд.
сега, ако си говорим за вторичния пазар в бг, ми тука най-отгоре и държащи цена са сигурно поло,голф,пасат и астра /леле/ които всички до една са антиколи. то добре че е така и за малко пари можеш да си вземеш "недотачвана"точка
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеВсъщност тази класация е съставена от анкета на читатели и ако се прочете в оригинал ми се струва ще разберете защо е такава и какви са мотивите за избора на повечето британци.
http://www.autoexpress.co.uk/car-new...s-50-best-carsПървоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНезнам дали си спомняте, но 98-ма когато излезе форд фокус еба майката буквално на цялата конкуренция. А ние тук го гледахме с отворени усти... Да не говорим, че на рали шампионатите също се представяше подобаващо.'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеКолега даваш ли си сметка какви дивотии пишеш за 96 или 97 или 95 година,за независимо окачване от зад.
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:23 ----------
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеКолега последните 10 години продавам коли и имаше един малък период от време кадето тази кола се търсеше ,след Сиера,и Скорпио,не че са нещо,ма имаха успех Форд не се доказва вече ,като добра кола.За мене единствения критерии за качество ,и рентабилност,не е некое скапано списание или форум,а е пазара,а в днешно време пазара ,е заклеимил марката,форд.Провери цените на фордове от 2007 година,и ще видиш.
Та е нормално когато продаваш стара кола в нови удежди и това е повече от очевидно цената да падат.
Единствено марки като VW имат властта така да промиват мозъци че накрая да си вземеш Бора за почти 2 пъти парите на голф 4 примерно....
ПС: Незнам кво сте се хванали за тоя форд , За мен лично Марката може да прави много добри шасите и окачвания.Доказали са го и Мондео и Фокус както и техните клонинги в Мазда отбора.Но като интериор,двигатели и качество на изработката на елементите аз лично не ги харесвам.....Last edited by AR147; d.m.y г., 12:30.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеСигурно греша но 145-та ми беше 95-та и не съм забелязал греда отзад ......сигурно е била скрита .........155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment