Известие

Collapse
No announcement yet.

Ранобудна тема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    понякога е хубаво да оставиш хората да се изпокарат да си покажат рогата за да знаеш в бъдеще какво можеш да очакваш от тях,някой може да се дразни на друг може да му олекне и така,в такива кавги често хората си показват истинските лица,аз също съм форумна драка понякога като ми е скучно се закачам с хората по всички форуми,но тука като цяло не без причина защото малко или много дори пред мониторите сме заедно години наред,четох на колегата Линкситис творенията в заключената тема,познаваме се лично даже на скоро се виждахме една сутрин в Дружба,на живо е много симпатичен чаровен с сигурност много по-привлекателен от повечето мъже в форума ама тука явно не му издържат нервите.

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 19:00 ----------

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Аз нямам нищо против темата и хората, пишещи в нея. Ама стана въпрос нещо за алкохолици и това ми дойде първо на ум.
    Е, има и такива там.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 19:00 ----------

Е, има и такива там.
      Чшшш, алоо, колко пъти да ти кажа, че сме алкохолози, бре...
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Добър вечер.
        Гледам, нова тема е отворена, в която се пишат стари неща, в смисъл глупости, най-вече от автора й.
        Не съм съгласен с казаното от повечето тук.
        Първо, темата буди интерес, защото носи "Ник-а" на модератора на раздела. Това е най-малкото жалко.
        Второ модераторът е затворил една тема, която не съм чел, по свое усмотрение дори е удостоил юзърите с обяснение - нещо, което не е длъжен да прави. Щом е решила да я затвори, значи има причина, затова е там.
        Трето, леките, тънки обвинения в подкуп са сериозно нещо - наказват се от 3 до 15г лишаване от свобода, така че, да се внимава в тази сфера.
        Четвърто, ако някой има против Експреса, да не се качва, даже с удоволствие ще го сваля оттам, ако е попаднал погрешка. Коментари от сорта кой какъв е, не са правилни, тъй като масата народ тук не се познаваме.

Пето и последно - когато започнете да изписвате никовете си със зелени букви, тогава ще осъзнаете какво означава отговорност, пък било то и виртуална.

Поздрави, имам влак за каране.

Comment

Обаче вече се пише за комунисти, капиталисти, ядене, пиене, е*ане и разни други житейски "истини". Остани си със здраве.
          ...и за пушене.
          Много обичам "любимата" марка и да пуша.

Та...значи кой яде,пие и ебе не аресва Алфа Ромео?
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Суси не знам какво те потресе?ще го напиша по-просто изглежда нормално говори нормално има здрав вид не на алкохолик влизащ в форума за кавги и е по-симпатяга от мене и тебе взети заедно и имената ни ъндъстентд?

Comment

Аз нямам нищо против темата и хората, пишещи в нея. Ама стана въпрос нещо за алкохолици и това ми дойде първо на ум.
              А ти драги колко от нас пишещите там познаваш лично,че имаш право публично да ни определяш като алкохолици?
              ....я огледай се малко,погледни останалите теми и раздели каква публична мастурбация са.

Comment

Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
                Добър вечер.
                Гледам, нова тема е отворена, в която се пишат стари неща, в смисъл глупости, най-вече от автора й.
                Не съм съгласен с казаното от повечето тук.
                Първо, темата буди интерес, защото носи "Ник-а" на модератора на раздела. Това е най-малкото жалко.
                Второ модераторът е затворил една тема, която не съм чел, по свое усмотрение дори е удостоил юзърите с обяснение - нещо, което не е длъжен да прави. Щом е решила да я затвори, значи има причина, затова е там.
                Трето, леките, тънки обвинения в подкуп са сериозно нещо - наказват се от 3 до 15г лишаване от свобода, така че, да се внимава в тази сфера.
                Четвърто, ако някой има против Експреса, да не се качва, даже с удоволствие ще го сваля оттам, ако е попаднал погрешка. Коментари от сорта кой какъв е, не са правилни, тъй като масата народ тук не се познаваме.

Пето и последно - когато започнете да изписвате никовете си със зелени букви, тогава ще осъзнаете какво означава отговорност, пък било то и виртуална.

Поздрави, имам влак за каране.
                Е и??? Зелените са богопомазани ли? Никога не грешат и вечно са прави??? Айде бе - киборги!
                Alfa 155 2.0TS 8V '93
                sigpic
                VW LADAVAGEN '81
                CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                  Е и??? Зелените са богопомазани ли? Никога не грешат и вечно са прави??? Айде бе - киборги!
                  Абе, ти да не си инжИнер?
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                    А червените,сините,оранжевите и бенбените?

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      А червените,сините,оранжевите и бенбените?
                      знаеш ли вица ".... а сега по-тъмно-зелените да слязат да бутат"
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        много симпатичен чаровен с сигурност много по-привлекателен от повечето мъже в форума .
                        Румба, да не си обърнал резбата бе?!

Темата хубаво я заключи Горица, защото се прехвърли мярката.
                        Винаги трябва да има някаква мярка. Това ни разграничава от животните.
                        Не може само по слухове, догадки и пиянски озарение да слагаш човек на ешафода.
                        Не може без да познаваш човека, да го категоризираш само по изказано мнение или по извадка от текст.
                        С Румен се познаваме и мога да се майтапя с него.
                        Но забележете, като се ореже поста му, каква гнусотия може да му се препише!
                        И стига лицемерие.
                        На който му се иска да влиза в блатото.
                        На който не му се иска, поне да не го размътва!
                        На прекалено праведните- да си запалят по една свещ на патрона им св. Алоис и да си се стискат.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Абе ей.. и двамата човека Румен ме познавате.
                          Признах си там че не ми издържаха нервите с тия тримата и се приравних на тяхното ниво.Сега какво???
                          Няма си скубя косите,напсувал съм ги и толкова.
                          Ако ги видя на живо пак ще ги напсувам.Друго не заслужават.След као една бедна душица използва най-святото детето си.
                          Алкохол и наркотици не употребявам,сипвам си един касис за ваше здраве

----------------
                          Нееее защитнико защо и в тази тема пишеш????
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

За сведение, темата е отключена.
                            К.М.

Comment

Вие за какво си говорите тук?
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                За сведение, темата е отключена.
                                Да.
                                Мое се ака спокойно.

Comment

Working...
                                X