Известие

Collapse
No announcement yet.

Ранобудна тема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
    Долна работа - жълтата нали не Алфата ?
    Жълтата.Вдругия бокс Иво не я бави въобще,раз-два и пак и на пътя.

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
      Аз като ви гледам тук и в предишната тема започвам да вярвам, че верно пръскат от самолетите нещо...
      Пръскат я! Ти съмняваш ли се?
      Alfa 155 2.0TS 8V '93
      sigpic
      VW LADAVAGEN '81
      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Румба, да не си обърнал резбата бе?!

Темата хубаво я заключи Горица, защото се прехвърли мярката.
        Винаги трябва да има някаква мярка. Това ни разграничава от животните.
        Не може само по слухове, догадки и пиянски озарение да слагаш човек на ешафода.
        Не може без да познаваш човека, да го категоризираш само по изказано мнение или по извадка от текст.
        С Румен се познаваме и мога да се майтапя с него.
        Но забележете, като се ореже поста му, каква гнусотия може да му се препише!
        И стига лицемерие.
        На който му се иска да влиза в блатото.
        На който не му се иска, поне да не го размътва!
        На прекалено праведните- да си запалят по една свещ на патрона им св. Алоис и да си се стискат.
        вади каквото искаш от текста написал съм го достатъчно разбираемо дори без да се вади и да се тълкува,ако си се замечтал и за тебе да се пише така или виждаш скрит смисъл или послание си е твой проблем.

---------- Post added at 02:47 ---------- Previous post was at 02:39 ----------

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
        Аз като ви гледам тук и в предишната тема започвам да вярвам, че верно пръскат от самолетите нещо...
        сега това лято нощта в 3 започват обаждания от долната част на Младост 2 че са кацнали извънземни на площадката в градинката парк под Бедрок,смях в централата на 7 мо районно,да ама започват едно след друго обаждания и се изстрелват от школата и отцепват района а една жена от първият етаж е припаднала а внучето реве от страх ,вдигат кварталния и тн,на площадката е кацнал хеликоптер и е разбудил всички с хора с костюми /като извънземни/ се разхождат и пръскат за комари имат си разрешение за полет и курс и всичко ама сметаи нощта пред вас да го видиш това в тъмното,при нас винаги е веселко.

Comment

Малко ще разведря темата :

Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Малко ще разведря темата :

А супер
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

За съжаление катерицата никога не е гушкала излющената и избеляла емблема на АР. Не е толкова тъпа като нас
              Alfa 155 2.0TS 8V '93
              sigpic
              VW LADAVAGEN '81
              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Абе аз не разбрах прасето и византиеца ,да не ги заболя дупето в другата тема ,те търсят чепатия в тази ,мааааааа,ще ви го дам на всякъде.Слагам кремче нивеа на оферта,ефтинко,ма смазва,искате ли и анкета ма тя ше е на сухо,понеже колегите нямат кремче.
                Last edited by nicola 59; d.m.y г., 00:39.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                  Абе аз не разбрах прасето и византиеца ,да не ги заболя дупето в другата тема ,те търсят чепатия в тази ,мааааааа,ще ви го дам на всякъде.Слагам кремче нивеа на оферта,ефтинко,ма смазва,искате ли и анкета ма тя ше е на сухо,понеже колегите нямат кремче.
                  Адаш без лошо и лично, уточнявай се, византийците сме двама......а и Морди е душа човек,не го познаваш лично,не вади прибързани изводи.
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

А аз не разбирам ти нормален начин за комуникация не владееш ли? Ако ти е трудно, все някак ще проявим разбиране (като с малките деца) - повечето тук сме разбрани люде.
                    Но е по-лесно, вЕрвай ми.

Целият ти пост е за коша, обаче ще ти го оставя да му се радваш и да се гордееш с постижението на своя гений.
                    Така или инак, на двамата, споменати от теб, им е през шнорхела.
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      А супер
                      Явно имат нужда от още разведряване : Alfa Romeo 4C IFD Bicycle

Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                        Адаш без лошо и лично, уточнявай се, византийците сме двама......а и Морди е душа човек,не го познаваш лично,не вади прибързани изводи.
                        Адаш много добре знаеш ,че нямам нишо с тебе и те уважавам като грамотен узер,и приятен събеседник

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                        А аз не разбирам ти нормален начин за комуникация не владееш ли? Ако ти е трудно, все някак ще проявим разбиране (като с малките деца) - повечето тук сме разбрани люде.
                        Но е по-лесно, вЕрвай ми.

Целият ти пост е за коша, обаче ще ти го оставя да му се радваш и да се гордееш с постижението на своя гений.
                        Така или инак, на двамата, споменати от теб, им е през шнорхела.
                        Това ,че още не си ми махнала поста е странно ,понеже ти като Модератор и узер си на страната на въпросните узери,а може да сте и приятели в живота,то няма лошо.Лошото е ,че целия форум е дигнал ръце,от тях,и повярвай ми начина ,по които си формулирам постовете,е единствания начин за комуникация ,с този тип хора.Не говоря толкова за Мордохи,той освен че си пише често през главата,в техническите раздели,друго не прави.Ма Свинския аватар е кофти стока и тормози целия форум с дивотии,та ако не се вземе малко отношение ,то ще се качи на главите на всички.Благодаря ти че не ми триеш постовете,правиш добро на целия форум.
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Адаш много добре знаеш ,че нямам нишо с тебе и те уважавам като грамотен узер,и приятен събеседник

Това ,че още не си ми махнала поста е странно ,понеже ти като Модератор и узер си на страната на въпросните узери,а може да сте и приятели в живота,то няма лошо.Лошото е ,че целия форум е дигнал ръце,от тях,и повярвай ми начина ,по които си формулирам постовете,е единствания начин за комуникация ,с този тип хора.Не говоря толкова за Мордохи,той освен че си пише често през главата,в техническите раздели,друго не прави.Ма Свинския аватар е кофти стока и тормози целия форум с дивотии,та ако не се вземе малко отношение ,то ще се качи на главите на всички.Благодаря ти че не ми триеш постовете,правиш добро на целия форум.
                          Ти комуникираш с всички така,особено след 23:00 часа,тогава ти идва музата,или доказваш че си поредния неграмотен българин,избягал в чужбина
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Единствения за който се сещам че ме дразни в момента е Етровски.Ма той май пак е в почивка, надявам се дълга.Прасето ни най малко не ме дразни, напротив постовете му понякога те карат да се замислиш.Ако не се лъжа май имаше дискусия да оставят ли прасето или не.Е, още е тука.От известно време форума стана много пиперлив, не знам на какво се дължи.Ма не е добре.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Единствения за който се сещам че ме дразни в момента е Етровски.Ма той май пак е в почивка, надявам се дълга.Прасето ни най малко не ме дразни, напротив постовете му понякога те карат да се замислиш.Ако не се лъжа май имаше дискусия да оставят ли прасето или не.Е, още е тука.От известно време форума стана много пиперлив, не знам на какво се дължи.Ма не е добре.
                              Мен в началото ме дразнеше прасчо,ама напоследък се вглъбих в написаното от него,и осъзнах доста неща,явно преди това просто не съм му отделял време.Даже сега му се кефя
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                Ти комуникираш с всички така,особено след 23:00 часа,тогава ти идва музата,или доказваш че си поредния неграмотен българин,избягал в чужбина
                                Ми аз се връщам в къщи нормално след 23 часа,и преди да си легна ,викам чакаи да видя малко форума,ма ме хване тока като прочета супер дивотии,та да си доидем на приказката,и ти ли искаш да се заяждаш или просто си поредния супер образован пилот на летяща чиния,кадето не е бил в чужбина.Ако търсиш да се заяждаш с мен ,просто нямаш грижа като пиша на прасето,ще добавям и твоя ник.
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X