Първоначално публикувано от Sunny
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ранобудна тема
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщениеАз като ви гледам тук и в предишната тема започвам да вярвам, че верно пръскат от самолетите нещо...Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеРумба, да не си обърнал резбата бе?!
Темата хубаво я заключи Горица, защото се прехвърли мярката.
Винаги трябва да има някаква мярка. Това ни разграничава от животните.
Не може само по слухове, догадки и пиянски озарение да слагаш човек на ешафода.
Не може без да познаваш човека, да го категоризираш само по изказано мнение или по извадка от текст.
С Румен се познаваме и мога да се майтапя с него.
Но забележете, като се ореже поста му, каква гнусотия може да му се препише!
И стига лицемерие.
На който му се иска да влиза в блатото.
На който не му се иска, поне да не го размътва!
На прекалено праведните- да си запалят по една свещ на патрона им св. Алоис и да си се стискат.
---------- Post added at 02:47 ---------- Previous post was at 02:39 ----------
Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщениеАз като ви гледам тук и в предишната тема започвам да вярвам, че верно пръскат от самолетите нещо...имат си разрешение за полет и курс и всичко ама сметаи нощта пред вас да го видиш това в тъмното,при нас винаги е веселко.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМалко ще разведря темата :
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Абе аз не разбрах прасето и византиеца ,да не ги заболя дупето в другата тема ,те търсят чепатия в тази ,мааааааа,ще ви го дам на всякъде.Слагам кремче нивеа на оферта,ефтинко,ма смазва,искате ли и анкета ма тя ше е на сухо,понеже колегите нямат кремче.Last edited by nicola 59; d.m.y г., 00:39.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеАбе аз не разбрах прасето и византиеца ,да не ги заболя дупето в другата тема ,те търсят чепатия в тази ,мааааааа,ще ви го дам на всякъде.Слагам кремче нивеа на оферта,ефтинко,ма смазва,искате ли и анкета ма тя ше е на сухо,понеже колегите нямат кремче.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеАбе аз не разбрах прасето и византиеца ,да не ги заболя дупето в другата тема ,те търсят чепатия в тази ,мааааааа,ще ви го дам на всякъде.Слагам кремче нивеа на оферта,ефтинко,ма смазва,искате ли и анкета ма тя ше е на сухо,понеже колегите нямат кремче.
Но е по-лесно, вЕрвай ми.
Целият ти пост е за коша, обаче ще ти го оставя да му се радваш и да се гордееш с постижението на своя гений.
Така или инак, на двамата, споменати от теб, им е през шнорхела.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА супер
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеАдаш без лошо и лично, уточнявай се, византийците сме двама......а и Морди е душа човек,не го познаваш лично,не вади прибързани изводи.
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеА аз не разбирам ти нормален начин за комуникация не владееш ли? Ако ти е трудно, все някак ще проявим разбиране (като с малките деца) - повечето тук сме разбрани люде.
Но е по-лесно, вЕрвай ми.
Целият ти пост е за коша, обаче ще ти го оставя да му се радваш и да се гордееш с постижението на своя гений.
Така или инак, на двамата, споменати от теб, им е през шнорхела.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеАдаш много добре знаеш ,че нямам нишо с тебе и те уважавам като грамотен узер,и приятен събеседник
Това ,че още не си ми махнала поста е странно ,понеже ти като Модератор и узер си на страната на въпросните узери,а може да сте и приятели в живота,то няма лошо.Лошото е ,че целия форум е дигнал ръце,от тях,и повярвай ми начина ,по които си формулирам постовете,е единствания начин за комуникация ,с този тип хора.Не говоря толкова за Мордохи,той освен че си пише често през главата,в техническите раздели,друго не прави.Ма Свинския аватар е кофти стока и тормози целия форум с дивотии,та ако не се вземе малко отношение ,то ще се качи на главите на всички.Благодаря ти че не ми триеш постовете,правиш добро на целия форум.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Единствения за който се сещам че ме дразни в момента е Етровски.Ма той май пак е в почивка, надявам се дълга.Прасето ни най малко не ме дразни, напротив постовете му понякога те карат да се замислиш.Ако не се лъжа май имаше дискусия да оставят ли прасето или не.Е, още е тука.От известно време форума стана много пиперлив, не знам на какво се дължи.Ма не е добре.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕдинствения за който се сещам че ме дразни в момента е Етровски.Ма той май пак е в почивка, надявам се дълга.Прасето ни най малко не ме дразни, напротив постовете му понякога те карат да се замислиш.Ако не се лъжа май имаше дискусия да оставят ли прасето или не.Е, още е тука.От известно време форума стана много пиперлив, не знам на какво се дължи.Ма не е добре.Даже сега му се кефя
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТи комуникираш с всички така,особено след 23:00 часа,тогава ти идва музата,или доказваш че си поредния неграмотен българин,избягал в чужбина155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment