Известие

Collapse
No announcement yet.

Ранобудна тема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    Морди щи викам на галено звучи като пухкав котарак,не знам какво си имал в предвид знам че имаш чувство за хумор и аз също.
    То сега ако ме видиш, след като отказах цигарите верно съм като пухкав, тлъст котарак. Нищо общо с онова дето познаваш!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• преди 2 години като те видях пушеше ММ 100 ,аз също от 20 дена ама не ми влияе на теглото,като цяло не искам да пуша вече насериозно искам да се отвратя.

Comment

• Ами добре е и за джоба и за психиката. Не си зависим.
        Обаче започват здравословните проблеми. Аз качих 25-30 кила. Тежи ми отвсякъде. Станах тежък. Не мога да се катеря, както по-рано. Дрехите изобщо не ми стават и ходя като прошляк с анцузи и спортни якета, в очакване да си върна килата, ама....
        Та много внимавай!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• не ме плаши хич,с цигари без цигари дебел съм,бях се хванал за точно 6 месеца фитнес и ходене до Камбаните и обратно свалих 18 кила ама нема прошка от ноември до средата на май,вали сняг дъжд или вятър от 7 или 7.30 сутрин газ на горе 7.800 км са на горе и на долу разнообразие с малко подтичване,мисля след няколко дена пак да почвам сутрин рано докато няма лед и киша.

Comment

преди 2 години като те видях пушеше ММ 100 ,аз също от 20 дена ама не ми влияе на теглото,като цяло не искам да пуша вече насериозно искам да се отвратя.
            Ето едно старо и гадно клипче.
            http://vbox7.com/play:635f03f14a

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Ами добре е и за джоба и за психиката. Не си зависим.
            Обаче започват здравословните проблеми. Аз качих 25-30 кила. Тежи ми отвсякъде. Станах тежък. Не мога да се катеря, както по-рано. Дрехите изобщо не ми стават и ходя като прошляк с анцузи и спортни якета, в очакване да си върна килата, ама....
            Та много внимавай!
            Килата остават минимум 10 отгоре, почвай да сменяш гардероба.

Comment

не ме плаши хич,с цигари без цигари дебел съм,бях се хванал за точно 6 месеца фитнес и ходене до Камбаните и обратно свалих 18 кила ама нема прошка от ноември до средата на май,вали сняг дъжд или вятър от 7 или 7.30 сутрин газ на горе 7.800 км са на горе и на долу разнообразие с малко подтичване,мисля след няколко дена пак да почвам сутрин рано докато няма лед и киша.
              Ти за това ли си взе едно парче пица в Дружба???
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Абе най просто е да се яде по малко
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  То сега ако ме видиш, след като отказах цигарите верно съм като пухкав, тлъст котарак. Нищо общо с онова дето познаваш!
                  Фукльо.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Моля за пореден път, темата номер 1 в закачени да бъде заключена!
                    Срам за този форум е тази тема.
                    В такива теми не бива да се допускат дискусии!

Периодично на лични, модераторът да получава данни за развитието на нещата и да ги поства в темата.

Кретенизъм и адска простотия е това!
                    Спрете го НЕЗАБАВНО!

ЗАКЛЮЧЕТЕ ТАЗИ ТЕМА, МОЛЯ!
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

• на колене...

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Моля за пореден път, темата номер 1 в закачени да бъде заключена!
                        Срам за този форум е тази тема.
                        В такива теми не бива да се допускат дискусии!

Периодично на лични, модераторът да получава данни за развитието на нещата и да ги поства в темата.

Кретенизъм и адска простотия е това!
                        Спрете го НЕЗАБАВНО!

ЗАКЛЮЧЕТЕ ТАЗИ ТЕМА, МОЛЯ!
                        Ще обсъдя предложението ти с останалите зелени и жълти.
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Добро утро....нали темата е ранубудна?.... или съм се объркал...
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            Добро утро....нали темата е ранубудна?.... или съм се объркал...
                            Хайде в неделя да ти обясня за темата (ако се сетя), с помощта на анасона, хмела и боба.
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Хайде в неделя да ти обясня за темата (ако се сетя), с помощта на анасона, хмела и боба.
                              В тоя час по-скоро е за хмел и шкембе-чорба.
                              Иначе, такава тема с толкова много боб и субпродуктите му не е имало скоро!
                              Щом и Прасето гласно запротестира и ревна с цяла зурла, понеже дори и по неговите критерии вонята е непоносима.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                В тоя час по-скоро е за хмел и шкембе-чорба.
                                Иначе, такава тема с толкова много боб и субпродуктите му не е имало скоро!
                                Щом и Прасето гласно запротестира и ревна с цяла зурла, понеже дори и по неговите критерии вонята е непоносима.
                                Прасето е примадона.
                                Вероятно лично го докарва с аромат на теменужки.
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X