If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
преди 2 години като те видях пушеше ММ 100 ,аз също от 20 дена ама не ми влияе на теглото,като цяло не искам да пуша вече насериозно искам да се отвратя.
Ами добре е и за джоба и за психиката. Не си зависим.
Обаче започват здравословните проблеми. Аз качих 25-30 кила. Тежи ми отвсякъде. Станах тежък. Не мога да се катеря, както по-рано. Дрехите изобщо не ми стават и ходя като прошляк с анцузи и спортни якета, в очакване да си върна килата, ама....
Та много внимавай!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
не ме плаши хич,с цигари без цигари дебел съм,бях се хванал за точно 6 месеца фитнес и ходене до Камбаните и обратно свалих 18 кила ама нема прошка от ноември до средата на май,вали сняг дъжд или вятър от 7 или 7.30 сутрин газ на горе 7.800 км са на горе и на долу разнообразие с малко подтичване,мисля след няколко дена пак да почвам сутрин рано докато няма лед и киша.
преди 2 години като те видях пушеше ММ 100 ,аз също от 20 дена ама не ми влияе на теглото,като цяло не искам да пуша вече насериозно искам да се отвратя.
Ами добре е и за джоба и за психиката. Не си зависим.
Обаче започват здравословните проблеми. Аз качих 25-30 кила. Тежи ми отвсякъде. Станах тежък. Не мога да се катеря, както по-рано. Дрехите изобщо не ми стават и ходя като прошляк с анцузи и спортни якета, в очакване да си върна килата, ама....
Та много внимавай!
Килата остават минимум 10 отгоре, почвай да сменяш гардероба.
не ме плаши хич,с цигари без цигари дебел съм,бях се хванал за точно 6 месеца фитнес и ходене до Камбаните и обратно свалих 18 кила ама нема прошка от ноември до средата на май,вали сняг дъжд или вятър от 7 или 7.30 сутрин газ на горе 7.800 км са на горе и на долу разнообразие с малко подтичване,мисля след няколко дена пак да почвам сутрин рано докато няма лед и киша.
Ти за това ли си взе едно парче пица в Дружба???
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Хайде в неделя да ти обясня за темата (ако се сетя), с помощта на анасона, хмела и боба.
В тоя час по-скоро е за хмел и шкембе-чорба.
Иначе, такава тема с толкова много боб и субпродуктите му не е имало скоро!
Щом и Прасето гласно запротестира и ревна с цяла зурла, понеже дори и по неговите критерии вонята е непоносима.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
В тоя час по-скоро е за хмел и шкембе-чорба.
Иначе, такава тема с толкова много боб и субпродуктите му не е имало скоро!
Щом и Прасето гласно запротестира и ревна с цяла зурла, понеже дори и по неговите критерии вонята е непоносима.
Прасето е примадона.
Вероятно лично го докарва с аромат на теменужки.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Comment