не знам при вас как е но имам некви куци периоди редовно сънувам некви ужасии,не ме е страх в съня ми а като се събудя се чудя за кво го сънувам това не може ли да сънуваш голи жени или пари,айде за риба съм сънувал че хващам големи,вие какво сънувате?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сънища-да вярваме ли какво ни казват?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНай се кефя като сънувам кошмари, голям екшън пада.
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:11 ----------
сънувам кошмари редовно,тая сутрин станах в 5,бяха ми отвити краката и студени а може би щото преядох с шкембе чорба,сънувам че спя в студена тъмна старинна къща тип замък,и некой ми драска послания че ще ме убия ще ми пие кръвтта и тн,на каменни плочи,сутрин ги намирам и ги чета,има подземия дето обикалям да търся вампира,не го намерих и влизам в една стая като кухня и там 2 кучета немска овчарка и още едно голямо ротвайлер седят прави и ме гледат като вцепенени не мигат не мърдат,влизам в тъмна мрачна стая в полумрак и виждам часовник на стената показва 21 без некви минути а на едно легло лежи престаряла вещица баба завита и аз от там хванах една тежка възглавница и я ударих по главата зверски тя не мръдна,излязох от стаята и чух вещерски писък-йес йес йес ,спрях се върнах се обратно в стаята и я видях как стой права на леглото немърдаща неподвижна и ме гледа вцепенено,и тогава се събудих.днеска до обяд мислих какво става и се сетих защо седят неподвижно-вампира съм бил аз дето го търсих да го трепам
Comment
-
Аз сънувам доста, всичко.Общо взето вярно е, че често пъти се забравят сънищата и се помни малко.
Някои пък твърдят, че сънят е реалния свят, а този, в който сме будни не е реален или пък е някакъв временен, кой знае.
Така или иначе сънят е велико нещо, ето морфиуса би могъл да внесе повече яснота, ако се появиAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениечовек не знам,е долу ще постна кво беше от тая нощ,доста гнусотии сънувам и са на периоди съм забелзязал,най хубаво се наспивам като не сънувам.
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:11 ----------
сънувам кошмари редовно,тая сутрин станах в 5,бяха ми отвити краката и студени а може би щото преядох с шкембе чорба,сънувам че спя в студена тъмна старинна къща тип замък,и некой ми драска послания че ще ме убия ще ми пие кръвтта и тн,на каменни плочи,сутрин ги намирам и ги чета,има подземия дето обикалям да търся вампира,не го намерих и влизам в една стая като кухня и там 2 кучета немска овчарка и още едно голямо ротвайлер седят прави и ме гледат като вцепенени не мигат не мърдат,влизам в тъмна мрачна стая в полумрак и виждам часовник на стената показва 21 без некви минути а на едно легло лежи престаряла вещица баба завита и аз от там хванах една тежка възглавница и я ударих по главата зверски тя не мръдна,излязох от стаята и чух вещерски писък-йес йес йес ,спрях се върнах се обратно в стаята и я видях как стой права на леглото немърдаща неподвижна и ме гледа вцепенено,и тогава се събудих.днеска до обяд мислих какво става и се сетих защо седят неподвижно-вампира съм бил аз дето го търсих да го трепамзаписвай, ще станат супер фентази романи и после ще ги филмират като филми на ужасите.
ама после е год като се събудиш и нищо ти няма - нали ?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениезаписвай, ще станат супер фентази романи и после ще ги филмират като филми на ужасите.
ама после е год като се събудиш и нищо ти няма - нали ?
---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:41 ----------
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНай ме яд, като сънувам че се докопвам до нещо ценно и като се събудя, то го няма....
Comment
-
е ти добре си наредил царя на животните,аз некви тъпотии по-кървави редовно вампири некви светци некви врачки некви просяци вещици редовно страшни изродии от хард характер,сънувах един път че съм некво ранчо и требва да утрепам един с автомат и се скрих зад една крава и кво ми стана почнах да стрелям по всички живи хора изпозастрелях десетки хора от тях тече кръв ама не умират и ме гледат,сънувал съм че няква вещица ме краде и ме затваря в няква килия вързан и аз се отскубнах и я бутнах в казана да ври и тя крещеше и аз и извадих очите с пръсти като си подаваше главата от казана,абе приказка без край кво става не знам.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениее ти добре си наредил царя на животните,аз некви тъпотии по-кървави редовно вампири некви светци некви врачки некви просяци вещици редовно страшни изродии от хард характер,сънувах един път че съм некво ранчо и требва да утрепам един с автомат и се скрих зад една крава и кво ми стана почнах да стрелям по всички живи хора изпозастрелях десетки хора от тях тече кръв ама не умират и ме гледат,сънувал съм че няква вещица ме краде и ме затваря в няква килия вързан и аз се отскубнах и я бутнах в казана да ври и тя крещеше и аз и извадих очите с пръсти като си подаваше главата от казана,абе приказка без край кво става не знам.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
---------- Post added at 07:38 ---------- Previous post was at 07:37 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеБог те наказва за отнетия живот на много рибоци.
---------- Post added at 07:40 ---------- Previous post was at 07:38 ----------
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениемного е яко да сънуваш, като да ходиш на кино на спер як филм, който няма как да предвидиш, супер фантастичен, а не някакви си ежедневки ала бг сериали
Comment
-
Аз па снощи сънувах че ми откраднали алфата та се събудих разтревожен и бегам на балкона да гледам там ли е.Там беше.Обаче ми се разтуптя сърдечния мускул.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment