Известие

Collapse
No announcement yet.

Сънища-да вярваме ли какво ни казват?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Човешката психика е необятна и съня е част от нея. Има различни теории за обяснението на този феномен, както и различни тълкувания на действията, случващи се в сънищата, но истината е както се казва : някъде там.
    По принцип не помня сънищата си, но помня, че имах един период от живота си, в който сънувах много гадни сънища. Докато сънувах, осъзнавах, че е сън, а не реалност и волево се стремях да го прекъсна, което си е голямо психическо напрежение - след като се събудех ме болеше глава от напрежение и усещане за боязън, как ли би могло да се тълкува сънуваното.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

сънищата едно е ясно - нищо не е ясно

и аз сънувам разнообразни и странни сънища... имал съм сънища, които са били свръх реални - в продължение на 4-5 нощи съня ми продължава там където е приключил предния - разхождах се с приятели в една местност, която беше преплетена между места, на които съм ходил и пейзажи и моменти изваден като от научна фантастика - най-интересното е, че понякога имаше и сексуален елемент, но за кратко и след това съня продължаваше по неговата история - и си спомням как цялото вървене беше свързано с това как като че ли постоянно се приближавахме към все по-райско и все по-райско място - невероятна природа и огромен научно-фантастичен град, в който всички сгради бяха част от зеленината, беше в подножието на планина и на брега на най-синьото синьо синьо море, кото съм виждал и плувахме във водата и си говорихме и вървяхме по много странни пътеки, някои от които бяха като от игра с препядствия, друго пък като алея в парк.... и всичко беше нереално ярко - като ултравиолетово

сънувам и адски много сценарии с апокалиптични случки... най-ярко си спомням как седя на терасата вкъщи, небето е кърваво червено/оранжево, няма никакъв шум, всичко е като застинало и в небето над мен минава един черен самолет (все едно sr-75 блекбърд) и виждам как от него пада една черна точка и на хоризонта се издига гъба на атомна бомба - това съм го сънувал стотици пъти

и сцени от джурасик парк също

имах и кошмари с барбароните - в едно огромно хале седеше татко или мама барбарон - не помня съвсем добре - и просто ме гледаха со големите бели очи с черните точки и всеки път имах усещането че ей сега ще си промени формата и ще стане нещо

хахах, какви луди работи, имал съм и такива, които просто не могат да се опишат - синергирани между усещания и образи

имал съм и съновидения, неща които ми се случват 1 към 1 седмици месеци и години след това и нямам предвид секунди, имал съм случаи, в които в продължение на 5-6 минути съм знаел точно какво ще се случи, точно каква дума ще бъде казана, точно кой ще се появи - дори непознати хора и неща, които наистина няма как да знам... случва ми се по 1-2 пъти в годината... нещо като дежа-ву, но съм го сънувал и после видял

гледайте Аврора - също добър филм горе/долу по темата
      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 12:07.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Кучето също сънува, върти си очните ябълки и все едно тича, кой го знае с каква древна глутница ловува.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Като това ли ?
          http://www.youtube.com/watch?v=OVEIiytO2i4
          '05 166 V6
          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Моето тича като вълк

Comment

Снощи сънувах как се давя, беше доста реалистично и с доста подробности. Усещах водата, как не мога вече да си сдържам дъха, как се нагълтвам с вода, даже усещах пареща болка в гърдите, след това сънувах как губя съзнание. Шантава работа...

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                Снощи сънувах как се давя, беше доста реалистично и с доста подробности. Усещах водата, как не мога вече да си сдържам дъха, как се нагълтвам с вода, даже усещах пареща болка в гърдите, след това сънувах как губя съзнание. Шантава работа...
                Толкова много ли ти тече колата?

Comment

Подмокря се като стара бабичка

Comment

Working...
                  X