Известие

Collapse
No announcement yet.

Байрам е!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Наистина няма място за омраза..но има място за ред - резаците на изток...ние белите на запад...това е положението ..исляма е една агресивна религия...за жалост ние сме точно вратата за нахлуването на исляма в Европа...и поемаме всичките негативи от това...трябват радикални мерки..защото от това зависи оцеляването ни като нация!!! и който не го е разбрал...който ще каже че съм човек който мрази и който казва че трябва да се смирим и незнам си какви глупости...да изпалва и той на изток...аз съм БЪЛГАРИН и искам да се запази БЪЛГАРСКАТА нация ...вече е въпрос на оцеляване и място за морал НЯМА!!!!
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
      Наистина няма място за омраза..но има място за ред - резаците на изток...ние белите на запад...това е положението ..исляма е една агресивна религия...за жалост ние сме точно вратата за нахлуването на исляма в Европа...и поемаме всичките негативи от това...трябват радикални мерки..защото от това зависи оцеляването ни като нация!!! и който не го е разбрал...който ще каже че съм човек който мрази и който казва че трябва да се смирим и незнам си какви глупости...да изпалва и той на изток...аз съм БЪЛГАРИН и искам да се запази БЪЛГАРСКАТА нация ...вече е въпрос на оцеляване и място за морал НЯМА!!!!
      Ето ти вече си радикалист! Фундаментален радикалист!
      Явно от "наше село"не си излизал на вънка!
      А оцеляването ни е свързано дори и с исляма. Ония ислям, който все още съществува в части на Търция, Индонезия, Малайзия, Китай , Индия и да го кажем с ръка на сърце в нашите помаци!
      погледни ми интервю в шоуто на Слави. Аз имам много по-блестящи учители, но кой знае защо споменах др,Джинков. Етнически турчин, който ми дава урок по родолюбие.
      Тия хора обичат Родината си.
      Тъпанарите се опитват да ги сегрегират!
      С какво са по-добри от помака , българин, организирал баташкото клане!
      Моллата, който е бил в башибозука си обръснал брадата и завършил живота си в Исфахан, като бръснар!
      В Бурса има дружество на българите .
      Това са нашите турци, които не забравят своята Родина.
      Тия хора ние най-глупаво и бездарно се опитваме толкова години да ги отвратим от себе си.
      А те са нашата трета колона.
      Аз съм живял с тях и те много добре знаят историята.
      И не искат да се повтарят глупостите!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

И аз честитя празника
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Може би звучи като ерес, но аз също им честитя празника на хората, които го празнуват, макар да не го разбирам - правя го от уважение към тях, защото са жители на България, изповядващи религия различна от традиционната за страната.
          За съжаление много хора и то от години целенасочено противопоставят живущите в тази държава с различно вероизповедание, целейки извличане на собствени дивиденти.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

човек неколко поста ти чета напоследък и ти и оня пазарджишкият разбирач Дуууооомти сте родени събеседници един за друг,я ми кажи ти честваш ли априлското въстание поне?някога ходил ли си на митинг да се сблъскаш с тълпата с проблемите с крясъците от близо,ти бил ли си роден преди 150 години какво изпита от това време ти точно?правиш се на интересен ясно е на всички често ти се случва ти си знаеш как ще се забавляваш и в коя тема,ако някой турчин или мохамеданин ни честити Великден ама някой друг излезе и напише нещо подобно на твоето ще видиш какво представлява твоето подобие в момента.

Comment

Като ни налегне скука ходим с жена ми до Турция да се разходим и да хапнем дюнер и баклава. Отношението на хората към нас там е прекрасно. Не мога да кажа същото за една Германия например.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз имам преки впечатление от помаците, тъй, като често пътувам из този регион. Много честни и добри хора са, даже да не те познават ще се отнесат добре с теб. Нещо, което не мога да кажа за някой българи.

п.п. Сега получих лс, в което ме уведомиха, че онова неграмотно рибарче ерген, което съм игнорирал пак е писало нещо за мен. Нищо друго не мога да му пожелая освен да хванеш да си намериш приятелка и да мирясаш.
                Нищо против нямам срещу теб човече, ама започваш сериозно да ме дразниш вече...

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                  Аз имам преки впечатление от помаците, тъй, като често пътувам из този регион. Много честни и добри хора са, даже да не те познават ще се отнесат добре с теб. Нещо, което не мога да кажа за някой българи......
                  Абсолютно вярно и ще допълня - и много трудолюбиви.
                  Тези скромни хора от родопските села са много повече хора от много от жителите на големите градове.

Та чак ми е странно, как между нормални люде може да съществува такова нещо като етническа вражда.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Ебати гнусната тема...

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:20 ----------

а за всички които вярват в някакви богове...мога да им кажа че са объркали епохата...21 век сме и нямаме нужда от разни истории и измислени хора и събития за да си обясняваме необяснимото...религията е отживелица и едно голямо зло с което се контролират заблудените (масата)...
                    И как ще обясним научно възникването на всичко около нас - планети, слънца, галактики, вселена? С големия взрив? А какво е било преди него и какво е довело до него...
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Абсолютно вярно и ще допълня - и много трудолюбиви.
                      Тези скромни хора от родопските села са много повече хора от много от жителите на големите градове.

Та чак ми е странно, как между нормални люде може да съществува такова нещо като етническа вражда.
                      А цигани да минават покрай теб и да викат смърт на всички българи.
                      Е бях сам в тъмното, сигурно за това, после кучето дойде и циганите и кучето потичаха вкупом
                      Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:19.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Извода е - трее си имаш куче...с калашник.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          човек неколко поста ти чета напоследък и ти и оня пазарджишкият разбирач Дуууооомти сте родени събеседници един за друг,я ми кажи ти честваш ли априлското въстание поне?някога ходил ли си на митинг да се сблъскаш с тълпата с проблемите с крясъците от близо,ти бил ли си роден преди 150 години какво изпита от това време ти точно?правиш се на интересен ясно е на всички често ти се случва ти си знаеш как ще се забавляваш и в коя тема,ако някой турчин или мохамеданин ни честити Великден ама някой друг излезе и напише нещо подобно на твоето ще видиш какво представлява твоето подобие в момента.
                          Взимай си ги увас тогава...е и някое друго сирииче може да прибереш за цвят...сутринта може заедно да си измиете крачетата

Comment

.....да..да...
                            Ти история учил ли си бре?
                            Християни викаш....
                            А колко християни са избити в името на "Христовата вяра" от християни?
                            Различията между православни,католици,протестанти.....и т.н.т. де ги слагаш?
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Ква история бе пич ти очи нямаш ли не виждаш ли какво се случва...омг..

Comment

Ква история бе пич ти очи нямаш ли не виждаш ли какво се случва...омг..
                                Цъ...аз съм сляп и тъп....
                                Винаги се радвам,когато има някой умен да ме светне.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X