Наистина няма място за омраза..но има място за ред - резаците на изток...ние белите на запад...това е положението ..исляма е една агресивна религия...за жалост ние сме точно вратата за нахлуването на исляма в Европа...и поемаме всичките негативи от това...трябват радикални мерки..защото от това зависи оцеляването ни като нация!!! и който не го е разбрал...който ще каже че съм човек който мрази и който казва че трябва да се смирим и незнам си какви глупости...да изпалва и той на изток...аз съм БЪЛГАРИН и искам да се запази БЪЛГАРСКАТА нация ...вече е въпрос на оцеляване и място за морал НЯМА!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Байрам е!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеНаистина няма място за омраза..но има място за ред - резаците на изток...ние белите на запад...това е положението ..исляма е една агресивна религия...за жалост ние сме точно вратата за нахлуването на исляма в Европа...и поемаме всичките негативи от това...трябват радикални мерки..защото от това зависи оцеляването ни като нация!!! и който не го е разбрал...който ще каже че съм човек който мрази и който казва че трябва да се смирим и незнам си какви глупости...да изпалва и той на изток...аз съм БЪЛГАРИН и искам да се запази БЪЛГАРСКАТА нация ...вече е въпрос на оцеляване и място за морал НЯМА!!!!
Явно от "наше село"не си излизал на вънка!
А оцеляването ни е свързано дори и с исляма. Ония ислям, който все още съществува в части на Търция, Индонезия, Малайзия, Китай , Индия и да го кажем с ръка на сърце в нашите помаци!
погледни ми интервю в шоуто на Слави. Аз имам много по-блестящи учители, но кой знае защо споменах др,Джинков. Етнически турчин, който ми дава урок по родолюбие.
Тия хора обичат Родината си.
Тъпанарите се опитват да ги сегрегират!
С какво са по-добри от помака , българин, организирал баташкото клане!
Моллата, който е бил в башибозука си обръснал брадата и завършил живота си в Исфахан, като бръснар!
В Бурса има дружество на българите .
Това са нашите турци, които не забравят своята Родина.
Тия хора ние най-глупаво и бездарно се опитваме толкова години да ги отвратим от себе си.
А те са нашата трета колона.
Аз съм живял с тях и те много добре знаят историята.
И не искат да се повтарят глупостите!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Може би звучи като ерес, но аз също им честитя празника на хората, които го празнуват, макар да не го разбирам - правя го от уважение към тях, защото са жители на България, изповядващи религия различна от традиционната за страната.
За съжаление много хора и то от години целенасочено противопоставят живущите в тази държава с различно вероизповедание, целейки извличане на собствени дивиденти.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеНаистина няма място за омраза..но има място за ред - резаците на изток...ние белите на запад...това е положението ..исляма е една агресивна религия...за жалост ние сме точно вратата за нахлуването на исляма в Европа...и поемаме всичките негативи от това...трябват радикални мерки..защото от това зависи оцеляването ни като нация!!! и който не го е разбрал...който ще каже че съм човек който мрази и който казва че трябва да се смирим и незнам си какви глупости...да изпалва и той на изток...аз съм БЪЛГАРИН и искам да се запази БЪЛГАРСКАТА нация ...вече е въпрос на оцеляване и място за морал НЯМА!!!!
Comment
-
Аз имам преки впечатление от помаците, тъй, като често пътувам из този регион. Много честни и добри хора са, даже да не те познават ще се отнесат добре с теб. Нещо, което не мога да кажа за някой българи.
п.п. Сега получих лс, в което ме уведомиха, че онова неграмотно рибарче ерген, което съм игнорирал пак е писало нещо за мен. Нищо друго не мога да му пожелая освен да хванеш да си намериш приятелка и да мирясаш.
Нищо против нямам срещу теб човече, ама започваш сериозно да ме дразниш вече...
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеАз имам преки впечатление от помаците, тъй, като често пътувам из този регион. Много честни и добри хора са, даже да не те познават ще се отнесат добре с теб. Нещо, което не мога да кажа за някой българи......
Тези скромни хора от родопските села са много повече хора от много от жителите на големите градове.
Та чак ми е странно, как между нормални люде може да съществува такова нещо като етническа вражда.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеЕбати гнусната тема...
---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:20 ----------
а за всички които вярват в някакви богове...мога да им кажа че са объркали епохата...21 век сме и нямаме нужда от разни истории и измислени хора и събития за да си обясняваме необяснимото...религията е отживелица и едно голямо зло с което се контролират заблудените (масата)...145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАбсолютно вярно и ще допълня - и много трудолюбиви.
Тези скромни хора от родопските села са много повече хора от много от жителите на големите градове.
Та чак ми е странно, как между нормални люде може да съществува такова нещо като етническа вражда.
Е бях сам в тъмното, сигурно за това, после кучето дойде и циганите и кучето потичаха вкупомLast edited by lordliness; d.m.y г., 21:19.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениечовек неколко поста ти чета напоследък и ти и оня пазарджишкият разбирач Дуууооомти сте родени събеседници един за друг,я ми кажи ти честваш ли априлското въстание поне?някога ходил ли си на митинг да се сблъскаш с тълпата с проблемите с крясъците от близо,ти бил ли си роден преди 150 години какво изпита от това време ти точно?правиш се на интересен ясно е на всички често ти се случва ти си знаеш как ще се забавляваш и в коя тема,ако някой турчин или мохамеданин ни честити Великден ама някой друг излезе и напише нещо подобно на твоето ще видиш какво представлява твоето подобие в момента.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Ти история учил ли си бре?
Християни викаш....
А колко християни са избити в името на "Христовата вяра" от християни?
Различията между православни,католици,протестанти.....и т.н.т. де ги слагаш?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеКва история бе пич ти очи нямаш ли не виждаш ли какво се случва...омг..
Винаги се радвам,когато има някой умен да ме светне.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment