Личи ти...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Байрам е!
Collapse
X
-
Подкрепям tibaleo тук е България основния език е български, основната вяра е християнството, който не му харесва пътя, от където е и да вземе мангалите и сирийците с него си!!!Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщениеПодкрепям tibaleo тук е България основния език е български, основната вяра е християнството, който не му харесва пътя, от където е и да вземе мангалите и сирийците с него си!!!
Тази тема е посветена на толерантността и на човечността.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЩо не си направите една тема в която да изразявате расистките си възгледи?
Тази тема е посветена на толерантността и на човечността.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеАз имам преки впечатление от помаците, тъй, като често пътувам из този регион. Много честни и добри хора са, даже да не те познават ще се отнесат добре с теб. Нещо, което не мога да кажа за някой българи.
п.п. Сега получих лс, в което ме уведомиха, че онова неграмотно рибарче ерген, което съм игнорирал пак е писало нещо за мен. Нищо друго не мога да му пожелая освен да хванеш да си намериш приятелка и да мирясаш.
Нищо против нямам срещу теб човече, ама започваш сериозно да ме дразниш вече...
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеЗаради хора като теб, които се изживяват като "толерантни" тази държава загива, бабите и дядовците ни ровят по кофите а на мангалите се правят къщи, всеки като влезне при лекаря първото което проверяват е дали е плащал, а на сирийската паплач без пари здравеопазване..лекарства...дрехи, които те после или изхвърлят или продават...в Овча купел хората ги е страх да излезнат от тая измет!! Заслужавате затвор за това, че подкрепяте това...Вие сте ПРЕДАТЕЛИ!!!!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеВзимай си ги увас тогава...е и някое друго сирииче може да прибереш за цвят...сутринта може заедно да си измиете крачетата
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеЗаради хора като теб, които се изживяват като "толерантни" тази държава загива, бабите и дядовците ни ровят по кофите а на мангалите се правят къщи, всеки като влезне при лекаря първото което проверяват е дали е плащал, а на сирийската паплач без пари здравеопазване..лекарства...дрехи, които те после или изхвърлят или продават...в Овча купел хората ги е страх да излезнат от тая измет!! Заслужавате затвор за това, че подкрепяте това...Вие сте ПРЕДАТЕЛИ!!!!
Comment
-
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеТи си уникален тъпак и май не съм първият който го констатира...спирам да пиша по темата, защото много ще Ви псувам ако продължа...
Чете ли правилата на форума?
И по-точно т. 1.9 ?
А ?
А иначе вкъщи си псувай на воля.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеТи си уникален тъпак и май не съм първият който го констатира...спирам да пиша по темата, защото много ще Ви псувам ако продължа...
...покажи мъжественост и сила.
Trans penem mihi est...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
[QUOTE=Gelew;1261294]Подкрепям tibaleo тук е България основния език е български, основната вяра е християнството, който не му харесва пътя, от където е и да вземе мангалите и сирийците с него си!!![/QUOTE
виж има основно има предястие,има основно училище има официален общоприет език и няма основна вяра защото в България няма официална религия в конституцията си,чувал съм че в Сливен им понася отлично климата може пък там да се заселят предимно
---------- Post added at 09:02 ---------- Previous post was at 09:00 ----------
Comment
Comment