Известие

Collapse
No announcement yet.

Байрам е!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Личи ти...
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Подкрепям tibaleo тук е България основния език е български, основната вяра е християнството, който не му харесва пътя, от където е и да вземе мангалите и сирийците с него си!!!
      Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
        Подкрепям tibaleo тук е България основния език е български, основната вяра е християнството, който не му харесва пътя, от където е и да вземе мангалите и сирийците с него си!!!
        Що не си направите една тема в която да изразявате расистките си възгледи?

Тази тема е посветена на толерантността и на човечността.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Що не си направите една тема в която да изразявате расистките си възгледи?

Тази тема е посветена на толерантността и на човечността.
          Заради хора като теб, които се изживяват като "толерантни" тази държава загива, бабите и дядовците ни ровят по кофите а на мангалите се правят къщи, всеки като влезне при лекаря първото което проверяват е дали е плащал, а на сирийската паплач без пари здравеопазване..лекарства...дрехи, които те после или изхвърлят или продават...в Овча купел хората ги е страх да излезнат от тая измет!! Заслужавате затвор за това, че подкрепяте това...Вие сте ПРЕДАТЕЛИ!!!!

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
            Аз имам преки впечатление от помаците, тъй, като често пътувам из този регион. Много честни и добри хора са, даже да не те познават ще се отнесат добре с теб. Нещо, което не мога да кажа за някой българи.

п.п. Сега получих лс, в което ме уведомиха, че онова неграмотно рибарче ерген, което съм игнорирал пак е писало нещо за мен. Нищо друго не мога да му пожелая освен да хванеш да си намериш приятелка и да мирясаш.
            Нищо против нямам срещу теб човече, ама започваш сериозно да ме дразниш вече...
            като се дразниш празниш ли се,когато ти искам мнението за живота как да протече по подходящ за тебе начин тогава ще ми кажеш дотогава се дразни колкото си искаш ако дразнението стане непоносимо се блокирай сам от целият форум заври си главата в пясъка.

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
              Заради хора като теб, които се изживяват като "толерантни" тази държава загива, бабите и дядовците ни ровят по кофите а на мангалите се правят къщи, всеки като влезне при лекаря първото което проверяват е дали е плащал, а на сирийската паплач без пари здравеопазване..лекарства...дрехи, които те после или изхвърлят или продават...в Овча купел хората ги е страх да излезнат от тая измет!! Заслужавате затвор за това, че подкрепяте това...Вие сте ПРЕДАТЕЛИ!!!!
              Днес пи ли си хапчетата?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Взимай си ги увас тогава...е и някое друго сирииче може да прибереш за цвят...сутринта може заедно да си измиете крачетата
                значи ти вече си над международните закони и споразумения?явно си над държавата и целият свят,ами от утре не деи да пиеш вода която е държавна щото минава през други територии не ходи в чужбина не харчи ток които не е твой затвори се у вас и не излизай,изхвърли си всички турски стоки от вас запали си книгите и си изхвърли компютъра,ще ни спрат притока на вода от дунав а нашите реки ще ги заприщтят ще кажат не ви искаме водата,ще заградят въздуха с балони и си дишай от балона само твоя въздух,ти велики националисте можеш ли да ми покажеш една снимка или факт на която изразяваш идеите си или да се сещам сам че както винаги всичко започва и свършва в форума.

Comment

юежду другото правете разлика между религиозни междуособици и расизъм.
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

подари си покъщината на ровещите в кофата намери им работа,и както обичаш да казваш вземи у вас ровещите по кофите баби и дядовци,ами не губи време да пишеш в форума организирайте се доброволни отряди е колко сте много и отидете да охранявате жителите на Овча Купел като знаеш за наболелите им проблеми какво правиш тука,в момента може някой сириец да тегли чантата на жена ти или още по лошо...ето виждаш ли ти си предател защото вярваш в нещо и не го правиш а ние не сме защото не вярваме.

Comment

Не така!!!
                      Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 22:34.

Comment

Ти си уникален тъпак и май не съм първият който го констатира...спирам да пиша по темата, защото много ще Ви псувам ако продължа...
                        Спирай, спирай............че чисто си за бан.

Чете ли правилата на форума?

И по-точно т. 1.9 ?

А ?

А иначе вкъщи си псувай на воля.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Оплачи се ...нещо от рода на "госпожоооо той обижда моето другарчеее"...може да пуснеш сълзичка за по-достоверно

Comment

Ти си уникален тъпак и май не съм първият който го констатира...спирам да пиша по темата, защото много ще Ви псувам ако продължа...
                            Псувай...
                            ...покажи мъжественост и сила.
                            Trans penem mihi est...
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Човек псува когато е безсилен

Comment

[QUOTE=Gelew;1261294]Подкрепям tibaleo тук е България основния език е български, основната вяра е християнството, който не му харесва пътя, от където е и да вземе мангалите и сирийците с него си!!![/QUOTE

виж има основно има предястие,има основно училище има официален общоприет език и няма основна вяра защото в България няма официална религия в конституцията си,чувал съм че в Сливен им понася отлично климата може пък там да се заселят предимно

---------- Post added at 09:02 ---------- Previous post was at 09:00 ----------

е като не можа да отговориш с факти и жизнен опит на елементарни неща и твоето КПД =0 аз какво съм ти виновен за тебе всички са тъпаци.

Comment

Working...
                                X