Известие

Collapse
No announcement yet.

Протеста на таксиметровите шофьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

навсякъде по света законите за движението по пътищата важат и за бакшишите, невиждам защо тук да не важат и те да не слагат предпазни колани
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Жалко за човека наистина. Но те са тези ,които не зачитат правилата, "искат да карат без колани"(това също е незачитане), после хванете престъпника. Как да стане? Едва ли има жена, на която да не са правили непристйни предложения и не е само това. А няма да Ви казвам след предния протест как се изживяваха. "Ние сме безсмъртни и всичко ни е разрешено, защото сме единни."
      Това е простотия според мен. Блокираха София е и? Умаловажиха протеста за медиците, което е много жалко. Ама аз споменах ли, че не могат да мислят? Разумени хора не биха могли да постъпят така.
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD
      http://bendidas.hit.bg/

Comment

току що съобщиха по Нова Телевизия, че убиецът е направил пълни самопризнания и е показал ножа, с който е извършил убиството. "Убиецът на таксиметровия шофьор е 27 годишен младеж"
        Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Ами какво да ви кажа жалко за момчето. Бог да го прости, но наистина тези боклуци си позволяват много.

А и ченгетата в место да ги смачкат от бой те отцепват улицата.

Какво ли щеше да стане ако това се беше случило в центъра на Берлин примерно.

Бакшимерията просто няма граници този протест е напълно незаконен.
          Да подадат молба в общината и да се съберат и те пред александър невски без колите.

И в кремиковци загиват хора и в пожарната..

В место да се радват тъпанарите че изкарват добри пари за никаквата си квалификация и да си траят и да гледат в земята те наглеят.
          Toyota Corolla 2010 1.6 VVTI

Comment

айде всички малко по умерено с изказванията, човек е загинал, имайте малко уважение.... осъдихте ги хората бе!

сега ги оплюхте че си търсят правата!!!! което е тяхно задължение и имат смелостта да го упражняват в държава като България!

ДА! има популисти-политици които ще се опитат да извлечат дивиденти от случая!
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
              айде всички малко по умерено с изказванията, човек е загинал, имайте малко уважение.... осъдихте ги хората бе!

сега ги оплюхте че си търсят правата!!!! което е тяхно задължение и имат смелостта да го упражняват в държава като България!

ДА! има популисти-политици които ще се опитат да извлечат дивиденти от случая!
              Да, именно човек е убит това тяхното е цинизъм! Жалко за момчето.
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD
              http://bendidas.hit.bg/

Comment

в цялата работа най-много ме издразни кмета, който пак на чужд гръб иска да си докара рейтинг - не мисля че е редно Кмета на столицата да разрешава блокаж на възлово кръстовище за цял ден и то на определена група хора......
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                  в цялата работа най-много ме издразни кмета, който пак на чужд гръб иска да си докара рейтинг - не мисля че е редно Кмета на столицата да разрешава блокаж на възлово кръстовище за цял ден и то на определена група хора......
                  Бат Рамбо може да е прост, но не е тъп . На човека му е ясно, че електоратът му се състои най-вече от подобни лумпени. Да не е луд да ги отблъсква!
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                    Първоначално публикувано от lyuli
                    Бат Рамбо може да е прост, но не е тъп . На човека му е ясно, че електоратът му се състои най-вече от подобни лумпени. Да не е луд да ги отблъсква!
                    така си е. даже е доста хитър...........

Comment

ако им беше забранил, напрежението щеше да ескалира още повече... никой не го искаше тогава....

а вие кога ще си изберете кмета който искате?

Comment

ако им беше забранил, напрежението щеше да ескалира още повече... никой не го искаше тогава....

а вие кога ще си изберете кмета който искате?
                        Ами айде всеки когато си иска да блокира целия град и никой да не го пипа, щото да не ескалира напрежението . А за кмета- аз не съм гласувал за тоз .
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Ами айде всеки когато си иска да блокира целия град и никой да не го пипа, щото да не ескалира напрежението
                          да, в позицията си на слаб затова негодуваш примери се с факта и ще живееш по-спокойно

А за кмета- аз не съм гласувал за тоз .
                          като си избереш твоя кандидат пак сте негодуваш... не си само ти, масата българи вечно не са доволни и търсят вината другаде

Comment

Аз предлагам като убият някой от класа на Жоро Илиев другия път сички подобни на него образи да блокират центъра с черни коли и да си търсят правата и да искат закони, за да не ги убиват...
                            www.facebook.com/workshox

Comment

Ами айде всеки когато си иска да блокира целия град и никой да не го пипа, щото да не ескалира напрежението
                              да, в позицията си на слаб затова негодуваш примери се с факта и ще живееш по-спокойно

А за кмета- аз не съм гласувал за тоз .
                              като си избереш твоя кандидат пак сте негодуваш... не си само ти, масата българи вечно не са доволни и търсят вината другаде
                              Хахаха, значи за да си силен трябва да разполагаш с радиостанция и да си прост така ли ?

Comment

мда, самия факт че слагаш всички под общ знаменател говори достатъчно ясно за интелект.

безсмислено да обяснявам повече

Comment

Working...
                                X