Известие

Collapse
No announcement yet.

За всички професори по книга

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Аз пък мога да разглобя цялата кола, включително двигателя, да ги сглобя отново, да запаля и да потегля :Р.
    Майстор си значи

---------- Post added at 02:01 ---------- Previous post was at 02:00 ----------

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
    Ти пък,на мен ми я смени едно момче на бензиностанцията дето ми сипва тунджа и беше страшно горд от това.
    Абе и това не е малко

---------- Post added at 02:01 ---------- Previous post was at 02:01 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Ама на третия ли?
    Там някъде

---------- Post added at 02:03 ---------- Previous post was at 02:01 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    От цялата работа - този който върши работата работи за стотинки, клиента плаща баснословни суми и няколко киека по веригата лапат.
    Тука с прав
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Аз пък мога да си сменя гумите, да си проверя маслото, да си сипя течност за чистачки, да заредя на бензиноколонката..без да припадам от ужас......А и мога да си закарам колата на ремонт, когато се налага.
      GTV 1.8 TS

Comment

Дразни ме тва че много хора дрънкат глупости без да се замислят.Аз също бъркам,но откачам от това че съм прав а друг да ми говори че не е така.Все едно да знам че 2+2=на 4 а друг да ми казва че е 5.Тряя да не ми обръщате много внимание напоследък,че съм като жена в цикъл-мноооого раздразнителен
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
          Аз пък мога да си сменя гумите, да си проверя маслото, да си сипя течност за чистачки, да заредя на бензиноколонката..без да припадам от ужас......А и мога да си закарам колата на ремонт, когато се налага.
          Гумите да смениш или гуми с джанти

---------- Post added at 02:14 ---------- Previous post was at 02:13 ----------

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
          Дразни ме тва че много хора дрънкат глупости без да се замислят.Аз също бъркам,но откачам от това че съм прав а друг да ми говори че не е така.Все едно да знам че 2+2=на 4 а друг да ми казва че е 5.Тряя да не ми обръщате много внимание напоследък,че съм като жена в цикъл-мноооого раздразнителен
          Споко, разбира се-не че си в цикъл, а относно първото изречение
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Гумите да смениш или гуми с джанти
            Не издребнявай
            GTV 1.8 TS

Comment

Откакто в един шарен автосервиз, ми искаха 15лв. само да ми сменят единия комплект гуми с джанти с другия - без нищо друго, тотално ме загубиха като клиент и си ги сменям в двора на блока.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

От цялата работа - този който върши работата работи за стотинки, клиента плаща баснословни суми и няколко киека по веригата лапат.
                Да с малката подробност, че и клиента е част от веригата и получава съответното заплащане за работата си.... естествено ти ако си стар наследствен реститут и го клатиш рентиер е друга работа

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

Откакто в един шарен автосервиз, ми искаха 15лв. само да ми сменят единия комплект гуми с джанти с другия - без нищо друго, тотално ме загубиха като клиент и си ги сменям в двора на блока.
                като си купиш крик за 1000 лева, гайковерти за 500 лева, компресор за 2500 лева, УДАРНИ ВЛОЖКИ С ТЕФЛОНОВИ ВТУЛКИ ЗА по 50 лв бройката, плащаш осигуровки, застраховски, данъци и т.н... НОСИШ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА ще разбереш че за 15 лв да ти вдигнат на крик колата където и да е .... е за без пари

п.с. не го приемай обидно, но с това мислене до никъде няма да стигнем в нашата мила родина
                Last edited by ne0; d.m.y г., 22:23.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Купил съм си маслен крик за 15лв. и ключ за джанти за 9лв. и хич не ми трябват подемници за смята на гумите.
                  sigpic

Comment

Купил съм си маслен крик за 15лв. и ключ за джанти за 9лв. и хич не ми трябват подемници за смята на гумите.
                    последен пост по темата..

мой приятел опитен в ремонтите с такъв крик пред блока... после му шиха палеца 5 часа в Пирогов за да си му го върнат на ръката

като не се развие болт или превърти резба какво правим

примери мога да давам до без край, смисълът е ясен

Сигурен съм, че знаеш за какво ти говоря

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      последен пост по темата..

мой приятел опитен в ремонтите с такъв крик пред блока... после му шиха палеца 5 часа в Пирогов за да си му го върнат на ръката

като не се развие болт или превърти резба какво правим

примери мога да давам до без край, смисълът е ясен

Сигурен съм, че знаеш за какво ти говоря
                      С този крик и ключ не само моите сменям, но и приятели идват да си сменят гумите в двора и после със спестените пари си купим една каса бира и я изпиваме за здраве.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                        Тоя дето ти казва, че 2+2=5 е явно тъп, ама е прогресивен!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                          Едно общество се развива добре, когато, ако ти изгори електроуреда в къщата или дори крушка и си викаш ел. техник да поправи нещата. Крадейки хорския хляб губейки от собственото си време вместо да вадите пари няма да Ви отведе далеч!
                          В България ако не си ТРЕНЪОР ПО ФУТБОЛ / ПОЛИТИК /СЪРДЕЧЕН ХИРУРГ / АВТОМОНТЪОР комбинирано не си истински българин
                          Много вярно, ама докато има хора, дето мислят, че почивните дни са за да се прекарват с прахосмукачката или казана с бурканите, няма да се оправим.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Моите уважения към всички хора, занимаващи се с коли, но всяко нещо си има граници.
                            Знам, че собственици са инвестирали в сгради и съоръжения, плащат се заплати, осигуровки, данъци и кредити и какво ли не такси на разни държавни служби, но в крайна сметка в тази криза трябва да се прецизират цените и качеството на работата.
                            sigpic

Comment

Както някой каза - "клиентът е част от веригата".

Това да го погледнем от малко по-друг ъгъл:

Господа автомонтьори, аз вашата работа мога да я върша, макар и не така добре, както вие, но все някак мога.

Вие моята работа НИКАК не можете да я вършите. Дори не и зле. Вервайте ми!

Поради това, не е нормално аз да получавам 50 лв. надница а вие да получавате 100.

Когато това се нормализира всичко ще си дойде намястото.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                                Това трябва да може да го прави абсолютно всеки имащ книжка. Дори би било правилно на изпита да те накарат да смениш гума. Нормално е сам да можеш да си я сменяш. Освен това трябва да има и изпит за елементрарно техническо устройство на колата. Не може да караш кола и да не знаеш примерно, за какво е антифриза или какво е кардан и диференциал или съединител и как работи.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X