Здравейте, имам един телевизор Панасоник 35 инчов , или 34 не знам точно - кинескоп е, не е тънък. Та той близо две години не спря да работи. В даден момент дистанционното му спря да работи въобще. Купих за същия модел от Хаджи Димитър ( специализирания магазин ) едно, което също не работеше. Видимо и двете дистанционни работеха перфектно ( инфрареда, гледайки го през камерата на телефон ) . След време този телевизор го сръчках в един дрешник, щото си купих друг. Не беше работил може би 1 година. Онзи ден го извадих да го сложа в кухнята, щото там ми пасна за момента и, о... чудо - и двете дистанционнни работеха, тоест телевизора приема всички команди. Когато спря да работи, виках майстор, който не успя да го оправи, след това чувах някакви отзиви от сорта ,смени му инфрареда, смени му процесора и т.н.
Питането ми е , може ли , когато спря да отговаря на дистанционното , да се е бъгнало нещо, а факта, че е стоял без ток година, да е ресетнало "нещото" и затова сега да работи отново?
Питането ми е , може ли , когато спря да отговаря на дистанционното , да се е бъгнало нещо, а факта, че е стоял без ток година, да е ресетнало "нещото" и затова сега да работи отново?
Comment