Известие

Collapse
No announcement yet.

Баба Зима щипе по бузките-отврат...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мен можеш да ме излъжеш за компания за Искъра и без това ме карат да ходиме за някаква риба дето за първи път и чувам името ма кълвяла само сега,проблема е че преди малко ме рапнаха от зад и са съм малко без кола
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

я вижте днес като станах на какво се натъкнах
      Attached Files
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
        Мен можеш да ме излъжеш за компания за Искъра и без това ме карат да ходиме за някаква риба дето за първи път и чувам името ма кълвяла само сега,проблема е че преди малко ме рапнаха от зад и са съм малко без кола
        ами хубаво немаш грижи,ама аз искам през седмицата бате че събота и неделя е ад от хора,рибата е чудски сиг предполгам ама не кълве сега рано и е,като цяло я изловиха с кепове зимата на 95 та когато замръзва язовира горе на устието биеше хайвер и я поизловиха,за 20 години аз съм виждал 1 хваната на лед и съм гребал една 10 см седеше неподвижно пролетта на брега и се чудих каква е тая риба.

---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 12:32 ----------

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
        аз от 10.30 до преди малко съм гревбал пътеки да правя пред блока че тия нема кой да слезе мързелите ама дето вика нашия колега Токича-го направих светулка бачо-оригинала е-ЧЕ я напраа светулка бачо

Comment

снегът е нещо прекрасно, ама докато ситуацията в нашата държава е оле майко, предпочитам само на снимка да го виждам - само мръсотия, некадърни шофьори и непочистени улици! колко пъти са ми спирали в бронята вече не мога да ги изброя - а имам книжка от няма 7-8 години...
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

да бе верно както обичат да казват-зимата ни хвана неподготвени,аз гледам да карам зимата след 10 сутринта да отъпчат коловозите и да се махат и преди час пик щото задължително те намира някой,или карам преди 7 сутринта докато няма никой,за последно преди 3 години на нашата улица за 1.30 минути по наклона не могат да спрат се удариха 11 коли сутринта ние бяхме първите после ги броих,една жена с ново готино Митцубиши даде газ зад нас а ние да не удариме предният се кършиме на лево на десно и го спасихме предният ама тя ни удари нас от зад
            тоя който караше до мене бяхме с един мини ван пежо е професионален шофер карал е рейсове по Русия такива рефлекси извади за част от секундата че се смаях за 20 метра се пързаляхме смени посоката 3 пъти на леда и се качи от страни на бордюра и тая ни прасна щото и тя се кърши от зад ма не може така да кара и ни засили 10 метра надолу с удара сега точно там на улицата седи реклама на ЛЕВ ИНС на триножник долу на кръстовището като се удариш да звъниш сметай...
            Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 19:38.

Comment

Тая сутрин един хлапак-спринтьор се изстреля измежду паркиралите коли и мина на няма и метър пред колата.Не да реагирам,да изтръпна нямах време.Колата да понатиснеш тук-там лесно.Ламарина-оправя се,ама едно такова хлапе да бутнеш страшно е.
              Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

То е подобно на това някоя жена най вече да реши да мине на отсрещния тротоар без да се огледа.Шофъора е длъжен да внимава, шофъора е длъжен да предвиди нелогичното поведение на пешеходците и въпреки законите на физиката е длъжен да спре железото на място или да го приведе в режим на вертикално излитане.Не знам да има образователни програми в училищата и по телевизията по въпроса.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

няма брате,нас ни учиха имахме БДП безопасност на движението по пътищата,учихме за спирачен път на влак и на жигула на лед и беше нещо от сорта на за 80 км в час спира за само 130 метра,винаги съм го казвал хора който не карат кола не могат да вървят по улиците правилно важи за жени деца бабички и старци,прост пример човек който кара кола и върви с гръб към тебе и ти чуе двигателя без да се обръща свива на дясно на тротоара или се бута на дясно то е същтото като някой къде кара мотор като се качи на кола и се клати на ляво на дясно по завоите като завива се мръщи и се накланя с тялото.

Comment

Поздравче от морето за всички които ги е затрупал снега:
                    автор - неизвестен

БУРГАСКА ЛИРИКА

Маняшко се сипе лекия сняг
                    галено щипе Батката пак.
                    Де е на двора дъмбела стар,
                    Снежко не пречи, батко е звяр!
                    Шапката слага, с шал е увит,
                    100 от лежанка, за да сме квит,
                    вдига и помпа видиш ли ти,
                    Батка нацепена как се поти.
                    Шматка минава, спира се там
                    Батката гледа - хваща го срам
                    Тайно се кани "Почвам и аз"
                    клати главата в зимния мраз!
                    Вземайте пример, мили деца
                    почвайте рано и от сега,
                    Време минава, живота тече
                    Нацепена Батка бъди и няма кой да те спре!

Last edited by Доко; d.m.y г., 22:14.

Comment

Доко тва кърти бате сега ще го копна да го пусна в един форум.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        Доко тва кърти бате сега ще го копна да го пусна в един форум.
                        Ето, вече е аранжирано.
                        http://www.youtube.com/watch?v=0poDwO8R91A

Comment

Първоначално публикувано от kendo Покажи съобщение
                          Тая сутрин един хлапак-спринтьор се изстреля измежду паркиралите коли и мина на няма и метър пред колата.Не да реагирам,да изтръпна нямах време.Колата да понатиснеш тук-там лесно.Ламарина-оправя се,ама едно такова хлапе да бутнеш страшно е.
                          с бмв ли беше.
                          точка

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                            Това къде точно е ?
                            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Студеното време предполага да се наблегне на червеното вино. А то е полезно. Както беше написал един стар член на форума: трябва се се пие червено вино за здраве, а здравето е нужно, за да се пие ракия!
                              Нещо такова беше!
                              наздраве!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X