Мен можеш да ме излъжеш за компания за Искъра и без това ме карат да ходиме за някаква риба дето за първи път и чувам името ма кълвяла само сега,проблема е че преди малко ме рапнаха от зад и са съм малко без кола
Известие
Collapse
No announcement yet.
Баба Зима щипе по бузките-отврат...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеМен можеш да ме излъжеш за компания за Искъра и без това ме карат да ходиме за някаква риба дето за първи път и чувам името ма кълвяла само сега,проблема е че преди малко ме рапнаха от зад и са съм малко без кола
---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 12:32 ----------
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениея вижте днес като станах на какво се натъкнах
Comment
-
снегът е нещо прекрасно, ама докато ситуацията в нашата държава е оле майко, предпочитам само на снимка да го виждам - само мръсотия, некадърни шофьори и непочистени улици! колко пъти са ми спирали в бронята вече не мога да ги изброя - а имам книжка от няма 7-8 години...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
да бе верно както обичат да казват-зимата ни хвана неподготвени,аз гледам да карам зимата след 10 сутринта да отъпчат коловозите и да се махат и преди час пик щото задължително те намира някой,или карам преди 7 сутринта докато няма никой,за последно преди 3 години на нашата улица за 1.30 минути по наклона не могат да спрат се удариха 11 коли сутринта ние бяхме първите после ги броих,една жена с ново готино Митцубиши даде газ зад нас а ние да не удариме предният се кършиме на лево на десно и го спасихме предният ама тя ни удари нас от зад
тоя който караше до мене бяхме с един мини ван пежо е професионален шофер карал е рейсове по Русия такива рефлекси извади за част от секундата че се смаях за 20 метра се пързаляхме смени посоката 3 пъти на леда и се качи от страни на бордюра и тая ни прасна щото и тя се кърши от зад ма не може така да кара и ни засили 10 метра надолу с ударасега точно там на улицата седи реклама на ЛЕВ ИНС на триножник долу на кръстовището като се удариш да звъниш сметай...
Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 19:38.
Comment
-
Тая сутрин един хлапак-спринтьор се изстреля измежду паркиралите коли и мина на няма и метър пред колата.Не да реагирам,да изтръпна нямах време.Колата да понатиснеш тук-там лесно.Ламарина-оправя се,ама едно такова хлапе да бутнеш страшно е.Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
Comment
-
То е подобно на това някоя жена най вече да реши да мине на отсрещния тротоар без да се огледа.Шофъора е длъжен да внимава, шофъора е длъжен да предвиди нелогичното поведение на пешеходците и въпреки законите на физиката е длъжен да спре железото на място или да го приведе в режим на вертикално излитане.Не знам да има образователни програми в училищата и по телевизията по въпроса.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
няма брате,нас ни учиха имахме БДП безопасност на движението по пътищата,учихме за спирачен път на влак и на жигула на лед и беше нещо от сорта на за 80 км в час спира за само 130 метра,винаги съм го казвал хора който не карат кола не могат да вървят по улиците правилно важи за жени деца бабички и старци,прост пример човек който кара кола и върви с гръб към тебе и ти чуе двигателя без да се обръща свива на дясно на тротоара или се бута на дясно то е същтото като някой къде кара мотор като се качи на кола и се клати на ляво на дясно по завоите като завива се мръщи и се накланя с тялото.
Comment
-
Поздравче от морето за всички които ги е затрупал снега:
автор - неизвестен
БУРГАСКА ЛИРИКА
Маняшко се сипе лекия сняг
галено щипе Батката пак.
Де е на двора дъмбела стар,
Снежко не пречи, батко е звяр!
Шапката слага, с шал е увит,
100 от лежанка, за да сме квит,
вдига и помпа видиш ли ти,
Батка нацепена как се поти.
Шматка минава, спира се там
Батката гледа - хваща го срам
Тайно се кани "Почвам и аз"
клати главата в зимния мраз!
Вземайте пример, мили деца
почвайте рано и от сега,
Време минава, живота тече
Нацепена Батка бъди и няма кой да те спре!
Last edited by Доко; d.m.y г., 22:14.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеДоко тва кърти бате сега ще го копна да го пусна в един форум.
http://www.youtube.com/watch?v=0poDwO8R91A
Comment
-
Първоначално публикувано от kendo Покажи съобщениеТая сутрин един хлапак-спринтьор се изстреля измежду паркиралите коли и мина на няма и метър пред колата.Не да реагирам,да изтръпна нямах време.Колата да понатиснеш тук-там лесно.Ламарина-оправя се,ама едно такова хлапе да бутнеш страшно е.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениея вижте днес като станах на какво се натъкнахАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Студеното време предполага да се наблегне на червеното вино. А то е полезно. Както беше написал един стар член на форума: трябва се се пие червено вино за здраве, а здравето е нужно, за да се пие ракия!
Нещо такова беше!
наздраве!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment