Известие

Collapse
No announcement yet.

Armani vs Boss

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Boss...Boss и пак Boss..... Supplier to the Nazi Party
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Имам възможност за единия или другия , за съжаление не мога и двата..... Брат ми каза че арманито е "Циганска мечта" - въпреки че не съм виждал циганин с такъв часовник (то аз циганин не съм виждал с никакъв де.....) За BOSS-а пък никой нищо още не е казал та очаквам вашите мнения..................
      Моля те, не се излагай. Това е все едно да си купиш автомобил Адидас. Да и Армани и Бос са хубави марки, но не и за часовници. Предполагам, че като цена са от класа на Candino. По добре си всеми такъв имат подобни модели. Или ако ти се дават малко повече пари- Certina или Tissot.
      Още повече, че си го взимаш, като бижу, а не като часовник. Това налага още по- високи изисквания. Часовникът като бижу ще бъде оценен от човек интересуващ се от часовници, а такъв определено няма да се изкефи на тези 2 марки.

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:03 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Часовникът е строга индивидуалност. Вземи който ти харесва - ти ще си го носиш. Аз лично никога не бих си купил часовник Армани или Бос, маратонки Ферари или телевизор Адидас. Макар, че веднъж купих часовник Miss Sixty - голям боклук. За мен нещата имат определена стойност/себестойност и тя не идва от 5 буквички за 2 лева.
      Много добре си го казал. Ако ще е часовник- то нека е швейцарски, а не ребрандиран китайски.

---------- Post added at 09:09 ---------- Previous post was at 09:08 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Аз лично имам абсолютно семпъл и стилен Тишот, дето струва над 3000 лева, ама го слагам само, когато се налага!
      Моля ти се не му викай Тишот...
      Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 11:05.
      Lexus IS200

Comment

Часовници Armani са снабдени с японски механизъм, като асортимента включва кварцови и механични часовници.

Говорим за истински часовници а не ментета...... Арманито е към 500лв боса малко по малко..... едва ли са с китайски механизми за 2лв.....Както и да е, аз май се определих вече кой от двата ще е....................
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

тия часовници нали не са механични, а кварцови. бъди сигурен че на кварцовия механизъм вътре пише мейд ин чайна. хубавите часовници са швейцарски и японски.
          точка

Comment

Вземи си на Ферари от Шел-а с точки.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Часовници Armani са снабдени с японски механизъм, като асортимента включва кварцови и механични часовници.

Говорим за истински часовници а не ментета...... Арманито е към 500лв боса малко по малко..... едва ли са с китайски механизми за 2лв.....Както и да е, аз май се определих вече кой от двата ще е....................
              Не се излагай да даваш 500 лв за ментак часовник Нито Армани, нито Бос, правят часовници. За тия пари можеш да вземеш чудесна Certina. Certina са спонсор на F1, да не кажеш, че ти предлагам куче марка..
              Lexus IS200

Comment

Сори за офтопика ама това със скъпите часовници не го разбирам честно , не и във форума на алфа ......
                Както беше казано малко странно е часовник за 3к на ръката на човек на който месечната заплата на дали е толкова..... а има хора които си ги купуват сами.(не визирам колегата а принципно)

Явно е някаква краста - имам един приятел с 3-4 такива от ранга на Кандино......
                Мен лично ще ми е малко некомфортно да нося сако за 200 лева и часовник за 2000.....
                Просто си размишлявам , само не ме нападайте
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Също съм фен на часовниците. Според мен избора на часовник е пряко свързан с индивидуалността на притежателя му, така че слагаш и двата и който те грабни повече е ТВОЯ! Ако не се получи така взимаш си единия на принципа ези/тура след време и другият!
                  И двата часовника са скъпи гривни (бижута) и двата са добри часовници сред гривните (бижутата), така че ....
                  Избери Твоят ... SOUND
                  https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

....баш тъй...Армани,Бос и тинтири-минтири часовници не правят,ползват или японски или в определени случаи швейцарски механизми,разликата им е в дизайна и цената а дефакто може да са с един и същ механизъм.

Comment

Така , поръчах си Арманито , по ми харесва и според повечето мнения .....хм...
                      А за механизми и т.н по горе писах , че по скоро искам аксесоар а не измервателен уред
                      Съдейки по моето армани което го имам от 3 години часовника е качествен (никога не е избързвал или изоставал) стъклото няма нито една драскотина , така че мене ме устройва
                      А и се сетих за една реклама на часовници :

Советские часы "Ракета" - самые быстрые часы в мире!!!!
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Така , поръчах си Арманито , по ми харесва и според повечето мнения .....хм...
                        А за механизми и т.н по горе писах , че по скоро искам аксесоар а не измервателен уред
                        Съдейки по моето армани което го имам от 3 години часовника е качествен (никога не е избързвал или изоставал) стъклото няма нито една драскотина , така че мене ме устройва
                        А и се сетих за една реклама на часовници :

Советские часы "Ракета" - самые быстрые часы в мире!!!!
                        Ми що не каза от начало,че търсиш аксесоар а не часовник бре?

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                          Сори за офтопика ама това със скъпите часовници не го разбирам честно , не и във форума на алфа ......
                          Както беше казано малко странно е часовник за 3к на ръката на човек на който месечната заплата на дали е толкова..... а има хора които си ги купуват сами.(не визирам колегата а принципно)

Явно е някаква краста - имам един приятел с 3-4 такива от ранга на Кандино......
                          Мен лично ще ми е малко некомфортно да нося сако за 200 лева и часовник за 2000.....
                          Просто си размишлявам , само не ме нападайте
                          Напълно съм съгласен с тебе.
                          Хората са го казали:" На гол тумбак-чифте пищови"

Аз и за това рядко го нося. Само ако нещо ми прещрака ! Иначе едва преди две години разбрах колко струва. Показателно е , че вече седма година работи с оригиналната си батерия и не мърда. Цепи секундата. Няма и драскотина по него, въпреки, че съм го носил първите две години къде ли не.
                          А със заплатата ми в ония години можех да си купя не един, а три такива часовници. А сега с три заплати-един такъв
                          Отплеснах се!
                          Пак казвам, че човек винаги трябва да се съобразява с положението , в което се намира!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Един приятел си взе някакво много рошаво Радо от Америка за около 3 хил лв, ама нашия като пие 2-3 уискита го хвърля по стените да покаже как това е ебаси якия часовник и му реже стъклото с нож Та резултатът от това е, че някакви злата му липсват от верижката, а при последното рязане с назъбен нож останаха някакви следи от метала по стъклото хаха голяма греда
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Ми що не каза от начало,че търсиш аксесоар а не часовник бре?
                              Е казах , как да не съм казал

Comment

Часовника, портофейла се е превърнал в аблосютен аксесоар за всеки мъж. Както и хубава вратовръзка ако работата го изисква.
                                Аз подкрепям такава покупка. Аз хиляда лева за часовник не давам в никакъв случай. Трябва да съм луд.
                                Арманито което си поръчах струва луди пари в Бг, аз си го потъчах от САЩ за два пъти по-малко, а е уникален. И механизма си е много качествен. Всеки знае че се прави всичко в Китай, но и там има първо качество!!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X