Известие

Collapse
No announcement yet.

Armani vs Boss

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщение
    Имам подобен хибрид на Касио с екрани под стрелките и да ти кажа на снимка (разбирай графика) изглеждаше по-добре... Иначе 4-та година работи с оригинална батерия а колкото до термометъра мога да кажа че е просто ей така за да можеш да кажеш че имаш, поне аз така и не успях да го "калибрирам" като хората.
    Е аз не ги купувам по картинки, само набелязвам... после на живо, че понякога се разминава тотално усещането.
    И моя така си кара маса време с оригиналната и е точен, какво повече да искам от него (освен да не се пуля на водомерни стрелкички повече).
    Ей го настоящия:
    http://casioshop.bg/EF-312D-1A
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Пичове, не е въпрос дали е дизайнерски часовник или не.
      Ако един часовник е красив за мен на дизайн и ми харесва как изглежда на ръката ми, и ми показва точно времето, значи е екстра.
      Имам часовници на фосил и дизел, и да ви кажа перфектни са като точност, като здравина.
      Аз съм млад часочник, няма да си взема някой сейко пенсионерски за улегнали мъже.
      няма как кварцов часовник да не е точен. а ти на тоя часовник реално му сверяваш времето задължително 2 пъти в годината, а ако има и дата-почти всеки месец. тоест няма проблем ако мърда със секунда или минута дори. носиш го за да ти е кеф, що да не си вземеш нещо с истинска механика. на кого му пука че часовника ти е с кварцов швейцарски механизъм примерно.
      Q&Q са част от citizen и ползват техни кварцови движения които са или същите или по-добри от тези във фосил,армани,бос,дизел.... от към дизайн също са добре, сигурно е проблем че са евтини.
      тия арманита и подобни не ги разбирам. дизайн - да но фосил предлагат същия часовник със същия дизайн и същото движение, но брандиран като фосил или дизел или нещо друго и за 5 пъти по-малко пари. какъв е извода - тия пари съвсем целенасочено ги даваш заради надписа.
      що да не си вземеш нещо истинско от производител с традиции. дори восток имат страхотни механични часовници. с амфибията и орехи можеш да си трошиш

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      И като налетях на тия се зачудих имат ли смисъл изобщо.
      беше ли послушен тази година
      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        няма как кварцов часовник да не е точен. а ти на тоя часовник реално му сверяваш времето задължително 2 пъти в годината, а ако има и дата-почти всеки месец. тоест няма проблем ако мърда със секунда или минута дори. носиш го за да ти е кеф, що да не си вземеш нещо с истинска механика. на кого му пука че часовника ти е с кварцов швейцарски механизъм примерно.
        Q&Q са част от citizen и ползват техни кварцови движения които са или същите или по-добри от тези във фосил,армани,бос,дизел.... от към дизайн също са добре, сигурно е проблем че са евтини.
        тия арманита и подобни не ги разбирам. дизайн - да но фосил предлагат същия часовник със същия дизайн и същото движение, но брандиран като фосил или дизел или нещо друго и за 5 пъти по-малко пари. какъв е извода - тия пари съвсем целенасочено ги даваш заради надписа.
        що да не си вземеш нещо истинско от производител с традиции. дори восток имат страхотни механични часовници. с амфибията и орехи можеш да си трошиш

Восток имат тоя сезон уникални модели, секторите за 2013 пасти да ядът. Вече като качество не съм на ясно.
        Ако ще се купува нисък клас часовник наистина заложете на Касио. Едифайс серията не е скъпа уникално здрава е и изглежда супер. Имам един едифайс с който съм бил в не един и два улични боя и дори не се е откачал, за разлика от едно Тисо например

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение

Аз часовници, дребна техника, портофейли, парфюми не купувам от Бг. Цената на арманито е сходна на един дизел/ фосил от САЩ. И е приемлива. Просто е по различно откъм дизайн, и реших да пробвам.
          Не е въпрос на марка, а само и единствено на дизайн колега, харесва ми дизайна.
          Цената, на която си поръчах арманите е 3 пъти по ниска от цената в Бг
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Абе не знам какви механизми тиктакат под тези корпуси на Армани, но колекциите им са едни от най-добрите лично за мен! Не знам и какво говорите срещу Fossil като и те предлагат найстина страхотни часовници.

Някой ден и аз ще си купя подобен часовник за 300-400-500 лв, млад съм още за такива изгъзици и по-големи проблеми имам

Comment

Виж какви http://strelki.info/viewtopic.php?f=69&t=16737
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Явно малко колекции си гледал.Виж това Тисо, което е малко по скъпо ,но е много по вече часовник(със швейцарски механизъм, сапфир кристал, 200м ...............) от което и Армани и тем подобна дизайнерска марка да хванеш.Давам го като пример, тъй като дизайна и цената са почти идентични , но това важи за почти всички швейцарски марки в в по ниският клас.
                Attached Files
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                  Мдаам, механизми за лев .
                  А в евтините швейцарски часовници слагат ЕТА като механизъм....не че е лош де. Има часовници с този механизъм за по 1500 лева като
                  Maurice Lacroix

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

И каква е гаранцията, че нещо купено на кило изобщо е минало покрай оригинала?
                    Не, че не може да слагат такива... просто твърдението - на кило - не се връзва с идеята на оригинал.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Така след като ме стреснахте с тия китайски механизми си отворих моето армани ..... незнам фосил ли е , мосил ли е важното е че видях Japan и се успокоих
                      Attached Files
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Аз вчера щях да пиша за "Guess"-a че е реплика и нямаше да има нужда да си отваря човека часовника човека ама карай Tissot са им по-скъпи колекциите или поне бегло като им сравнявам цените в българските сайтове. Аз честно казано не съм сигурен до колко съм склонен да дам над 500 лв за кварцов часовник. В крайна сметка кварцовия механизъм далеч не е сложен за производство и няма голямо значение дали е швейцарски или японски. Точността винаги е голяма така че в крайна сметка за Tissot-a пак плащаш за 1-то име (не съм експерт, но това ми е обективното мнение) За мене баш истинските часовници са механичните. При тях вече има голямо значение и разлика дали ще си вземеш евтин японски или скъп швейцарски.

Впрочем имам едно Q&Q което съм го вземал преди 1 година някъде за 40 лв и мога да ви кажа че не съм го сверявал откакто е взет и седи срамно в шкафа ми и си е доста точен...да има разлика няколко секунди

Comment

този часовник от линка си е оригинален. ето фосил кои марки правят
                          http://en.wikipedia.org/wiki/Fossil_watch
                          лично съм отварял оригинален кварцов фосил. движението е Citizen Miyota, а на корпуса вътре беше щамповано мейд ин чайна. с арманито нещата стоят по същия начин - гаранция.
                          ако арманито/фосила е механичен, движението е китайски Sea-Gull. ако е кварцов swiss made - мисля е ronda.
                          същите Citizen Miyota се ползват в Q&Q които пък са дъщерна фирма на Citizen.

ето няколко истински швейцарски механични хронографи

doxa

rado

omega

swatch

от японците
                          seiko

orient

ето и едни востоци

къде е арманито, къде са тези
                          точка

Comment

Имам Докса, като го гледа човек въобще не може да предположи, че струва майка си и баща си , ама Касиото, които имаме с жена ми веднага привличат поглед
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Явно малко колекции си гледал.Виж това Тисо, което е малко по скъпо ,но е много по вече часовник(със швейцарски механизъм, сапфир кристал, 200м ...............) от което и Армани и тем подобна дизайнерска марка да хванеш.Давам го като пример, тъй като дизайна и цената са почти идентични , но това важи за почти всички швейцарски марки в в по ниският клас.
                              Колко да е идентично с Арманито? Според мен Тисо е на галактическо разтояние от Армани. Виж детайла на изработка на циферблата на Тисо... В детайлите е разликата и тя е огромна.
                              Lexus IS200

Comment

Каква е гаранцията, че като си купиш скъп дизайнерски часовник няма да е китайско менте? Една емблемка? Или китаеца не може да напише джапан? Честно казано купих един Miss Sixty и след 1г приличаше на часовник от 15лв, ама много не се замислям, че ми се заформя главобол .. За точност е смешно да се говори щото Q&Q за 10лв цепи секундата.
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X