Известие

Collapse
No announcement yet.

Купих си турбонатор и вдигнах мощността с 170 к.с.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мисля да монтирам един такъв и на пералнята. Не знам само с какъв омекотител ще работи най-добре???
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
      Мисля да монтирам един такъв и на пералнята. Не знам само с какъв омекотител ще работи най-добре???
      Моля за по-сериозно отношение по темата

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        Моля за по-сериозно отношение по темата
        Добре де, с омекотителя малко прекалих .
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Имам питане - при положение че имам V6 3.0 и съм си направил всмукателите с два дросела, ще има ли проблем ако сложа два за всеки от тях.....????
          Какво горе долу мога да очаквам.
          Моля сериозни отговори, а не некви да ми се правят на мъдри тука че от това нямало ефект.
          Мерси.
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

По принцип ме учудваш че нямаш турбонатори. Доковите са турбинатори и не стават.

Моя съвет е да послушаш Пух и да си сложиш по един на всеки дросел и после след слива на всяка глава в колекторите ....

Мисля че ще искараш към 937 конски сили на колелата.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение

Мисля че ще искараш към 937 конски сили на колелата.
              ако е само за толкос не си струва Бат Николайчо да се занимава
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да ви обърна внимание върху факта, че турбонаторите биват леви и десни. Трябва да се внимава при монтажа им на двата дросела. Ако се разменят, директно гърми моторът.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Имам питане - при положение че имам V6 3.0 и съм си направил всмукателите с два дросела, ще има ли проблем ако сложа два за всеки от тях.....????
                  Какво горе долу мога да очаквам.
                  Моля сериозни отговори, а не некви да ми се правят на мъдри тука че от това нямало ефект.
                  Мерси.

Ми Батка, с тоя турбонатор, ще трябва пак да режеш калници, защото ще са ти нужни минимум 335 гуми за отзад. И спирачки от Сканиа с водно охлаждане на апаратите, че иначе ще се претрепеш. Но на Серес очаквай време под 1 минута.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ба`х мама му, колко съм прост....
                    Пролетта махнах тамън 5 турбонатора от всмукателния колектор и ся к`во - дай кинти за нови...
                    Направо ще се гръмна, такава недалновидност.

П.П. Направо се замислям дали да не си купя Грейт Уол, те поне нямат нужда от подобрения, що`т са перфектни, като всяко китайско менте
                    Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      Но на Серес очаквай време под 1 минута.
                      Ето за това говорим - ще обсъдя нещата с проектанта и дизайнера на проекта си за да видим как ще е най - добре да ги монтираме.......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Имам въпрос . Турбинатора оказва ли влияние върху жените ? Може ли да се ползва като " пуси магнит " ? Колко най-много могат да се монтират на кола с 3+1 места , за да не я претоварим от към евентуален пуси наплив ? Благодаря
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                          Имам въпрос . Турбинатора оказва ли влияние върху жените ? Може ли да се ползва като " пуси магнит " ? Колко най-много могат да се монтират на кола с 3+1 места , за да не я претоварим от към евентуален пуси наплив ? Благодаря
                          'Начи, освен че биват леви и десни, турбонаторите са също така мъжки и женски.
                          Трябва много да се внимава какво купуваш, че да не привлечеш грешната плячка...
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                            По принцип би трябвало да ви накажа и изтрия темата!!!!
                            Но може да е полезна за колегите.
                            Тъй като и аз си сложих въпросния турбинатор, като го поръчах директно на Стелта /щото Доко много твари в цената че имало търсене/
                            И резултата е зашеметяващ.
                            Вижте графиката по долу.....
                            Ако някои се колебае бих го посъветвал да побърза, докато не са вдигнали цената.
                            Не по принцип, а по правило.Ти си безпринципен
                            sigpic
                            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

А как се познават ? Предполагам имат отличителни знаци , или да се доверим на дистрибутора ? Доко , друже ... няма да ме излъжеш , нали ?
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Моля лицето Г. Пайчев да се намеси и да разчисти ненужния подигравателен спам, все пак това е сериозна тема.....

Comment

Working...
                                X