Мисля да монтирам един такъв и на пералнята. Не знам само с какъв омекотител ще работи най-добре???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купих си турбонатор и вдигнах мощността с 170 к.с.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеМисля да монтирам един такъв и на пералнята. Не знам само с какъв омекотител ще работи най-добре???
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеМоля за по-сериозно отношение по темата.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Имам питане - при положение че имам V6 3.0 и съм си направил всмукателите с два дросела, ще има ли проблем ако сложа два за всеки от тях.....????
Какво горе долу мога да очаквам.
Моля сериозни отговори, а не некви да ми се правят на мъдри тука че от това нямало ефект.
Мерси."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
По принцип ме учудваш че нямаш турбонатори. Доковите са турбинатори и не стават.
Моя съвет е да послушаш Пух и да си сложиш по един на всеки дросел и после след слива на всяка глава в колекторите ....
Мисля че ще искараш към 937 конски сили на колелата.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
Мисля че ще искараш към 937 конски сили на колелата.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИмам питане - при положение че имам V6 3.0 и съм си направил всмукателите с два дросела, ще има ли проблем ако сложа два за всеки от тях.....????
Какво горе долу мога да очаквам.
Моля сериозни отговори, а не некви да ми се правят на мъдри тука че от това нямало ефект.
Мерси.
Ми Батка, с тоя турбонатор, ще трябва пак да режеш калници, защото ще са ти нужни минимум 335 гуми за отзад. И спирачки от Сканиа с водно охлаждане на апаратите, че иначе ще се претрепеш. Но на Серес очаквай време под 1 минута.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Ба`х мама му, колко съм прост....
Пролетта махнах тамън 5 турбонатора от всмукателния колектор и ся к`во - дай кинти за нови...
Направо ще се гръмна, такава недалновидност.
П.П. Направо се замислям дали да не си купя Грейт Уол, те поне нямат нужда от подобрения, що`т са перфектни, като всяко китайско ментеПравя каквото трябва, пък да става каквото ще...
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеНо на Серес очаквай време под 1 минута."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеИмам въпрос . Турбинатора оказва ли влияние върху жените ? Може ли да се ползва като " пуси магнит " ? Колко най-много могат да се монтират на кола с 3+1 места , за да не я претоварим от към евентуален пуси наплив ? Благодаря
Трябва много да се внимава какво купуваш, че да не привлечеш грешната плячка...Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеПо принцип би трябвало да ви накажа и изтрия темата!!!!
Но може да е полезна за колегите.
Тъй като и аз си сложих въпросния турбинатор, като го поръчах директно на Стелта /щото Доко много твари в цената че имало търсене/
И резултата е зашеметяващ.
Вижте графиката по долу.....
Ако някои се колебае бих го посъветвал да побърза, докато не са вдигнали цената.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Моля лицето Г. Пайчев да се намеси и да разчисти ненужния подигравателен спам, все пак това е сериозна тема....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment