Известие

Collapse
No announcement yet.

на коледа стават чудеса :(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Мурджев,да кажеш на жена ти да спре да те тормози физически и психически и да почнеш да приемаш медикаменти те отговорно и редовно!
    Пишеш някакви глупости.
    Жена му го тормози само сексуанално.
    sigpic
    Alfa Romeo 159 SW TI-ex
    Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
    http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

Първоначално публикувано от Guzzi Покажи съобщение
      Пишеш някакви глупости.
      Жена му го тормози само сексуанално.
      Щом казваш,явно си запознат адвокате
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Щом казваш,явно си запознат адвокате
        Няма смисъл.Поне да си беше запазил един патрон.
        Last edited by Guzzi; d.m.y г., 22:13.
        sigpic
        Alfa Romeo 159 SW TI-ex
        Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
        http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

6-ти клас, втория срок....
          Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

Първоначално публикувано от Guzzi Покажи съобщение
            Няма смисъл.Поне да си беше запазил един патрон.

Първоначално публикувано от damyanov Покажи съобщение
            6-ти клас, втория срок....голямото междучасие
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Нещо некои са психясали тук.....
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                Нещо некои са психясали тук.....
                Що бе, глей къф сеир е само!

Аз като бъдещ собственик на 159 се мятам от 'осанна' до 'разпни го' като чета темата и ту се кефя как ще съм на далавера, ту получавам нощно напикаване от шубе да не се набутам...
                Ама нали вече съм доказан мазохист, като собственик на 156 и 147 едновременно, мисля напролет да си пробвам късмета

Изобщо - мощен съспенс
                Приемам го като тренировка за твърдост на духа

Чети и дебелей !
                Last edited by Yavor; d.m.y г., 01:34.
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

боже мой, хора - кола като кола, чупи се и върви точно колкото и всички други коли от този клас от тези години

стига драматизации
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Здравейте,
                    Тука пак се "вихри" човека,който даже няма 159,знаете кой визирам
                    Тоя форум наистина е станал доста грозна "картинка"
                    Ааааааааа сега, за да спите спокойно,моята я купих доста скъпо и даже
                    ми я пратиха с 17 цола))
                    Така и така сте прецакали темата и аз малко да я "окам" с едно въпросче:
                    Има ли някой с 2.4,210 кранти,Комбинация,да ми каже реален разход в София
                    да направя едно сравнение с мойта.
                    Айде и лека!
                    Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

Има, но от Русе, средна градска скорост 19км/ч...разхода повече от 10 по борд не е показвал.
                      Колата е Q4, с 19' джанти.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз искам да попитам: ЗАЩО ЧАК СЕГА ВИЖДАМ ТАЗИ ТЕМА???

Начи батки, днес ще ходя до банката да поискам извлечение от всички ми банкови сметки от как съм 18-годишен и от детския ми спестовен влог, който нашите са ми открили преди 20 години докато BО е опъвал знамена и му е туптяло сърцето. После ще ги кача тук да ги гледате. Не че ви интересе, ама аз държа да ги кача.

PS Втори въпрос: Защо тази тема е още в раздел 159?

PS2 @ Mury: При положение, че Русия иска да си купи Евог, защо плюеш? На него това му харесва! Имал ли си Евог, карал ли си Евог, правил ли си 5 Евога? НЕ! Когато взех А2-ката на жена ми първия коментар в интернет беше твоя и вместо да ми честитиш написа цитирам: Адски гадна и тъпа кола....................ужас. Защо бе мен? Не можеш ли да кажеш просто едно евала, честито и т.н. дори и да не ти харесва? Когато купи Ипсилон на жена си някой каза ли ти че е пълен боклук? Никой!

PS3 Има нещо сбъркано в целата работа. Особено когато във форума се разиграват подобни сцени, а на живо няма и помен от тях и хората се държат номрално? WTF?
                        Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 09:45.
                        www.facebook.com/workshox

Comment

Шокс, следващата каляска ще е джип, харесват ми рандж ровърите, жената много й харесва евог. На този етап са много пари за кола, но в бъдещето след годинка две цената ще е приемлива. Естествено нямам допир до такава и незнам дали са издражливи.
                          Например Рав4 съм карал адски много и е много калпава машина...боклук с евтина изработка от палстмаса от химикали. Имам наблюдения от jeep wrangler, това е джипка за фън и за пресечени неравности, за друго не става. Няма комфорт, карах такава служебно 6 месеца, а беше 2011 г.

п.с. незнам това с извлечението за мен ли бее адресирано, но както и да е...
                          sigpic

Comment

И аз съм метнал око на Евог, но при базова цена около 75000 нов имам някакво подозрение, че след 2-години, когато модела вече ще е на 5 години и всеки трети джип ще е Евог.

Иначе за извлечението - просто си го махни твоето, защото това е супер излишно и не прави добро впечатление. По-добре отдели повече време да си понапълниш ignore листата във форума. Аз вече имам 2ма 3ма любимци в игнора и ми е по-спокойно. Не си длъжен да се обясняваш пред никого. И аз много мога да говоря, ама по-лесно ми е това с игнора.

Просто това е поредната тема в този раздел, в която участват 2-3 човека, които я подкарват към една нежелана посока.
                            Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 11:20.

Comment

Прав си, направих го дори. Но не смятам, че като сложа някой в игнора е правилно.
                              Аз сега кинти на Евог нямам излишно, много пари са, а й нова кола не, по-добре някоя на няколко гидни с малко км. но на половината цена Стратегия за мен.
                              Предпочитам нещо на 3-4 години с под 70к км на арна цена.

Нещо с около 200кс двигател, автомат да е, за да е лесно на жената. Даже цвят знам какъв искам да е
                              sigpic

Comment

Да де, точно след 2 години цената ще му е супер, ама ще стане много масов. И аз се оглеждам за Евог, ма ще видим какво ще стане. 2 години са много време. Я съм тук, я зад океана.

Comment

Working...
                                X