Известие

Collapse
No announcement yet.

на коледа стават чудеса :(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Форд експедишън и си ти...това е колата за семейство зад океана.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
      Аз искам да попитам: ЗАЩО ЧАК СЕГА ВИЖДАМ ТАЗИ ТЕМА???

Начи батки, днес ще ходя до банката да поискам извлечение от всички ми банкови сметки от как съм 18-годишен и от детския ми спестовен влог, който нашите са ми открили преди 20 години докато BО е опъвал знамена и му е туптяло сърцето. После ще ги кача тук да ги гледате. Не че ви интересе, ама аз държа да ги кача.

PS Втори въпрос: Защо тази тема е още в раздел 159?

PS2 @ Mury: При положение, че Русия иска да си купи Евог, защо плюеш? На него това му харесва! Имал ли си Евог, карал ли си Евог, правил ли си 5 Евога? НЕ! Когато взех А2-ката на жена ми първия коментар в интернет беше твоя и вместо да ми честитиш написа цитирам: Адски гадна и тъпа кола....................ужас. Защо бе мен? Не можеш ли да кажеш просто едно евала, честито и т.н. дори и да не ти харесва? Когато купи Ипсилон на жена си някой каза ли ти че е пълен боклук? Никой!

PS3 Има нещо сбъркано в целата работа. Особено когато във форума се разиграват подобни сцени, а на живо няма и помен от тях и хората се държат номрално? WTF?
      Само на въпрос номер 2 отговарям-не съм правил нито един Евог,но имам много близък приятел,който се занимава само с Ровъри,и прави само жипки,най-вече най-новите,покрай него съм натрупал мнение и за Евог............и го казвам.Ауди А2 е адски безмислена и тъпа кола да,не случайно Ауди я спират бързо,бързо от производство...................а и да сетих се-правил съм 2 такива,еми не искам да ги виждам вече....................

П.С.Много хора ми казах,че Ипсилона не е кола,ама аз не се оплаквам като теб.......................и аз знам много добре що за кола е Ипсилона.
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Айде сега,на шурея шуролийката правила джипки и ти от нея знаеш,чак пък и за Евог си натрупал мнение?!?!?!
        Как пък си изградил мнение за А2 от това че си направил две?!?!?!

Абе ти нали само четеш ?
        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 15:40.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Колеги,
          Дайте по същество,все пак темата е в 159,а
          и първоначалния замисъл е съвсем друг
          И аз пак да " окам" темата,няма само Вие де!
          10 разход в града при мен няма как да се случи
          Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            ..
            Например Рав4 съм карал адски много и е много калпава машина...боклук с евтина изработка от палстмаса от химикали...
            Колега, в голяма грешка си.
            В момента ако искаш нещо здраво, което да създава най-малки проблеми и да ти предложи най-много за парите си, то това е единствения избор.
            Е, не е върха отвътре, не е лукс, ама е веднъж кола.
            Иначе ако искаш Лукс - кеф ти Мерцедес, БМВ, Порше и т.н, но да казваш, че РАВ-а в боклук въобще не си прав.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

@Mury би ли ми обяснил (може и на лично) защо А2 е тъпа и безмислена кола? Ако беше по-запознат с модела, който излиза 2000 година щеше да знаеш, че всичко по него е алуминий, конкуренция е на А-класата, но заради високото качество на всеки един материал колата излиза с 1/3 по-скъпа от А-класа, което автоматично реже половината от клиентите. Ще се радвам да ми кажеш и къде съм се оплакал от тази кола, за която не съм дал 1лв за какъвто и да е било ремонт. Вярно за 6-7 месеца, но жена ми искаше друга кола. Интересното обаче е, че А2-ката държи цена двойна на 156, почти същата като някои GT-та и скоро може 159-тката ти да влезе в тоя ценови диапазон. А2-ката нямаше нито един паразитен шум, качеството на материалите е високо и нямам 1 забележка към тази кола. Та ще те помоля да обясниш какво е тъпото и безмисленото и също така да отговориш защо всеки, който си хареса някаква кола различна от това, което харесваш ти, чува от теб, че е страшен кенеф или просто си хейтваш е така и твойто е най-убаво, нищо че 2 години вече не можеш да го продадеш...

И за сведение ето ми снимка на А2-ката. Мога да започна в следващия пост да изброявам екстрите, които тя има, а 159-тката ти няма. Всъщност точно това е снимката, с която се похвалих, че съм взел нова кола на жена ми и да си я кара със здраве, а ти отдолу й написа, че е тъпа и безмислена.

Нещо напоследък грам не разбирам заядливия ти тон.

PS Какво точно им прави на тия А2-ки че ги намрази? Бъди по-конкретен. Не за друго но е добре да знаеш, че А2-ката е с окачване като на А3, но с малката разлика, че е с 300кг по-лека и натоварването е в пъти по малко. Няма горни и долни носачи, няма проблемни главини. Супер евтина кола за поддръжка що се отнася до ремонти.

И за да приключа темата, искам да знаеш, че каквото и да напишеш няма да отговоря, защото нямам какво да се обяснявам повече.

В заключение бих искал да кажа, че нямам нищо против Антон a.k.a. Mury. Как мога да имам като той ми е личен финансов консултант. В деня, в който качих първата снимка на Аудито във FB той беше така добър да ми напише като коментар:
              Антон Мурджев Ноо грозен мигач
              December 4, 2013 at 6:50am

И няколко реда по-надолу беше още по-конкретен:
              Антон Мурджев абе ора четете бре,каза че е на негов приятел,Косьо с тая скромна радио заплата,как ще го храни тоя змей
              December 4, 2013 at 11:46am

Той знае и колко пари изкарвам и какво съм ял тази вечер, може би вече знае и какво ще получа за Коледа 2014.
              Attached Files
              Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 23:29.
              www.facebook.com/workshox

Comment

Колеги нека и аз да се изхода по темата,ако не ви е неприятно.Та първо Ауди а2 е уникална малка количка,супер удобна,икономична,красива,и здрава.А2 е колата която 90 процента от търговците,никога не са продавали.Тази кола които я има не я продава,а си я кара.Аз с удоволствие бих купил една на жена ми ,ма ги нема,в цена.После за вога нема какво да кажа,тия ги карат футболисти,и други гейове,кадето аз нямам взимане даване.От много време търся А2 за жена ми ,с цел и аз да си я карам градско,ма нямам късмет,утре ще и купувам друга кола понеже А2 така и не намерих.Изпадна ми една Мазда МХ3 1.8 V6 на 70 000 км,и мисля да я прибера утре,ма А2 си остава като опция за по напред.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                  Колега, в голяма грешка си.
                  В момента ако искаш нещо здраво, което да създава най-малки проблеми и да ти предложи най-много за парите си, то това е единствения избор.
                  Е, не е върха отвътре, не е лукс, ама е веднъж кола.
                  Иначе ако искаш Лукс - кеф ти Мерцедес, БМВ, Порше и т.н, но да казваш, че РАВ-а в боклук въобще не си прав.
                  Имам стаж над такава от около година каране, щатска версия, появиха се паразитни звуци, лоша изработка на детайлите, евтина пластмаса, скапа се ходавата част много бързо от ходене на плаж по пресечен терен за две лета. Надраха се пластмасови детайли на кола на 2 лета от завода. Не съм впечетлен. Лоша коризионна защита, на остро в океана, водата е солена, макс 3 години и има първи появи от ръжда отдолу.
                  Като двигател, бензинов мотор с автомат, не бе зле, но определено е кофти кола, и не искам да ми се случва. Автомата малко се замисля като я настъпиш, от около секунда, малко муден..
                  Не ми хареса, имал съм пряк допир с нея, не мерси.
                  Рейндж Ровърите са готини машини. Коментара за гейове дето карат рендж ще го подмина, че е просто смешен.

Ауди а2 е симпатична кола, напомня ми на малък семеен ван, за жена, която кара децата на училище например. Вътре интериора е леко тип а3 97г. (което някога ми беше любим модел), но е остаряла като интериорно решение. Отвън ми харесва.

Едно такова, http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5crdg0...
                  Last edited by rusiq86; d.m.y г., 01:31.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                    @Mury би ли ми обяснил (може и на лично) защо А2 е тъпа и безмислена кола? Ако беше по-запознат с модела, който излиза 2000 година щеше да знаеш, че всичко по него е алуминий, конкуренция е на А-класата, но заради високото качество на всеки един материал колата излиза с 1/3 по-скъпа от А-класа, което автоматично реже половината от клиентите. Ще се радвам да ми кажеш и къде съм се оплакал от тази кола, за която не съм дал 1лв за какъвто и да е било ремонт. Вярно за 6-7 месеца, но жена ми искаше друга кола. Интересното обаче е, че А2-ката държи цена двойна на 156, почти същата като някои GT-та и скоро може 159-тката ти да влезе в тоя ценови диапазон. А2-ката нямаше нито един паразитен шум, качеството на материалите е високо и нямам 1 забележка към тази кола. Та ще те помоля да обясниш какво е тъпото и безмисленото и също така да отговориш защо всеки, който си хареса някаква кола различна от това, което харесваш ти, чува от теб, че е страшен кенеф или просто си хейтваш е така и твойто е най-убаво, нищо че 2 години вече не можеш да го продадеш...

И за сведение ето ми снимка на А2-ката. Мога да започна в следващия пост да изброявам екстрите, които тя има, а 159-тката ти няма. Всъщност точно това е снимката, с която се похвалих, че съм взел нова кола на жена ми и да си я кара със здраве, а ти отдолу й написа, че е тъпа и безмислена.

Нещо напоследък грам не разбирам заядливия ти тон.

PS Какво точно им прави на тия А2-ки че ги намрази? Бъди по-конкретен. Не за друго но е добре да знаеш, че А2-ката е с окачване като на А3, но с малката разлика, че е с 300кг по-лека и натоварването е в пъти по малко. Няма горни и долни носачи, няма проблемни главини. Супер евтина кола за поддръжка що се отнася до ремонти.

И за да приключа темата, искам да знаеш, че каквото и да напишеш няма да отговоря, защото нямам какво да се обяснявам повече.

В заключение бих искал да кажа, че нямам нищо против Антон a.k.a. Mury. Как мога да имам като той ми е личен финансов консултант. В деня, в който качих първата снимка на Аудито във FB той беше така добър да ми напише като коментар:
                    Антон Мурджев Ноо грозен мигач
                    December 4, 2013 at 6:50am

И няколко реда по-надолу беше още по-конкретен:
                    Антон Мурджев абе ора четете бре,каза че е на негов приятел,Косьо с тая скромна радио заплата,как ще го храни тоя змей
                    December 4, 2013 at 11:46am

Той знае и колко пари изкарвам и какво съм ял тази вечер, може би вече знае и какво ще получа за Коледа 2014.
                    Нормално е да храня каквото съм преценил,вие храните 159 нонстоп,какво искате..................Това е раздел 159,не Ленд/Рейндж Ровър,Ауди, и тем подобни кюмезарници......................ако обичате си направете тема в общи приказки и там си коментирайте тоалетните на колела................

П.С.За Аудито някой ден ще ти обясня като се видим,сега не ми се пише,че и без това с бях зарекъл да не пиша повече в тая клоака..................
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Само нашите.........Само нашите.........
                      Прав е Мury,тука е всичко друго,но не и форум за Аlfa Romeo.
                      Това само в нашия форум го има,пфъ!
                      Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

• Я тая тема кацна тука, спокойно мога да кажа, че това нещо наречено А2 ми грознее та дрънка.
                        Който го кефи... да си го ползва със здраве
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Я тая тема кацна тука...
                          От снощи се опитвам да разбера как и защо.

Сега ще я заключа, тъй като се е превърнала в помийна яма, а в случай на интерес към дискутираните въпроси, участниците могат да наченат нова с подходящ тон.

И моля, в случаите, в които не са в състояние да се справят в ситуация, модераторите на останалите раздели да не нариват боклука си тук - Общи приказки не е кошче.
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                          X