Известие

Collapse
No announcement yet.

на коледа стават чудеса :(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Чичо Кольо пак ли вилнеее,аз вече не му чета простотиите,не ща и да ги виждам............
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Чичо Кольо пак ли вилнеее,аз вече не му чета простотиите,не ща и да ги виждам............
      Мятаи ми ника в игнор листата,и пеи сърце,на пролет ако минеш през Апенинската земя ще се напием заедно
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Пич, нямам честта да те познавам, но наистина си мнооого Як. От както чета постовете ти не изпускаш момент да дразниш феновете на Алфа 159 в този форум. Рядко съм срещал такова постоянство. Истински бих ти се възхитил, ако си толкова последователен във всички начинания. Доколкото разбирам живееш в Италия и се занимаваш с автомобили. Няма как да мислим еднакво - за теб това по - скоро са пари, а за нас емоция, колкото и глупаво да ти звучи. Лично аз Не бих си купил немските аналози на 159, като една от причините е, че за всички селски тарикати, говорещи нечленоразделно, пишещи дума от две срички с четири правописни грешки, даващи "волумето на чалгата на мах" мечтаят да показват с "немецо" благоденствие, статус и престиж.
        Не споря за технологичните качества на споменатите от теб автомобили, още повече, че според мен ти си по - наясно, но мисля, че не можеш да оспориш, че високият клас е въпрос и на стандарт, за да го поддържаш. А в БГ всички се мислят за "Големи" и не си плащат сметките. Нищо лично в поста, споделям мнение !!!
        Весело посрещане на Новата Година на Теб и Всички Съфорумци !!!

---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:38 ----------

Извинявам се, Никола посланието е насочено към теб !
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от giliev Покажи съобщение
          Пич, нямам честта да те познавам, но наистина си мнооого Як. От както чета постовете ти не изпускаш момент да дразниш феновете на Алфа 159 в този форум. Рядко съм срещал такова постоянство. Истински бих ти се възхитил, ако си толкова последователен във всички начинания. Доколкото разбирам живееш в Италия и се занимаваш с автомобили. Няма как да мислим еднакво - за теб това по - скоро са пари, а за нас емоция, колкото и глупаво да ти звучи. Лично аз Не бих си купил немските аналози на 159, като една от причините е, че за всички селски тарикати, говорещи нечленоразделно, пишещи дума от две срички с четири правописни грешки, даващи "волумето на чалгата на мах" мечтаят да показват с "немецо" благоденствие, статус и престиж.
          Не споря за технологичните качества на споменатите от теб автомобили, още повече, че според мен ти си по - наясно, но мисля, че не можеш да оспориш, че високият клас е въпрос и на стандарт, за да го поддържаш. А в БГ всички се мислят за "Големи" и не си плащат сметките. Нищо лично в поста, споделям мнение !!!

Не му се връзвай колега,нов си ще му научиш номерата,пък той си е такъв-кво да го правим
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение

Натискаи Византиеца ,че луди хора има мноо,ма богати и луди са кът,издаваи каляската докато можеш,че догодина трее ти я пишат в паспорта,като доведена дъщеря.
            Византиеца го отпратих преди 12 дена, колата остава в мен да ме радва до Април месец, ако ще да захубя пари. Не съм и се нарадвал, а й дотогава мога да си я карам аз.

На всички съфорумни Весело посрещане и дано много да ви слушат автомобилите, които карате, независимо от марката. Ако всички харесваха свинко, нямаше да се продава телешко, пилешко и т.н.
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от giliev Покажи съобщение

Колега благодаря ти за поста ,па един ден ,може и да се запознаем,и тогава ще се убедиш,че наистина съм много постоянен,особено на маса.Аз нямам нищо против 159 ,това е нормален средностатистически кърпел,като рено лагуна,пежо,фиат крома,и така на татък,няма особени достоинства,гори си яко,върви слабо,вози лошо,слаба ходова част,ефтини материали по интериора ,с една дума кола за 5 години,с която да ходиш на работа,и да и плащаш вноските по лизинга,като свърши лизинга,то е свършила и колата.
              Лошото е обаче ,че има колеги,кадето се изживяват,че карат,велика машина,която според тях няма аналог,от страна на другите марки,и ако нямаш този модел,то едва ли не трее си режеш вените,при мене е обратно ако не я продам в скоро време верно трее си режа вените.Преди една седмица си пазарих едно Ауди ,и човека приемаше бартер с доплащане,аз се хванах като удавник за сламка ,викам с един куршум 2 заека,махам 159 ката,и си реализирам една мечтичка,ма не ми мина номера,човека като чу 159 и вика ,ааа не ,фиат,алфа,и ланчия,не ми трее,ако ми я хванеш около 2000 евро става иначе не,те цените вика на тази кола падат постоянно,па и няма продаване.И докато аз обмислям схеми как да деиствам,понеже ,и пари нямах да го платя аудито,едно момченце бартероса едно 320д 2006 година,и отнесе Аудито.

Та модела ми е ясен до болка,ма още не мога да разбера тези образи,кадето го възприемат,като Бентлеи ГТ континентал.

Весели празници на всички.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Значи с последния пост не съм особено съгласен. Да има хора които си мислят, че 159ката е като совалка но това е отделен въпрос. Има обаче и такива които найстина я харесват и мечтаят за такава кола. В 159ката особено в последната всичко е подобрено като почнем от рейката и свършим с използваните материали и вървенето мога да кажа, че е доста прилично особено в ТБИ модела. И за 80000 + лева би трябвало да са се постарали повечко. За мен лично предпочитам такава кола!
                EX 156 1.6 TS

Comment

Ауууу,бай Кольо пак не е взел лелеяната немска ракета и пак изръси поредната порция лайна върху 159!!!Защо я взе тогава тази 159,бе аланкоолу!!!!
                  Занимавай се само с немски автомобили!
                  Каква бе тази ненавист,какво бе това чудо!!!
                  Вземи си купи някое БМВ или Ауди на 500000-600000 км.,та дано мирясаш най-накрая!!!!!
                  Last edited by Георги Савов; d.m.y г., 01:15.

Comment

Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
                    Ауууу,бай Кольо пак не е взел лелеяната немска ракета и пак изръси поредната порция лайна върху 159!!!Защо я взе тогава тази 159,бе аланкоолу!!!!
                    Занимавай се само с немски автомобили!
                    Каква бе тази ненавист,какво бе това чудо!!!
                    Вземи си купи някое БМВ или Ауди на 500000-600000 км.,та дано мирясаш най-накрая!!!!!
                    Натискам за Ауди ,колега ма държат цена тия коли,а и на последак парите са кът ,та трее първо да се освободи малко капитал,и тогава непременно,ще си купя.Надявам се за лятото да си доида в БГ с Ауди,ма нали знаеш ,че дявола като си няма работа,и си оправя децата,та дано да не излезе,нещо непредвидено,ако успея да реализирам ,тази идея,ти обещавам ,че като си доида,ше бъда за няколко дни ,в софия,и ще ти дам Аудито да направиш едно кръгче.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Колега Никола,пожелавам ти през тази година да си го купиш лелеяното Ауди!Благодаря ти,за предложението за кръгче!!!
                      Леля ми и чичо ми живеят в Германия от 45 год./Кьолн/,като чичо ми се е занимавал цял живот с коли!
                      Мога да си намеря кола/немска/ по която ще ти текат лигите от София до Удине!!!Поздрави!

Comment

Колега Никола,пожелавам ти през тази година да си го купиш лелеяното Ауди!Благодаря ти,за предложението за кръгче!!!
                        Леля ми и чичо ми живеят в Германия от 45 год./Кьолн/,като чичо ми се е занимавал цял живот с коли!
                        Мога да си намеря кола/немска/ по която ще ти текат лигите от София до Удине!!!Поздрави!
                        Па то темата е че на коледа стават чудеса ,даи ми едно рамо за Ауди ,на изгодна цена ,от Германия,ако мислиш ,че може да ми помогнеш,кажи.
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Кольо,
                          Модел,година,екстри,километри ,двигател,бюджет!!!!
                          Така се търси в Германия!!!С Тюв,без Тюв!
                          Има една измишльотина-викат му -само за експорт!!!Сещай се за какво иде реч!
                          За съжаление се навъдиха доста поляци,турци и всякакви други и нещата доста си промениха!Поздрави!
                          Дооста измамници се навъдиха и там!
                          Добрите екземпляри струват пари!
                          Ако излъжеш германец относно състояние и километри и той пададе жлба в съда си изгорял директно!Чужденците не ги интересуват и затова основно лъжат тях!!!
                          При мен чичо ми се разправяше с продавача /лекар/ -от първа ръка и всичко мина гладко!Направи ми даже и нов Тюв-100 евро,нови зимни гуми в чохли и т.н.

Comment

В момента съм в Южна Германия. Цените на колите са почти същите като в България, само че в евро.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

Stelt, ето това е приказка. Снимай малко цени, че на думи не се вярва.
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Кольо,
                                Модел,година,екстри,километри ,двигател,бюджет!!!!
                                Така се търси в Германия!!!С Тюв,без Тюв!
                                Има една измишльотина-викат му -само за експорт!!!Сещай се за какво иде реч!
                                За съжаление се навъдиха доста поляци,турци и всякакви други и нещата доста си промениха!Поздрави!
                                Дооста измамници се навъдиха и там!
                                Добрите екземпляри струват пари!
                                Ако излъжеш германец относно състояние и километри и той пададе жлба в съда си изгорял директно!Чужденците не ги интересуват и затова основно лъжат тях!!!
                                При мен чичо ми се разправяше с продавача /лекар/ -от първа ръка и всичко мина гладко!Направи ми даже и нов Тюв-100 евро,нови зимни гуми в чохли и т.н.
                                Да колега прав си ,за съжаление и в Италия е така ,и колите в българия,на времето в чужбина са били в графата ,само за експорт,тия другите кадето споменаваш,колегата стелт по на долу го казва,ясно и точно,в чужбина сртруват в евро ,а в бг в лева,после идва докарване и оформяне на документи печалба за човека които ги докарва и евентуално отстраняване на леки забележки,та с една дума безплатен обяд няма.Всички кочини за дребни в бг са били тотални щети в чужбина на времето.За да не разпалвам излишни страсти ,ще ти кажа какво търся ,на лични ,понеже не искам да отварям тема въпросното Ауди срещу 159,понеже задължително ,ще има професори,да му изкарат на яве всички кирливи ризи,па после викаш че аз съм бил злобен,напротив има много по злобни от мене,ако можеш да помогнеш ще съм ти благодарен.

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                                В момента съм в Южна Германия. Цените на колите са почти същите като в България, само че в евро.
                                Точно колега браво.
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X