Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся си работа :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз пък не знам защо мислите че в чужбина е щастие и рози. Мина тая работа, сега на всякъде е тегаво и обикалят десетки хора без работа. А ако пращате колегата да спи под мостове и да работи на 5 места за жълти стотинки значи ви е сбъркана представата за добър живот. Той най-добре да не се отчайва и да не търси работа каквато и да е. Да вземе да си направи едно хубаво СВ и да го пуска само в проверени фирми и агенции
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Цитирам:

"...обиколих цялата страна(модифицирах софтуера на всяко едно ГТП в България) ..."

Колко време ти отне да обиколиш всичките ГТП ?

"За момента каквато и да е... просто трябва да се живее някак... А от личен опит обявите в jobs-а доникъде не водят... пускал съм хиляди cv-та и от тях получих обаждане само за престижната работа "разносвач на кетъринг". Не съм точно програмист . Занимавам се с тестване и настройване на софтуер И подготовка на хардуерни конфигурации Поздрави!"

Уж си притиснат до стената и спешно търсиш каквато и да е работа, а не ти харесва идеята да си разносвач на кетъринг?!

Струва ми се, че не са виновни автомобилната администрация или jobs-а, ами по-добре виж как си написал CV-то си, и малко "изпусни парата"...
      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

"Колко време ти отне да обиколиш всичките ГТП ?"
        Година и 4 месеца
        "Уж си притиснат до стената и спешно търсиш каквато и да е работа, а не ти харесва идеята да си разносвач на кетъринг?!

Струва ми се, че не са виновни автомобилната администрация или jobs-а, ами по-добре виж как си написал CV-то си, и малко "изпусни парата"..."
        Да, няма да се хвърля на това, а колкото до CV-то, прегледано е от университетски преподаватели и е добро ...
        Alfa Romeo 145 1.4TS

Comment

Колега,

един безплатен приятелски съвет:

Хубаво е човек да има самочувствие. Лошото е когато то няма покритие!

П.С. Гледам, че си на 21 - 2 години в държавната администрация = 19 . Пишеш, че си работил в трезор, печатал си карти на здравната каса и т.н. ... Следователно образованието, което имаш е средно. Та с това средно образование искаш да си ако не директор, то поне мениджър?! С никакъв (2-те години на държавна служба е точно толкова) трудов опит?!

Comment

Не ми трябват оценки, нито искам да съм директор или мениджър... Просто искам труда на хората да бъде ценен и уважаван...Не съм работил в държавна администрация, а по проекти свързани с тях. Завършил съм средното си образование на 17 години и карам второ висше, колега... Просто е мъчно млад човек да иска да работи, но да няма тази възможност. Безработицата е убийствена, камоли в град в който живее цяла България... , но това разбирасе е много различна тема
            Alfa Romeo 145 1.4TS

Comment

Виж ся и с 5 висши да си все тая, може и като портиер да работиш.Трябва сам да си го постигнеш.Дъщеря ми като завърши висшето/икономическо/ си работеше като касиерка на летището, сезонно.Търсеше работа по специалноста си ама нъц.Парадокса е че търсят хем млади хем с опит минимум 2-3 години, или не я устройваше заплатата.Докато не си намери 3 месечен стаж в една счетоводна фирма.Изкара го, пак се върна на летището и есента любезно я поканиха да стане част от екипа на фирмата.А таман беше решила че няма да и се обадят.И така започна като "заек", мина през много обучения и сега е старши одитор и взема много добри пари, четирицифрена сума.Но трябва да ти кажа че с много труд и учене се утвърди.Та търси, щото щанса някой да ти го поднесе на тепсия е малък.А ако намериш шанс на вънка не го пропилявай ами го хвани и го използвай в твоя полза.Тези които имаха ясна представа за какво отиват не се върнаха и няма да се върнат или ако направят ще е да си харчат парите тука.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Тези две висши, които завършваш, какви специалности са?
                Някакви други квалификационни курсове имаш ли завършени?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Осввен квалификационни курсове му трябват и сертификати.Само да не бърка едното с другото.Сертификата е срочен.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

На мен ми е по-интересно, докато търсиш работа, от какво живееш?
                    Че като гледам май не си много на зор.....

П.П.
                    Чеки ся - след гимназията на 17г. веднага си влезнал в университет и на 21г. си завършил висше, а същата година си започнал и вече караш второ висше?
                    Па ти на фона на връстниците ти си направо вундеркинд - започвай собствен бизнес и не се занимавай с глупости
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение

П.П.
                      Чеки ся - след гимназията на 17г. веднага си влезнал в университет и на 21г. си завършил висше, а същата година си започнал и вече караш второ висше?
                      Па ти на фона на връстниците ти си направо вундеркинд - започвай собствен бизнес и не се занимавай с глупости
                      Спестени пари, които са на свършване Да на 17 години станах студент за първи път. Започнах второто по време на първото. 1.Телекомуникационни технологии 2. Предприемачество и мениджмънт. А за собствения бизнес, без капитал е малко трудничко. ^^
                      Last edited by sa6omh; d.m.y г., 10:07.
                      Alfa Romeo 145 1.4TS

Comment

П.П.
                        Ако е така,а то не звучи невероятно,това означава,че момчето не си пилее времето.Поне учи и завършва и то точно когато трябва,докато е млад.А това как преживява,та той е на 21г. което означава,че родителите му също са млади,работещи......ето как
                        В тоя живот трябва да си упорит като вол,инат и да се придържаш към приоритетите си.....иначе положението в страната ще те смачка.
                        Аз съм сигурен,че ще се намести и ще си намери каквото търси.
                        Това че пише във форума и си търси работа показва,че не го е срам и е смел.Друг е въпроса,че има надеждата тук някой да му помогне.......понеже сме едно семейство
                        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

П.П.
                          Забравяш факта, че година и половина е обикалял всичките пунктове за ГТП в страната и в същото време е ходил на лекции, упражнения и т.н. ...

Comment

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                            Забравяш факта, че година и половина е обикалял всичките пунктове за ГТП в страната и в същото време е ходил на лекции, упражнения и т.н. ...
                            Какъв ти е проблема на теб, който има желание, намира и начин в 99% от случаите. Ако си решил да се заяждаш/оспорваш нещо по добре го прави на лично . Желая ти много здраве !!!
                            Last edited by sa6omh; d.m.y г., 13:05.
                            Alfa Romeo 145 1.4TS

Comment

Преди да обвиняваш колега, по-добре погледни дали проблема не е в теб!

Аз само обобщавам фактите.

Успех и на теб!

Comment

Ако си в IT сферата и си кадърен, не виждам как може да не си намериш работа. Гладът за кадри е огромен, почти няма голяма фирма, която да не търси постоянно хора за всякакви позиции.
                                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                                Mazda 6 2.3 2005
                                sigpic

Comment

Working...
                                X