Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа ГТВ турбо от Ловеч
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеЕ, като раздела е общи приказки, дай да насерем всяка тема ли? Зададен е конкретен въпрос, предполага се че, въпреки името на раздела, ще се отговаря по темата, или аз се бъркам нещо?)
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
....темата не е насрана....просто нормална дискусия като за обши приказки....без обиди и тем подобни.....дай да бъдем точни.....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеСорри....не съм аз този дет може да ти отговори....питай модераторите......гледам какво пише под раздаела......и се съобразявам....затуй си кисна повече у блатото....ама и в тоя раздел дет си пуснал обявата...гледам че пише: Общи приказки За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo.....та накрая ще излезе, че съм прав)
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеШа ма прощавате, може би аз съм най-големия виновник, но съм длъжен да ви кажа какво мисля - дано да греша.
Между другото през цялото време, колата беше основната идея.
Останете с здраве и не се сърдете за глупости..
---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеМхм, значи, ако някой попита за компютри, то е съвсем редно, в темата да започне да се говори за баници..Ясно. Затова и форума оредя чувствително последните 2-3 години.
Ти какво очакваше......да се включи някой от Ловешка епархия и да ти даде инфо за автомобила......хайде не се засягай....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНикаква вина нямаш....всичко е въпрос на разбиране....той и колегата дет е пуснал темата е прав за себе си.....и форума е оредяла като държавата....съвсем закономерно.....то ако беше всичко стриктно темата би трябвало да е в раздела за определената марка, ама.....
Останете с здраве и не се сърдете за глупости..
---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Не бих казал това дет споделяш.....всеки вижда нещата от своята гледна точка....
Ти какво очакваше......да се включи някой от Ловешка епархия и да ти даде инфо за автомобила......хайде не се засягай....http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75321 и тя е много "по-стойностна" от тая тука.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Стефане, има два варианта:
1. По питането ти очевидно няма светнати, всички мълчат, защото няма какво да отговорят за техническото състояние на колата и темата ти бързо и безславно потъва на 10-та страница;
2. Отваряш душа, оставяш народа да дискутира и странични въпроси, свързани с колата и след ден, седмица, месец вижда някой запознат и ти отговаря. Или пък вижда някой заинтересуван, грабва идеята, отива и купува гтв-то.
Ако искаш, мога и да я заключа - не ми пречи. Но да трия, без да има причина, само защото нещо ти е докривяло в момента - няма да стане.
Добро утро и малко по-весело
Comment
Comment